- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #19.241
Aynen ilk benim. Zaten çıkmaz düşüncesiyle testleri yaptım. Sonra psikopata sardım her sabah 6civarı progestan fitil için uyanıyodum tuvalete gidiyordum ve test yapıyordum kendime bir rutin oluşturmuştum resmenValla süpersin çok şükür Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Bende 6 cı gün basit test yaptım silik çıktı sonra 9 gün sonra 10 gün ardından kan vermek için 12 günü bekledim. Senin ilk galiba.
Allah razi olsun cok tesekkur ederim ❤Çok üzüldüm sizeben bu kadar üzülmüşken sizi düşünemiyorum allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda kucağınız dolar inşallah veren allah alan allah bol bol dua edin iyi gelir
Yaptir canim ozel olsun ne olur ne olmaz kiz kardesimde hep ozelde yapti ama 2 dozuda oldu bende yaptirirdim devam etseydikkızlar tetanos aşısı yaptıracak mısınıZ??benim doktorum yaptırabılırsın ama yaptırmasan da önemli degıl dedı..Özel hastaneye gıdıyorum dogumda kısmetse orda olacak hanı kullanılan aletlerden falan tetanos olma ıhtımalım yok sanki.Ee şu dönemde kısıtlı evden cıkıyorum zaten yaptırmamaya yatkınım ama var mı başka faydaları sizler neler düşünüyorsunuz??
5. Gun blast embriyolarinin tutunma olasiligi daha yuksek diyolar ama burada 3. Gun embriyosuyla hamile kalan cok arkadasimiz var gunun ve kalitenin pekte onemi yok nasip herseyKızlar merhaba,benim de Perşembe günü dondurulmuş embriyo transferim olacak.3. Gün ve 5. Gün şansı nedir?İkisinden de hem 3. Gün hem de 5. Gün embriyolar donduruldu ve 3. Gün embriyosu transferine karar verildi.
Ben yaptırmayı düşünüyorum canım. Hastaneye güveniyorum ama bu çok ayrı bişey. Ne olur ne olmaz . Oğlumdada yaptırmıştım. Hatta doğumdan sonrada çağırdılar o zaman da yaptirdimkızlar tetanos aşısı yaptıracak mısınıZ??benim doktorum yaptırabılırsın ama yaptırmasan da önemli degıl dedı..Özel hastaneye gıdıyorum dogumda kısmetse orda olacak hanı kullanılan aletlerden falan tetanos olma ıhtımalım yok sanki.Ee şu dönemde kısıtlı evden cıkıyorum zaten yaptırmamaya yatkınım ama var mı başka faydaları sizler neler düşünüyorsunuz??
Gecmis olsun canimKızlar operasyon tm narkozu zor attım sadece hafif bir sızı vardı şükür şimdilik herşey yolunda
Sevindim canımKızlar operasyon tm narkozu zor attım sadece hafif bir sızı vardı şükür şimdilik herşey yolunda
Geçmiş olsun canım seninde mi ikiz olduğu için yapıldı bu işlemKızlar operasyon tm narkozu zor attım sadece hafif bir sızı vardı şükür şimdilik herşey yolunda
Yok kuzum geçen yıl 16 haftalıkken kesem patladı tedbir amaçlı dikti dr um şükürGeçmiş olsun canım seninde mi ikiz olduğu için yapıldı bu işlem
Ayy cnm yaAynen ilk benim. Zaten çıkmaz düşüncesiyle testleri yaptım. Sonra psikopata sardım her sabah 6civarı progestan fitil için uyanıyodum tuvalete gidiyordum ve test yapıyordum kendime bir rutin oluşturmuştum resmen7.gün 2tane test yaptım öğleden sonra kan verdim testim bitmişti hastaneden çıktık anneme diyorumki hadi bi kaç tane daha test alalım
Selam cnm nasılsın nasıl oldun seni merak ettim inşallah daha iyisindir5. Gun blast embriyolarinin tutunma olasiligi daha yuksek diyolar ama burada 3. Gun embriyosuyla hamile kalan cok arkadasimiz var gunun ve kalitenin pekte onemi yok nasip hersey
konyada tedavi gördüm canım. şuan 16.haftadayızAyy cnm yaokadar iyi anlıyorumki seni bende ilk hamileliğimde ultrason cihazından vedede olsa derdim her an bakardım bebeğime. Ama insan alışıyor ilkler böyle olur da ben senin gibisini görmedim daha Bugün kaçıncı gün bide nerde tedavi görüyorsun.
Maşallah subhanallah cinsiyeti belli oldumu.konyada tedavi gördüm canım. şuan 16.haftadayız
Iyim iyim cok şukur atlattikSelam cnm nasılsın nasıl oldun seni merak ettim inşallah daha iyisindir
1tanesi kesin erkek. diğerine 13.haftada büyük ihtimal erkeğe benziyor dedi ama sadece tahmin. geçen hafta kesin kız dedi. ama pekte güvenmiyorum haftaya kontrolüm var yine bakalımMaşallah subhanallah cinsiyeti belli oldumu.
Selam canim, benim bi arkadasimin basina gelmisti, ultrasonda incelerken kalpte parlaklik gorurse genelde fetal eko istiyorlar, arkadasiminkinde cok sukur bisey cikmamisti, boyle seyler olabiliyormus, mesela bagirsaklarda da parlaklik olabiliyormus, o kadar cok detay var ki gercekten, her gecen gun nasil bir mucize oldugunu daha iyi anliyorumSelam kizlararanizda doktoru fetal eko isteyen oldumu? Gecen hafta kontrolum vari 17. Haftadayken cok sukur hersey yolundaydi cinsiyetimizde belli oldu erkekmis ama tam bir ay sonraya arastirmada bi doktora yonlendirdi fetal eko yapilsin kalbine iyice bakilsin dedi biseymi gordunuz diye sorduk neden gidelim dedik ama bisey yok bi bakilsin sadece dedi icimize suphe dusurdu boyle bisey yasayan oldumu aranizda
Anladim canm yani doktor hic bisey soylemedi bi sorun yok dedi ama yinede icim rahat etmiyo insallah bizdede bi sorun cikmazSelam canim, benim bi arkadasimin basina gelmisti, ultrasonda incelerken kalpte parlaklik gorurse genelde fetal eko istiyorlar, arkadasiminkinde cok sukur bisey cikmamisti, boyle seyler olabiliyormus, mesela bagirsaklarda da parlaklik olabiliyormus, o kadar cok detay var ki gercekten, her gecen gun nasil bir mucize oldugunu daha iyi anliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?