- Konu Sahibi karamel Latte
- #19.381
İnsaAllah devam etmez kuzum Kasimazsan belki geçer yavrum.Ay çok zormuş o evreye gelmem inşallah kaşıntı devam edıyor ama hiç ellemiyorum 5-6 saatte bir yağlıyorum yağı emine kızarıklık hafifliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsaAllah devam etmez kuzum Kasimazsan belki geçer yavrum.Ay çok zormuş o evreye gelmem inşallah kaşıntı devam edıyor ama hiç ellemiyorum 5-6 saatte bir yağlıyorum yağı emine kızarıklık hafifliyor
Canım senin nerede kaşıntı var. Gebelik kolasti mı yaşıyorsun ?Ay çok zormuş o evreye gelmem inşallah kaşıntı devam edıyor ama hiç ellemiyorum 5-6 saatte bir yağlıyorum yağı emince kızarıklık hafifliyor çok çatlak oluştu mu peki
Bilmiyorum ki canım neden böle olduğunu karnımda ve göğsümde var çok kaşınıyorCanım senin nerede kaşıntı var. Gebelik kolasti mı yaşıyorsun ?
İnşallah canımİnsaAllah devam etmez kuzum Kasimazsan belki geçer yavrum.
Sağol canım benim .
Büyüdüğü için cnm ben 2 3 aylarda başlıyorum yağlamaya. Tatlı badem yağı ve çikolata yağı bu anlamda çok iyidir.Kızlarrr beni bi kaşıntı tuttu ki sormayın karnım ole bi kaşınıyor ki anlatamam zor tutuyorum kendimi bazen dayanamayıp kaşıyorum neden oldu anlamadım çokta gerilmedi sanki karnım ama inşallah çatlamadan dolayıdır başka şeyden değildir
Daha çok küçük bebeğim kalbi o yüzden öyle atiyordur. Bende oğlumda çok gümbür gümbür duymuştum . Şimdiki hamileliğimde az duyunca bi panik olmuştum. Ama çok şükür bişey yokmuş. Çok sevindim adına. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinHayırlı akşamlar kızlar gerçekten beta hcg değeri tek veya ikiz belli edecek bir durum değil şimdi dr dan geldim benim 16 gün değerim 6454 çıkmıştı diğerinde tek ti bukadar yüksek çıkmamıştı kanama vs de olmamıştı o yüzden ikiz mi diye aklım kurcanladı ama bir tane ALLAH'a şükürler olsun Rabbim inşallah Sorunsuz bir şekilde kucağıma alırım Tüm isteyen arkadaşımda inşallah. Bugün Dr karından kese gördü ama bebeği göremedi çok korktum Sonra alttan bakalım dedi çok şükür bebek görüldü ama bana kalbi yavaş atıyor gibi geldi sanki. Abilerinin kalbi çok hızlı atıyordu RABBİM bağışlasın inşallah bu günümüze binlerce şükür ALLAHIM TÜM isteyenlerede nasip etsin. ❤
Ayy inşallah cnm Allah razı olsun. Peki bu kızmı erkekmi.Daha çok küçük bebeğim kalbi o yüzden öyle atiyordur. Bende oğlumda çok gümbür gümbür duymuştum . Şimdiki hamileliğimde az duyunca bi panik olmuştum. Ama çok şükür bişey yokmuş. Çok sevindim adına. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Kız bebeğim Çok sukurAyy inşallah cnm Allah razı olsun. Peki bu kızmı erkekmi.
Oyy maşallah bende Eşime dedim bu kız kesin iki oğlum seninde dediğin gibi kalbi gümbür gümbürdü ama bunun kalbi daha nazik atıyor inşallah Rabbimden hayırlısını istiyorum yeterki sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin. Ama birde diğerleri sat tan 1 2 hafta ilerideydi bu seferki tam sat tarihine göre ölçüldü. Böyle olan varmı tüp bebekte hazır emriyo verildiği için 1 2 hafta adetten önde gidiyor normalde.Kız bebeğim Çok sukur
Vay uyanık fındığa kadar gez dolaş dön. Bizde öyle yapıyordukta önceki bayram denk geldi büyüklere yardım ettik mecbur zor ama kalabalıkla eğlenceli geçiyor toplamak. Benim Allah nasip ederse tam fındık zamanları doğuyor hiç gidememVar kız olmazmi ama biz eşimle fındıktan önce gidiyoruz 2 haftalığına. Daha fındık hiç toplamadik Bu sene bakalım gidebilcekmiyim. Bebek daha 2.5aylik falan oluyor. Otobüsle zor olur gibi
Aman ne gitcez boşver. Bide bizim arabamız da yok. Otobüsle iki çocuk cekilirmi ya. Neyse kız sus bana büyük konusturmaVay uyanık fındığa kadar gez dolaş dön. Bizde öyle yapıyordukta önceki bayram denk geldi büyüklere yardım ettik mecbur zor ama kalabalıkla eğlenceli geçiyor toplamak. Benim Allah nasip ederse tam fındık zamanları doğuyor hiç gidemem
Hadi gözün aydın canım sağ salim al kucağına insaAllah Bendende istedi doktor ben pgt işlemi yaptirdigim için gerek görmedik. Ama renkli ultrasona girmeyi düşünüyorum . Oğlumda 19 haftada girmiştim. Bakalım bunda daha yer de bulamadimGünaydın canlar bebisimin kız olduğu artık kesinleşti Şükür sağlıkla tamamlarız inşallah 9 ayı
Dr um 4 lü tarama istedi 10 gün sonraya aslında istanbula kan yollamıştık dna bakıldı gerek varmıı ki buna yasal olarak yaptırmak gerek dedi dün baktinda herşey yolundaydı ağız hareketlerini gördük Allah ım hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Renkli ultrasonu bende istiyorum bakalım dr ne zaman derse onudaHadi gözün aydın canım sağ salim al kucağına insaAllah Bendende istedi doktor ben pgt işlemi yaptirdigim için gerek görmedik. Ama renkli ultrasona girmeyi düşünüyorum . Oğlumda 19 haftada girmiştim. Bakalım bunda daha yer de bulamadim
Aynen canım hayırlısı bakalım sanırım 24 haftaya kadar zamanı vardiRenkli ultrasonu bende istiyorum bakalım dr ne zaman derse onuda