• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kızlar,İnternetten alışveriş listelerine baktım da dünya kadar şey var,hepsini araştırıp almak bayaa meşaketli olacak sanki,şimdiden başlamak lazım. Güzel,beğendiği bi alışveriş listesi olan var mı paylaşacak? Neler aldınız? Neler almayı planlıyorsunuz?

63.5/64 gibiydim şu an 71’im 22. Haftamdayım. 10. Haftaya kadar düşük tehlikem vardı o süreçte hep yattım. Oradan hantallık kaldı.
Biraz almışsınız ama daha ipin ucu kaçmamış bence. Diyetten ziyade bol salata yiyip abur cuburdan kendinizi kurtarsanız çok güzel olur. En azından bundan sonra daha yavaş alırsınız.

Benim göbeğim baya çıktı sanki 5 değil 7 aylık gibiyim 😅 bide semsert bi anda böle oldu sizde nasıl göbişler
Benimki çok belli değil hafif bir büyüme var 😊 ben de çatlak kremine başladım.
Tekmeleri nerelerde hissediyorsunuz? Benimki genelde kasik bölgemde oluyor. Ayakları hep aşağılarda sanki ☺

Benimki çok belli değil hafif bir büyüme var 😊 ben de çatlak kremine başladım.
Tekmeleri nerelerde hissediyorsunuz? Benimki genelde kasik bölgemde oluyor. Ayakları hep aşağılarda sanki ☺
Hep değişiyor bazen aşağı bazen sağ bazen sol 😅 baya oynuyor heralde içerde ama 3 kilo almama rağmen göbeğim çok büyüdü sanırım bütün kilolar göbekte toplandı 🙈

Benimde ayni canim baya top gibi gobek oldu ve sertlesti, ara ara kasiniyor, kremleniyorum insAllah catlak olmaz😅
Bende lierac aldım canım bide kakao Hindistan ve zeytinyağını karıştırdım bazen yağları sürüyorum bazen lieracı bazende vazelin 😅 elime hangisi geçerse bu gidişle kocaman bir göbeğim olacak doğurana kadar şimdi böyleyse 🙈

Biraz almışsınız ama daha ipin ucu kaçmamış bence. Diyetten ziyade bol salata yiyip abur cuburdan kendinizi kurtarsanız çok güzel olur. En azından bundan sonra daha yavaş alırsınız.
Ya hep sağlıklı beslenen biriyimdir aslında ama gebeliğim çok stresli geçti o süreç de beni çok yıprattı yemeye verdim kendimi sanırım hiç yemediğim şeyleri canım çeker oldu maalesef. Tatlıyı kesip porsiyonlarımı küçülteceğim diyetten kastım o bu arada :)

Bende lierac aldım canım bide kakao Hindistan ve zeytinyağını karıştırdım bazen yağları sürüyorum bazen lieracı bazende vazelin 😅 elime hangisi geçerse bu gidişle kocaman bir göbeğim olacak doğurana kadar şimdi böyleyse 🙈
Vazelin ham petrol barındırıyor mümkün olduğunca kullanmamanızı tavsiye ederim :)

Kızlar,İnternetten alışveriş listelerine baktım da dünya kadar şey var,hepsini araştırıp almak bayaa meşaketli olacak sanki,şimdiden başlamak lazım. Güzel,beğendiği bi alışveriş listesi olan var mı paylaşacak? Neler aldınız? Neler almayı planlıyorsunuz?
Canim bende baktim listelere bi kac tanesini karsilastirdim kendim su listeyi cikardim ben bunlari almayi dusunuyorum
20210222_125326.jpg

Kızlar hepinize hayırlı akşamlar, umarım hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız. Benim sormak istediğim iki husus var. Birincisi ben ekim ayında pgt’li embriyo transferi oldum ve 12. Haftamda da ikili testimi yaptırdım sonuçlar iyi çıktı bu nedenle üçlü ya da dörtlü teste gerek görmedi doktorum. Ama temmuz anneleri sayfasında ikili testi yaptıranlar sonuçları iyi çıksa da üçlü ya da dörtlü testi doktorları istediği için yaptırmışlar. Yaptırmak gerekli mi bilemedim. 🙄 İkincisi ise kayıplarımdan dolayı hala(!) iki doktora gidiyorum bir doktorda rahim ağzı uzunluğu ortalama 35mm çıkarken diğerinde 30mm çıkıyor 🤔 hatta 30mm ölçen doktor kontrol edelim 2 hafta sonra yine gel dedi, aklım karıştı sizlere danışmak, fikrinizi almak istedim.

Kızlar hepinize hayırlı akşamlar, umarım hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız. Benim sormak istediğim iki husus var. Birincisi ben ekim ayında pgt’li embriyo transferi oldum ve 12. Haftamda da ikili testimi yaptırdım sonuçlar iyi çıktı bu nedenle üçlü ya da dörtlü teste gerek görmedi doktorum. Ama temmuz anneleri sayfasında ikili testi yaptıranlar sonuçları iyi çıksa da üçlü ya da dörtlü testi doktorları istediği için yaptırmışlar. Yaptırmak gerekli mi bilemedim. 🙄 İkincisi ise kayıplarımdan dolayı hala(!) iki doktora gidiyorum bir doktorda rahim ağzı uzunluğu ortalama 35mm çıkarken diğerinde 30mm çıkıyor 🤔 hatta 30mm ölçen doktor kontrol edelim 2 hafta sonra yine gel dedi, aklım karıştı sizlere danışmak, fikrinizi almak istedim.
benimde embrıyom pgt’li idi ikili ve dörtlü bende yaptırdım.Doktoruma kalsa o nift testi istemıstı ben ısrar ettım yaptırmadım pgt’li oldu ıcın ve yaptırdıgım yere de guvendıgım ıcın.Aslında bu tamaen doktorun bakış açısına bağlı bazıları ikili test ıyı cıkarsa gerek görmuyor bazıları da ikisini isteyıp bırlıkte değerlendırıyor.Dörtlü testın guvenırlılıgı daha az fakat nörol tüp defektı riskine de baktıgı ıcın benım doktorum istemıstı mesela.Aslında bakacak olursanız bu tarama testlerı %100 kesin tanı da degıl zaten .Benımkı perınotolog 2,92 cm ölctu ıyı dedı gerısıne bakmadım ama sonucta cıhazla ölcüyor farklılık olabılır ama sızın her ıkı durumda da ıyı cıkmıs zaten

Back