- 12 Mart 2019
- 14.800
- 34.199
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #19.341
Ona şüphem yokBugünden say 6 ayıBen senin psikojini duzelticem
Benide ekleCanimm Allah razi olsuninsallah bakarsin açariz senide eklerimm
Ona şüphem yok
Eklerim tabi kiz test icin gaza getirirsin kizlariBenide ekleHangi topikteysen oraya gelecem
Oo hemde nasılEklerim tabi kiz test icin gaza getirirsin kizlari
3 ay sonra baslayabilirsiniz dedi sadeceDoktor bişey dedi mi. Dememiştir. O kararı kesinlikle bana bırakmıştır
Yok kuzum calismam ya evde rahatim saçimi boyattim bol alisverisle kafayi dagittim sukurOo hemde nasılYapmayan ayıp eder. @Yasnaz sen evdeydin dimi kuzum. Bı ise falan mı girsen stres atarsın gerçi pandemide var işler durgun
Olur mu olur valla çok da güzel olur
Yaa ne güzelYok kuzum calismam ya evde rahatim saçimi boyattim bol alisverisle kafayi dagittim sukur
Insallah kuzum insallahHadi bakalım hayırlısırabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
Yuppi3 ay sonra baslayabilirsiniz dedi sadece
Ben gitmem hic kuaforluk işim olmaz lazere gitmistim kıl tuy bitti kas biyik almam sarışın oldugum icin alacak kas bile yokYaa ne güzelBen de kaç aylar sonra kuaföre gittim. Nerdeyse 7 ay olmuştur
Sus be ne iki ayıYuppi1 ayı gitti 2 ay kaldı iyi bari Saçı da boyattin ooo önünde duramaz kimse
Kız bende lazeri yarı da bıraktım. Öyle agdaya falan gitmem,kas bıyıkBen gitmem hic kuaforluk işim olmaz lazere gitmistim kıl tuy bitti kas biyik almam sarışın oldugum icin alacak kas bile yokdegisim olsun kendimde dedim oyle yaptirdim
Sus sus ne tatiliSus be ne iki ayıben bile hazir degilim canim şu yazi bi atlatiyim tatile gidiyim en azindan
Gidersin dogumdan sonra bosverKız bende lazeri yarı da bıraktım. Öyle agdaya falan gitmem,kas bıyıkAma baya inceldi killarim. Eldivenle alıyorum. Doğumdan sonra bakarız gerisine
4 senedir gidiyorum 3 gunde olsa gitmem vucut alistiSus sus ne tatiliBen gitmiyorum sende gitmiyosun otur hamile kal hemen
4 senedir gidiyorum 3 gunde olsa gitmem vucut alisti
Hee gel bizim köyeAhaha Allah seni yabende cok isterim koye gitmeyi hic gtmedim kalabalk sulelece bende severim bakarsin bi gun gideriz bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?