- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #19.201
Yarın vereceğimÇok belli değil sen kan ver bazen testler yanıltabilir
Ah canim benim cok gecmis olsun sanada@Yasnaz Allah yardımcın olsun, Rabbim sabır versin diyorum. Topiğe girmeyeli uzun zaman oldu ara ara okuyorum. her imtihanımızın zorluğuyla birlikte kolaylıkta vardır. Çok üzüldüm inşallah Rabbim bu günlerin yerini mükafatını verir. Seni anlıyorum insan evladıyla imtihanı ağır oluyor. Benimde bu süreçte sıkıntılarım oldu, her şey devam ederken 12+4 te artmış ense ödemi olduğunu gördük, 6mm ense kalınlığı , sınır 2,5 iken çok büyük riskti, doktor periontologa yönlendirdi. ben ikili tarama yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyordum. Büyük konuştum belki daha ileri tarama cvs yaptırdım. Doktorlar o kadar acımasız konuşuyor ki , senin için prçalanırken üzerine tuz biber ekiyorlar. Yapabileceğim hiç bir şey yok, elimden gelen dua etmek, rahimlerimizde olanı Allah bilir ancak. Doğduktan sonrada sağlığını kaybedebilir insan, Elden ne gelir? Şimdi bekliyorum. Acaba sağlıklı mı , yaşar mı diye G Gabriel_ bu yüzden ikiz de olsa çok şükür sağlıklılar, çoğul gebeliklere hep riskli bakıyorlar ama hiç söylenenlere bakma sen , doktorlar hiç riske girmiyor en acımasız en kötü ihtimal neyse sayıyorlar. Belki ileride onlar senin hayatına o kadar güzel günler yaşatacak ki, iyiki diyeceksin . . Güzel sağlıklı Allah kavuştursun. Biz Allaha sığınıp tevekkül ettikten sonra her şey hayırlısına varır.
Insallah canim rabbim yuzunu güldürsunVay bee buraya ilk yazdığımda 30 31 ekimde trasferim olacak diye kaydettirmiştim zaman ne çabuk geçmiş. Kızlar trasferim bazı sıkıntılardan dolayı uzun sürdü toplamda 4 ayı buldu hayırlısı dedim hep Aralık 30 da trasferim oldu 9 güne adım attık inşallah hayırlısıyla bebişlerim sımsıkı tutunurlar. Dualarınızı bekliyorum.
Hepimizin isteği imtanı farklı tabi RABBİM herkesin I gönlünde olanı versin versin inşallah. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah birşeyin olacağı varsa olur veren Alan Allahtır Rabbim kimseye taşiyamayacağı yükten fazlasını vermezmiş belki hiç beklemediğin şeyler olacak ve çok daha mutlu bir hayat sana sunulacak kim bilir inşallah ta öyle olur o günlerine şükredersin.Haklisin kesinlikle yardım almam lazım.dusuncelerim çok anormal biliyorum .
Canm benim tam anlayamadım ama sanırım zor günler geçirmişsin her ne olursa olsun bu süreçte bu yolda en ufak bir olumsuzluk Bile bizleri tarifsiz üzerken böyle sınanmak çok daha zor Rabbim sabır versin inşallah. Benimde çok sıkıntılarım oldu dr rum rahim bozuk emriyo kabul etmiyor diyordu yeni umuduma sarılıyordum şuan zor bir süreç senin için ama hayat varsa dr umut var diyorsa durma sakın Rabbim imkanda versin inşallah.Ah canim benim cok gecmis olsun sanadainsallah sonucun temiz cikar bende yaptirmam diyodum ama taramayi emin olmak icin yaptirdim bana gozle net gorulen bisey oldugu icin cvs yapilmadi bundan sonraki gebeliklerimde testleri yaptiricam cok onemliymis bunu görmus oldum.
Çok sağolun inşallah gönlünüze göre olur.Hepimizin isteği imtanı farklı tabi RABBİM herkesin I gönlünde olanı versin versin inşallah. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah birşeyin olacağı varsa olur veren Alan Allahtır Rabbim kimseye taşiyamayacağı yükten fazlasını vermezmiş belki hiç beklemediğin şeyler olacak ve çok daha mutlu bir hayat sana sunulacak kim bilir inşallah ta öyle olur o günlerine şükredersin.Bende ikiz olsun diye neler tüketiyorum tek duam ikizlerim olsun 2 küçük çocuğum olmasına rağmen, benim isteğimle olsa 3 4 tane koydururum ikiz olsun diye. Dediğim gibim gidi herkesn kalbi duası ayrıdır sizin anlıyorum rabbim kalbinize göre hakkınızda hayırlısını versin kolaylıklar versin inşallah.
Hayır hiç korkmuyorum galiba bu konuda kendime güveniyorum etrafımdakilerde bilir kimse şaşırmaz bu isteğime sen yaparsın hatta kızım olmasını çok isterler oğullar böyle kızın olsa nasıl olur bunu gerçekten çok kişiden duyarım. Ben çok disiplin ve otoriter bir anneyim ama abartılacak derecede değil herşeyi dozunda ayarlıyorum evimde uyku rutini yemek saati uyanma saati kitap okuma saati tv vs vs tüm hayatımı çocuklardan sonra düzene koydum böylede olması lazım zaten özellikle çocuklarda uyku düzeni inanın bunlara dikkat ederseniz stresten çok cennet bahçesine çevirirsiniz evinizi. Benim 6 buçuk ve 3 Yaşında iki oğlum var inanın okadar uslularki bana diyorlardı ilkler uslu olur ikincide görücem falan ikinci oğlum tam tersi çok şımarıktı ama 2 yaşına geldikten sonra kuralları uygulamaya başladım oda şuan maşallah okadar akıllı bilinçlilerki. Sende hiç korkma istersen sana bu süreçte her zmaan destek olurum yanında olurum teldende olsa yeterki bebeklerine iyi enerji gönder şuan bile etkiliyorsun olumsuz düşünme herşey çok güzel olacak buda senin elinden.Çok sağolun inşallah gönlünüze göre olur.
Peki korkmuyor musunuz hiç çok çocuktan? Yanı gelecek sağlama vs gibi konularda.ben çok korkuyorum.hicbirsey bizim zamanımızdaki gibi değil çünkü.
Bende tek çocuktan korkarım neden,,,, bir kardeşi olsun yoldaşı olsun beraber paylaşsınlar acılarını sevinçlerini beraber büyürler ALLAHIN izniyle rabbim o iki kalbi o cana nasip etmişse onun gücünüde verecektir elbet. Bizlerde kendi çocuğumuzda tecrübe ettik bunu Bebek kendi rıskıyla gelir bereket kapısı açar hem 2 tane çocuk çok değil zamanın sıkıntıları açısından diyorum. İçini ferah tut.Çok sağolun inşallah gönlünüze göre olur.
Peki korkmuyor musunuz hiç çok çocuktan? Yanı gelecek sağlama vs gibi konularda.ben çok korkuyorum.hicbirsey bizim zamanımızdaki gibi değil çünkü.
Ne güzel yazmışsınız gerçekten çok pozitifsiniz.Hayır hiç korkmuyorum galiba bu konuda kendime güveniyorum etrafımdakilerde bilir kimse şaşırmaz bu isteğime sen yaparsın hatta kızım olmasını çok isterler oğullar böyle kızın olsa nasıl olur bunu gerçekten çok kişiden duyarım. Ben çok disiplin ve otoriter bir anneyim ama abartılacak derecede değil herşeyi dozunda ayarlıyorum evimde uyku rutini yemek saati uyanma saati kitap okuma saati tv vs vs tüm hayatımı çocuklardan sonra düzene koydum böylede olması lazım zaten özellikle çocuklarda uyku düzeni inanın bunlara dikkat ederseniz stresten çok cennet bahçesine çevirirsiniz evinizi. Benim 6 buçuk ve 3 Yaşında iki oğlum var inanın okadar uslularki bana diyorlardı ilkler uslu olur ikincide görücem falan ikinci oğlum tam tersi çok şımarıktı ama 2 yaşına geldikten sonra kuralları uygulamaya başladım oda şuan maşallah okadar akıllı bilinçlilerki. Sende hiç korkma istersen sana bu süreçte her zmaan destek olurum yanında olurum teldende olsa yeterki bebeklerine iyi enerji gönder şuan bile etkiliyorsun olumsuz düşünme herşey çok güzel olacak buda senin elinden.
Allah razı olsun. İstersen özelden numaramı verebilirim gerçekten size ayrıca yakın hissettim ve bu süreçi güzel dolu dolu geçirmenizi isterim bu anlamda 2 çocuk annesi olarak yardımcı olmak isterim. İnsanlar bildiklerinden değil bilmediklerinden korkar başına ne gelecek nasıl olacak vs vs.Ne güzel yazmışsınız gerçekten çok pozitifsiniz.
Herkesin yakınında sizin gibi biri olmalı. Inşallah gönlünüzce okur herşey.
Allah razi olsun amin insallah❤Canm benim tam anlayamadım ama sanırım zor günler geçirmişsin her ne olursa olsun bu süreçte bu yolda en ufak bir olumsuzluk Bile bizleri tarifsiz üzerken böyle sınanmak çok daha zor Rabbim sabır versin inşallah. Benimde çok sıkıntılarım oldu dr rum rahim bozuk emriyo kabul etmiyor diyordu yeni umuduma sarılıyordum şuan zor bir süreç senin için ama hayat varsa dr umut var diyorsa durma sakın Rabbim imkanda versin inşallah.Umudunu kaybeden bizden değildir diye buyuran peygamber ümmetiyiz. RABBİM gönlünün muradını versin inşallah.
Benim de ikiz birde başarısız gebeliklerden sonra duyunca çok şaşırdık ama Dr ne diyecek ne demiş hiç duymuyoruz bileYa kızlar bsy yazcam ben.
Benim düşüncelerim bu süreçte çok fazla değişti. Tedavi olan kişi nerde şimdiki ben nerde.
Ben çocuk fikrinden inanılmaz soğudum.yani hiç ama hiç istemiyorum.hamile olmadigim günleri eski hayatımı çok özlüyorum.biliyorum bunun en büyük sebebi özellikle tek embriyo transferi olup hiç beklenmedik şekilde ikiz gebelik oluşması ve bunun riskleri.
Ama psikolojimi toparlayamıyorum ve asla istemiyorum ne yapacagimi bilmiyorum.
Testi tekrarladınızmı ben hayalet çizgi görüyorum ama.Günaydın canım Bugün 13.gün
Canım mesajını anca gördüm. Doktor test gününü ne zaman söyledi sana.Günaydın canım Bugün 13.gün
Adet oldumCanım mesajını anca gördüm. Doktor test gününü ne zaman söyledi sana.
Adet oldumTesti tekrarladınızmı ben hayalet çizgi görüyorum ama.
Hayırlısı olsun pes etmek yok o istediğimiz bebisler en güzel zamanda sağlıkla gelsinAdet oldum
Çok üzüldüm ALLAH hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah en kısa zamanda.Adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?