- 17 Ekim 2020
- 167
- 156
- 18
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #19.221
Canm ne içindi neden yatışın oldu.Kızlar ben hastaneye yattım 2 gibi operasyon yapılacak 15 dk surer dedi dr um ben gibi dikiş atılan varmıydı ya biraz heyecanlıyım korku karıştı dua edin bize
Masallah var var deger baya yuksekSelam kızlar bügün test günümdü 12 gün kan değim 1747 sabah 9.30 verdim. İki emriyo trasfer edilmişti 5 gün emriyosuydu ikiz ihtimali varmıdır acaba ikiz gele olan arkadaşlar kaçıncı günde değeriniz kaç çıkmıştı. RABBİM hepinize nasip etsin inşallah.
Kızlar ben hastaneye yattım 2 gibi operasyon yapılacak 15 dk surer dedi dr um ben gibi dikiş atılan varmıydı ya biraz heyecanlıyım korku karıştı dua edin bize
evet canım bana da serklaj uygulandı korkmana hiç gerek yok. hastaneden normal şekilde çıktım ilk gün adet agrısı gibi çok hafif agrılarım oldu. salı ameliyat oldum çarşamba iş başı yaptım o kadar rahat bir operasyon. 1-2gün lekelenme tarzı akıntı oldu o kadar.
Rabbim yardımcın olsun canım insaAllah hiç hissetmeden biter operasyonunKızlar ben hastaneye yattım 2 gibi operasyon yapılacak 15 dk surer dedi dr um ben gibi dikiş atılan varmıydı ya biraz heyecanlıyım korku karıştı dua edin bize
Canım çok sevindim. Rabbim tamamına erdirsin . İkiz olmasını kontrolde anlasiliyormus kuzum. Betadan anlaşılmıyormus. Öyle duymustmSelam kızlar bügün test günümdü 12 gün kan değim 1747 sabah 9.30 verdim. İki emriyo trasfer edilmişti 5 gün emriyosuydu ikiz ihtimali varmıdır acaba ikiz gele olan arkadaşlar kaçıncı günde değeriniz kaç çıkmıştı. RABBİM hepinize nasip etsin inşallah.
Hoşgeldiin. Hayırlı olsun@kzlrgn05 merhaba benide eklermisiniz listeye, SAT 25 Ekim, Tahmini doğum 30 Temmuz,yaş 34,ikinci çocuk. bu arada ikizlere hamileyim. Cinsiyet henüz belli değil.Şehir İzmir
10. Haftamda süpriz dedii bana yavrucuğum.Vayy grurubumza bir ikiz annesi daha geldi HOSGELDIN diyer ikizimiz sonradan ogrenmisti dimi
Serklaj işlemi hangi durumlarda yapılıyor kızlar bi şikayetiniz oluşmusmuydu yapılmadan doktor mu söyledievet canım bana da serklaj uygulandı korkmana hiç gerek yok. hastaneden normal şekilde çıktım ilk gün adet agrısı gibi çok hafif agrılarım oldu. salı ameliyat oldum çarşamba iş başı yaptım o kadar rahat bir operasyon. 1-2gün lekelenme tarzı akıntı oldu o kadar.
Ayy herşeyi biliyoruz işte bu dönem şu merakla zaman geçmemesi. Rabbime sonsuz şükürler olsun inşallah.Canım çok sevindim. Rabbim tamamına erdirsin . İkiz olmasını kontrolde anlasiliyormus kuzum. Betadan anlaşılmıyormus. Öyle duymustm
selam canım hayırlı olsun. benim 7.gün öğleden sonra saat 4deki degerim 266, 9.gün sabah 9dakı değerim 866 çıkmıştı. değerin yüksekliğinden ziyade artışa bakılıyorSelam kızlar bügün test günümdü 12 gün kan değim 1747 sabah 9.30 verdim. İki emriyo trasfer edilmişti 5 gün emriyosuydu ikiz ihtimali varmıdır acaba ikiz gele olan arkadaşlar kaçıncı günde değeriniz kaç çıkmıştı. RABBİM hepinize nasip etsin inşallah.
yok kuzu benim hiç bir şikayetim yok. ikiz oldugu için doktor önlem amaçlı yapalım dedi. ikizlerde erken doğum çok oluyor diye riske atmak istemedikSerklaj işlemi hangi durumlarda yapılıyor kızlar bi şikayetiniz oluşmusmuydu yapılmadan doktor mu söyledi
Maşallah hayırlı olsun. Neden okadar erken verdiniz dr mu söyledi.selam canım hayırlı olsun. benim 7.gün öğleden sonra saat 4deki degerim 266, 9.gün sabah 9dakı değerim 866 çıkmıştı. değerin yüksekliğinden ziyade artışa bakılıyor
Teşekkür ederimMaşallah hayırlı olsun. Neden okadar erken verdiniz dr mu söyledi.
Teşekkür ederimYok doktor transferin 10-12.günü demişti aslında ben biraz olayı abarttım transferin 4.gününden idrar testi yaptım. 4.gün negatif çıktı tabi. Ama 5.gün itibariyle pozitif çıktı. Teste devam ettiğimi gören annem ısrarlarıma dayanamayarak tamam kan verelim dedi 7.gün
Hımm anladım canımyok kuzu benim hiç bir şikayetim yok. ikiz oldugu için doktor önlem amaçlı yapalım dedi. ikizlerde erken doğum çok oluyor diye riske atmak istemedik
Tarihi görünce yazıp yazmamak arasında tereddütte kaldım ama yazmaya karar verdim. Senin gebeliğinin birebir aynısını abimin eşi,yengesi, ve kızkardeşi yaşadı hepsi doğurdu ve hiçbir bebek ayını dolduramadı. Aldırıp aldırmamak sizin bileceğimiz iş ama 9 ay taşıyıp bir kere bile kucağına alamadan toprağa vermek aldırmaktan daha acı. Karnınızda büyüdükçe daha çok bağlanacak ve daha çok canınız acıyacak. Hiçbir yoruma kulak asmayın sizin için en doğrusu en iyisi hangisiyse öyle yapın. Ve bütün içtenliğimle sabır diliyorum size ve eşinize umarım en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar alırsınız kucağınızaCok tesekkur ederim vicdanimi bi nebze olsun rahatlattiginiz icin benim gibi dusunenler oldukca yüküm hafifliyor❤
Bir hafta önce gebeligi sonlandirdik canim. Oglum dogdugunda gercekten kafasinin arkasi acik bi sekilde dogduTarihi görünce yazıp yazmamak arasında tereddütte kaldım ama yazmaya karar verdim. Senin gebeliğinin birebir aynısını abimin eşi,yengesi, ve kızkardeşi yaşadı hepsi doğurdu ve hiçbir bebek ayını dolduramadı. Aldırıp aldırmamak sizin bileceğimiz iş ama 9 ay taşıyıp bir kere bile kucağına alamadan toprağa vermek aldırmaktan daha acı. Karnınızda büyüdükçe daha çok bağlanacak ve daha çok canınız acıyacak. Hiçbir yoruma kulak asmayın sizin için en doğrusu en iyisi hangisiyse öyle yapın. Ve bütün içtenliğimle sabır diliyorum size ve eşinize umarım en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar alırsınız kucağınıza
Çok üzüldüm sizeBir hafta önce gebeligi sonlandirdik canim. Oglum dogdugunda gercekten kafasinin arkasi acik bi sekilde dogducok arastirdik zaten tum doktorlar heran anne karninda ölebilir ölmezsede dogunca bi sure sonra ölucek dediler gebeligi bu sekilde devam ettirmek istemedik cunku daha fazla aci verici olucakti bizim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?