- 12 Mart 2019
- 14.800
- 34.199
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #19.361
Benim esiminki icinde aynisi soylenebilirHee gel bizim köyeSulale gör. Çok müthiş Eşimin köyü yani Ünye
Bizde oyleydik hergun bugunde aksam oldu bugunde bitti diye gun sayardikKızlar zaman geçmiyor.
Allahım hepimizin yanında olsun inşallahBizde oyleydik hergun bugunde aksam oldu bugunde bitti diye gun sayardikdayan canim.dayan
Ahh ahh inşallah canımm.Bizde oyleydik hergun bugunde aksam oldu bugunde bitti diye gun sayardikdayan canim.dayan
Kuzum ben son ayımda oğlumda kaşıntı cekmistim. Pul pul dökülüyordu vücudum. Kesinlikle ihmal etme. Böyle karınla başlayıp vücuda yayilmasin insaAllah. Okadar kötü gectiki son ayin. Rabbim düşmanıma vermesin. Doktoruna sor canım kuruluktan da olabilirKızlarrr beni bi kaşıntı tuttu ki sormayın karnım ole bi kaşınıyor ki anlatamam zor tutuyorum kendimi bazen dayanamayıp kaşıyorum neden oldu anlamadım çokta gerilmedi sanki karnım ama inşallah çatlamadan dolayıdır başka şeyden değildir
Kaşınmaya başladığından beri bebek yağı zeytinyağı Dalan sürüyorum hiç kuru gibi durmuyor ama kırmızı benek benek oluyor kaşıyınca. Doktoruma soracağım yarın senin neden olmuştu catladığın için mi başka bişey mi çıktıKuzum ben son ayımda oğlumda kaşıntı cekmistim. Pul pul dökülüyordu vücudum. Kesinlikle ihmal etme. Böyle karınla başlayıp vücuda yayilmasin insaAllah. Okadar kötü gectiki son ayin. Rabbim düşmanıma vermesin. Doktoruna sor canım kuruluktan da olabilir
Benimde öyle kırmızı bebekle başlamıştı canım insaAllah benimki gibi değildir. Pul pul döküldü bütün vücudum. İlk ayağımda başladı benim bacağım karnım omuzlarım göğüs kismim sadece boyun ve yüz bölgemde yoktu. Kasinmaktan heryerim yara icindeydi. Doğuma yakın acile gittim iğne vurdular doğuma 2 gün kala öyle rahat etmistimki.Kaşınmaya başladığından beri bebek yağı zeytinyağı Dalan sürüyorum hiç kuru gibi durmuyor ama kırmızı benek benek oluyor kaşıyınca. Doktoruma soracağım yarın senin neden olmuştu catladığın için mi başka bişey mi çıktı
Benimde karnım ve göğsümde kaşıntı var. Çatlamaya yordum ilk ama sonra bazı yorumlar okudum karaciğerle ilgili bi sıkıntıdan da olabiliyormuş zeytinyağı sürüyorum günde iki kez birazda olsa sanki dindiriyor ama yine başlıyor sonraBenimde öyle kırmızı bebekle başlamıştı canım insaAllah benimki gibi değildir. Pul pul döküldü bütün vücudum. İlk ayağımda başladı benim bacağım karnım omuzlarım göğüs kismim sadece boyun ve yüz bölgemde yoktu. Kasinmaktan heryerim yara icindeydi. Doğuma yakın acile gittim iğne vurdular doğuma 2 gün kala öyle rahat etmistimki.
Benim de karnım ve bacaklarım hep pul pul dökünüp kaşınıyor,devamlı burnum soyuluyor,yüzüm pul pul dökülüyor. Ben hormonlarla alakalı diye düşünmüştüm ama Salı günü randevum var,doktoruma danışayım.Neyle alakalı bişeymiş peki canım sana ozaman bi sebep söylediler mi
Bende soracağım yarın canım ben de aşırı bi kaşıntı var anlamadım inşallah kötü bişey değildirBenim de karnım ve bacaklarım hep pul pul dökünüp kaşınıyor,devamlı burnum soyuluyor,yüzüm pul pul dökülüyor. Ben hormonlarla alakalı diye düşünmüştüm ama Salı günü randevum var,doktoruma danışayım.
Hiç panik yapma kuzum. Banada aynisini dediler. Gerekli şeyleri yaptırdım hiç bir sorun çıkmadı. Neden öyle oldum hiç bir doktor aciklayamadim kompel vücudum yara icindeydi. Çok kötüydü gerçekten . Erkenden tedavisi için doktoruna sormayi unutma kuzum. Benn doltorun yanına girince ne sorcagimi unutuyorumKaşınmaya başladığından beri bebek yağı zeytinyağı Dalan sürüyorum hiç kuru gibi durmuyor ama kırmızı benek benek oluyor kaşıyınca. Doktoruma soracağım yarın senin neden olmuştu catladığın için mi başka bişey mi çıktı
Soracağım canım sabaha göre daha iyi suan sanki zeytinyağı belki işe yarıyordur yatmadan yine süreceğimHiç panik yapma kuzum. Banada aynisini dediler. Gerekli şeyleri yaptırdım hiç bir sorun çıkmadı. Neden öyle oldum hiç bir doktor aciklayamadim kompel vücudum yara icindeydi. Çok kötüydü gerçekten . Erkenden tedavisi için doktoruna sormayi unutma kuzum. Benn doltorun yanına girince ne sorcagimi unutuyorum
Fındıkta varmıHee gel bizim köyeSulale gör. Çok müthiş Eşimin köyü yani Ünye
Var kız olmazmiFındıkta varmıbende orduluyum yazın fındık zamanı baya kalabalık olur bizim köyler
İnsaAllah yarar canım bana hiç bişey fayda etmemişti iğneden başka. Gece kaçtı bilmiyorum acilde kan testlerini falann beklemiştik nstye bağlanmıştım son ayım diye. En son artık herşey bitti,doktor bana sizi cildiyeye yollamam lazım dedi. Ben o ara yalvardım doğumuma iki gün olduğunu artık dayanamicami söylemiştim . Bana iğne yapınca ya kuş gibi olmuştum kaç haftadır uyku yoktu hep banyodaydim resmen. Allah kimsenin başına vermesin . Hamileliğimin son haftalarin ağlayarak gecirdimSoracağım canım sabaha göre daha iyi suan sanki zeytinyağı belki işe yarıyordur yatmadan yine süreceğim
Ay çok zormuş o evreye gelmem inşallah kaşıntı devam edıyor ama hiç ellemiyorum 5-6 saatte bir yağlıyorum yağı emince kızarıklık hafifliyorİnsaAllah yarar canım bana hiç bişey fayda etmemişti iğneden başka. Gece kaçtı bilmiyorum acilde kan testlerini falann beklemiştik nstye bağlanmıştım son ayım diye. En son artık herşey bitti,doktor bana sizi cildiyeye yollamam lazım dedi. Ben o ara yalvardım doğumuma iki gün olduğunu artık dayanamicami söylemiştim . Bana iğne yapınca ya kuş gibi olmuştum kaç haftadır uyku yoktu hep banyodaydim resmen. Allah kimsenin başına vermesin . Hamileliğimin son haftalarin ağlayarak gecirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?