• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Desteğiniz icin hepiniz çok sağolun kızlar.
Herşeyin basi saglikmis gerçekten.
Insan psikolojisi çok önemli.Allah kimsenin akıl sağlığını beden sağlığını elinden almasın.
Amin canım. Ama sende salma kendinj Allah büyüktür. Onlar bı doğsun bak ozaman nasıl sukredeceksin iyiki olmuş diyeceksin. Şuan sen hangi durumun içindesin bilmiyorsun kafan karışmış. Ama bencede destek almalısın 🧡çünkü daha çok uzun bir yol var önünde böyle sürekli üzülerek kendinde bebeğinede zarar verirsin

Evet disardaki insan icin cok anormal belki karsina gecip sen ne bicim konusuyosun diyende olur hic aldirma sen cunku suanda gebelik depresyonu geciriyosun bu bariz ortada inan tek gebelik yasayanlardada oluyo bu durum hic endise etme yavrularinin sagliginin yerinde olduguna sukret onlarida uzme annesi❤
Hemen bi psikiyatriden randevu al yada takibini yapan doktora soyle yardimci olur belki sana bu sekilde yasamak senin icinde cok zor olur en guzel zamanlarini kendine zehir etme arkadasim
Çok sağolasın gerçekten. Zaten dusuncelerimi bu kadar acik sekilde ilk kez burada anlattim bugun. acin varken ben de bunları attım ortaya, beni anladın destek oldun. hakkını helal et yasnaz.

Doktor sana herhangi bebeklerde sıkıntı var demismiydi canım. Yoksa sadece riskli olduğunu mu söylemisti.
Yani gebeligin türünden dolayı kötü konuştular hepsi de.ozellikle ilk 3 ay çok kötü konuştular.daha yeni yeni insafa geldiler.mesela ilk gittiğim doktor bama dedi ki: bunlar büyüdükçe birbirine dolaşır zaten dedi. Senin bu gebeliği sürdürmen macera aramak olur dedi. O zaman 8. Haftadaydım.hatta bana rutin kan testini bile yapmamıştı.
Zaten 10. Haftaya kadar bunlar yapışık ikiz olabilir diyen doktorlar oldu.
Şimdi son gittiğim doktor da durup dururken dedi ki: istersen bunlardan birinin kordonu kapatılsın o zaman risklerden kurtulursun ama bu iş sadece istanbul da yapılıyor dedi.ben ankaradayim bu arada.
Daha neler duydum neler.zehir gibiydi o ilk 3 ay.
O zaman tup bebek doktorumu a
aradığımda bir tek o sakin aldirma yapisik ikiz degiller bem gordum aradaki ayrimi demisti hakli cikti.

Yani gebeligin türünden dolayı kötü konuştular hepsi de.ozellikle ilk 3 ay çok kötü konuştular.daha yeni yeni insafa geldiler.mesela ilk gittiğim doktor bama dedi ki: bunlar büyüdükçe birbirine dolaşır zaten dedi. Senin bu gebeliği sürdürmen macera aramak olur dedi. O zaman 8. Haftadaydım.hatta bana rutin kan testini bile yapmamıştı.
Şimdi son gittiğim doktor da durup dururken dedi ki: istersen bunlardan birinin kordonu kapatılsın o zaman risklerden kurtulursun ama bu iş sadece istanbul da yapılıyor dedi.ben ankaradayim bu arada.
aradığımda bir tek o sakin aldirma yapisik ikiz degiller bem gordum aradaki ayrimi demisti hakli cikti.
Yani resmen psikolojinle oynamış doktorlar. Şuan sana okadar hak veriyorum ki . Gerçekten herkesin kaldırabileceği bişey değil söyledikleri. Yani şuan sana iyi şeylerde söyleseler sen eski söylediklerini atlatamiyorsun bu da çok normal zaten . Ama destek al canım. Bu korkularını atlatabilmek için al. Bazı doktorlar çok acımasız oluyorlar malesef. Tüp bebek doktorunu dinledigin için eminimki doğumdan sonra ona teşekkür ediceksin🧡

Yani resmen psikolojinle oynamış doktorlar. Şuan sana okadar hak veriyorum ki . Gerçekten herkesin kaldırabileceği bişey değil söyledikleri. Yani şuan sana iyi şeylerde söyleseler sen eski söylediklerini atlatamiyorsun bu da çok normal zaten . Ama destek al canım. Bu korkularını atlatabilmek için al. Bazı doktorlar çok acımasız oluyorlar malesef. Tüp bebek doktorunu dinledigin için eminimki doğumdan sonra ona teşekkür ediceksin🧡
Bir tek o destek olmuştu o zaman.
Mesele ben eşimin ağladığını hiç görmedim ama o doktorun yanından çıktıktan sonra herkesin ortasında çocuk gibi ağladı icim parcalandi o an.
Yanı doktorluk başka birşey gerçekten böyle olamamalı.onlarin ağzından çıkan tek söz bizim hayatımız oluyor o anda.onlar bize o sözleri söyleyip akşam eve giderken marketten ne alacağını düşünüyor belki ama hasta icin oyle degil bunu unutuyorlar.

• Üzgünüm
Reactions: Z P
Bir tek o destek olmuştu o zaman.
Mesele ben eşimin ağladığını hiç görmedim ama o doktorun yanından çıktıktan sonra herkesin ortasında çocuk gibi ağladı icim parcalandi o an.
Yanı doktorluk başka birşey gerçekten böyle olamamalı.onlarin ağzından çıkan tek söz bizim hayatımız oluyor o anda.onlar bize o sözleri söyleyip akşam eve giderken marketten ne alacağını düşünüyor belki ama hasta icin oyle degil bunu unutuyorlar.
Kesinlikle canım. Bu olayı en basitinden çok yaşadım. Dusugumun birinde doktorun bana kanamani göster diyip gösterdiğimde hee tamam bu düşer dediği an bitmiştim. Tedavi olmak için gittgimde bir kere hamile kaldın ikinciye kalmayabilir sin dediklerinde yaşadım. Ki benimkiler en basitiydi. Ama insan kaldiramiyor işte. Ben sana ilk mesajında kaç haftalar önce çok kizmistim aldırmak istediğinde ama bu denli olduğunu bilmiyordum konunun. Rabbim sana güç kuvvet versin. Peki tüp bebek yaptirdigin doktora bir kere daha muayne olsan olmaz mı için de rahat ederdi

Kesinlikle canım. Bu olayı en basitinden çok yaşadım. Dusugumun birinde doktorun bana kanamani göster diyip gösterdiğimde hee tamam bu düşer dediği an bitmiştim. Tedavi olmak için gittgimde bir kere hamile kaldın ikinciye kalmayabilir sin dediklerinde yaşadım. Ki benimkiler en basitiydi. Ama insan kaldiramiyor işte. Ben sana ilk mesajında kaç haftalar önce çok kizmistim aldırmak istediğinde ama bu denli olduğunu bilmiyordum konunun. Rabbim sana güç kuvvet versin. Peki tüp bebek yaptirdigin doktora bir kere daha muayne olsan olmaz mı için de rahat ederdi
Aynen oyle evet
Yok tup bebek doktorum bilemez artık. CoK iyi bir insan kendisi ama yetersiz kalır onun ultrasonu filan.perinatologa gidiyorum mecburen.hem perinatolog hem de normal kadin doğumcu aynı anda takip ediyor.

• Beğen
Reactions: Z P
Aynen oyle evet
Yok tup bebek doktorum bilemez artık. CoK iyi bir insan kendisi ama yetersiz kalır onun ultrasonu filan.perinatologa gidiyorum mecburen.hem perinatolog hem de normal kadin doğumcu aynı anda takip ediyor.
Hmm anladım canım hakkinda hayırlısı olsun üzülme Allah büyüktür. Sağ salim kucağına al bebislerinj bütün acıları unutursun insaAllah 😍

İkiz gebelik taşımak zordur risklidir ama dr.ların seni korkuttuğundan depresyon geçiriyorsun. Her hamile kaldığımda kanama oluyor çok zor psikolojim alt üst oluyor ama bebek fikrinden hiç vazgeçmedim. Şükret sabret hepsi geçicek şükürki bebeklerin sağlam olduğunu öğrenmişsin. İnşallah sağ salim doğurursun yavrularını. Bebeklerin doğduktan sonra onları canından çok seveceksin tabiiki şu an söylediklerine pişman olursun ❤ İnşallah iyi bir anne olursun iyi düşün çocukların sağlamsa üzülme ne olacak diye hamileliğinin sevincini doya doya yaşa. Rabbim sağ salim kucağına almayı ve mutlu bir aile olmayı nasip etsin 🙏

İkiz gebelik taşımak zordur risklidir ama dr.ların seni korkuttuğundan depresyon geçiriyorsun. Her hamile kaldığımda kanama oluyor çok zor psikolojim alt üst oluyor ama bebek fikrinden hiç vazgeçmedim. Şükret sabret hepsi geçicek şükürki bebeklerin sağlam olduğunu öğrenmişsin. İnşallah sağ salim doğurursun yavrularını. Bebeklerin doğduktan sonra onları canından çok seveceksin tabiiki şu an söylediklerine pişman olursun ❤ İnşallah iyi bir anne olursun iyi düşün çocukların sağlamsa üzülme ne olacak diye hamileliğinin sevincini doya doya yaşa. Rabbim sağ salim kucağına almayı ve mutlu bir aile olmayı nasip etsin 🙏
Amin.bu topikteki tüm arkadaşlara isteyen tüm insanlara.

Haklisin kesinlikle yardım almam lazım.dusuncelerim çok anormal biliyorum .
Bir ikiz annesi olarak dünyaya bir daha gelsem öncesinde yaşadığım üç tedavinin zorluğu ve doğumdan sonra eşimle ayrılma derecesine gelmiş olmama rağmen yinede ikisini birden isterdim. Evet çok çok Zor bunu inkar edemem ama ama ama böyle bir tat yok iki minik yavru senin yavrularin. Birlikte büyüyorlar 🤲🤲🤲

Vay bee buraya ilk yazdığımda 30 31 ekimde trasferim olacak diye kaydettirmiştim zaman ne çabuk geçmiş. Kızlar trasferim bazı sıkıntılardan dolayı uzun sürdü toplamda 4 ayı buldu hayırlısı dedim hep Aralık 30 da trasferim oldu 9 güne adım attık inşallah hayırlısıyla bebişlerim sımsıkı tutunurlar. Dualarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• 899BBB52-D019-47F6-AA4A-A8413F9282B9.jpeg
    899BBB52-D019-47F6-AA4A-A8413F9282B9.jpeg
    121,9 KB · Görüntüleme: 51
Ankarada kime gidiyorsun doktora

Back