- 26 Eylül 2020
- 183
- 394
- 33
- 39
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #19.561
Hiç bi belirti olmadi bende canm. Çok şükür iyiyim. Haftaya detaylı ultrasonum var. İnşallah pozitifi görürsün sende@YasnazShe- Violett90 Regen_ S sunshine__ kızzzllarrr nasılsınız görüşmeyeli :)) neler oldu pek takip etmedim ama umarım herkesin keyfi yerinde hamişliği güzel gidiyordur. ben şubat başı 2. transferimi yaptırdım. bugun 6. gün. 2 embriyo koyduk. korkuyorum kan vermeye test yapmaya. genel olarak gruba sormak istiyorum. regli olcakmışım gibi olunca sonuç olumsuz mu oluyor yoksa tüp bebek yaptıran herkes te bu regli olcakmışım hissi olur mu? arada da hafif kasık agrım oluyor. bebişi tutanlar mesela siz de oldu mu böyle bişi?
çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah :)Hiç bi belirti olmadi bende canm. Çok şükür iyiyim. Haftaya detaylı ultrasonum var. İnşallah pozitifi görürsün sende
Saol canm inşallah.çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah :)
Rabbim sağlıkla tutunmalarını nasip etsin canım@YasnazShe- Violett90 Regen_ S sunshine__ kızzzllarrr nasılsınız görüşmeyeli :)) neler oldu pek takip etmedim ama umarım herkesin keyfi yerinde hamişliği güzel gidiyordur. ben şubat başı 2. transferimi yaptırdım. bugun 6. gün. 2 embriyo koyduk. korkuyorum kan vermeye test yapmaya. genel olarak gruba sormak istiyorum. regli olcakmışım gibi olunca sonuç olumsuz mu oluyor yoksa tüp bebek yaptıran herkes te bu regli olcakmışım hissi olur mu? arada da hafif kasık agrım oluyor. bebişi tutanlar mesela siz de oldu mu böyle bişi?
Sağlıkla büyüsün minik kuzu ve kucağına almayı nasip etsin insallahHiç bi belirti olmadi bende canm. Çok şükür iyiyim. Haftaya detaylı ultrasonum var. İnşallah pozitifi görürsün sende
inşallah canım hepimizin ki tutsun sıkı sıkı rahmimize inşallah :) ne zaman deniyeceksin bir daha?Rabbim sağlıkla tutunmalarını nasip etsin canımbenim kimyasal olmustu ve hic agrım falan olmamıstı kıpırtı bile hissetmemistm ama arkadaslarmdanda okudugum kadarıyla böyle ağrıları olanların olumlu oldu transferi insallah öyle olur seninde ❤
Amin insallah canıminşallah canım hepimizin ki tutsun sıkı sıkı rahmimize inşallah :) ne zaman deniyeceksin bir daha?
mutlaka güzel haberlerini bekliyorumAmin insallah canımbu ay okul falan islerim vardı önümzdeki aya gidicem doktora bakalım
Benim çok ağrım olmuştu. Regl ağrısından daha fazla. Resmen rahmimi deliyorlar gibi ağrıdı. Yerleşmenin ağrısıymış. 5.gün embriyosuysa yarın normal testte çıkabilir. Ben transferden 5 gün sonra kaset test yapmıştım@YasnazShe- Violett90 Regen_ S sunshine__ kızzzllarrr nasılsınız görüşmeyeli :)) neler oldu pek takip etmedim ama umarım herkesin keyfi yerinde hamişliği güzel gidiyordur. ben şubat başı 2. transferimi yaptırdım. bugun 6. gün. 2 embriyo koyduk. korkuyorum kan vermeye test yapmaya. genel olarak gruba sormak istiyorum. regli olcakmışım gibi olunca sonuç olumsuz mu oluyor yoksa tüp bebek yaptıran herkes te bu regli olcakmışım hissi olur mu? arada da hafif kasık agrım oluyor. bebişi tutanlar mesela siz de oldu mu böyle bişi?
Hoş geldin canım maalesef Ben oğlumu kaybettim anensefali sendromu vardı bebekte normal doğumla gebeliği sonlandırdık.@YasnazShe- Violett90 Regen_ S sunshine__ kızzzllarrr nasılsınız görüşmeyeli :)) neler oldu pek takip etmedim ama umarım herkesin keyfi yerinde hamişliği güzel gidiyordur. ben şubat başı 2. transferimi yaptırdım. bugun 6. gün. 2 embriyo koyduk. korkuyorum kan vermeye test yapmaya. genel olarak gruba sormak istiyorum. regli olcakmışım gibi olunca sonuç olumsuz mu oluyor yoksa tüp bebek yaptıran herkes te bu regli olcakmışım hissi olur mu? arada da hafif kasık agrım oluyor. bebişi tutanlar mesela siz de oldu mu böyle bişi?
valla şanslıymıssın hem kaset test hemde 5. gün maşallah bakalım ay hadi darısı başıma inşallah sende sağlıkla kucağına al inşallahBenim çok ağrım olmuştu. Regl ağrısından daha fazla. Resmen rahmimi deliyorlar gibi ağrıdı. Yerleşmenin ağrısıymış. 5.gün embriyosuysa yarın normal testte çıkabilir. Ben transferden 5 gün sonra kaset test yapmıştım
Aminvalla şanslıymıssın hem kaset test hemde 5. gün maşallah bakalım ay hadi darısı başıma inşallah sende sağlıkla kucağına al inşallah
Bende kaset testte 5. gün pozitifi görmüştüm Onun için sana varsa çıkabilir dedmvalla şanslıymıssın hem kaset test hemde 5. gün maşallah bakalım ay hadi darısı başıma inşallah sende sağlıkla kucağına al inşallah
ayyy canım çok çok geçmiş olsun yaHoş geldin canım maalesef Ben oğlumu kaybettim anensefali sendromu vardı bebekte normal doğumla gebeliği sonlandırdık.
Senin de transferin hayırlı olsun bu belirtiler normal iyiye de işaret edebilir kötüye de tamamen ilaçtan kaynaklı Benim de hep sancım vardı negatif denememdede pozitiftede vardi ilaclardan agrilara takilma.
Test yapsan cikar aslinda
Evet öyle her şey Allah'tan..ayyy canım çok çok geçmiş olsun yane diyebilirim ki vardır bir hayır demekten başka..
çok korkuyorum test yaptırmaya ne bileyim dünden beride çok çok gerildim. elimizden geleni yaptık allah kalmış artık. napalım kısmet
ahahahah çok ii ya :)) bende yapınca paylaşıcam sizinleAminİlkinde de 6.gün çıkmıştı. Altıncı gün çıkan beşinci gün de çıkar dedim, çıktı
bakalım yrn da yapabilirim sonra ki günde sabrımın dayandığı yere kadar :))) seninde güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorummmEvet öyle her şey Allah'tan..
ne zaman test yapmaya karar verirsen Sabah ilk İdrarla yap Çünkü daha yeni idrara karıştığı için ilk İdrarla yapılmadığında negatif çıkabiliyor seni olumsuz etkilemesin Bence yarın sabah yap
Önce pozitif ol inan olacağına benim batmalar olmuştu ve 6 gün lekelemem oldu ama 5 gün embriyosuydu@YasnazShe- Violett90 Regen_ S sunshine__ kızzzllarrr nasılsınız görüşmeyeli :)) neler oldu pek takip etmedim ama umarım herkesin keyfi yerinde hamişliği güzel gidiyordur. ben şubat başı 2. transferimi yaptırdım. bugun 6. gün. 2 embriyo koyduk. korkuyorum kan vermeye test yapmaya. genel olarak gruba sormak istiyorum. regli olcakmışım gibi olunca sonuç olumsuz mu oluyor yoksa tüp bebek yaptıran herkes te bu regli olcakmışım hissi olur mu? arada da hafif kasık agrım oluyor. bebişi tutanlar mesela siz de oldu mu böyle bişi?
İnşallah canım Çok sağ ol Hadi bakalım Sende güzel haberlerle gel bizebakalım yrn da yapabilirim sonra ki günde sabrımın dayandığı yere kadar :))) seninde güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorummm❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?