- 18 Kasım 2015
- 13.535
- 16.964
- 298
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #19.121
Benim doktorum sanci artinca direk aldi kurtaja yani bişey görmedim en güzeli fe boyle. Doktorundan bu şekilde iste yoksa daha cok canin yanarAllah razi olsun cennette kavustursun kayiplarinizla insallah
Telefon geldiginden beri zangir zangir titriyorum. Yani gunlerdir tüp bebek drum konustu perinatloji, drum konustu, esimle konustuk tamam cok cok yülsek ihtimal pozitif gelecegini biliyordum ama öyle olmuyor iste. Vücuduma kendime hakim olup sakinlesemiyorum bir türlü. Dr telefonda sesimden zangirdadigimi anladigi icin boyle yapma hasta olursun daha kotu olursun dedi ama elimde degil.
İlacla düşük yaptiriliyor ama yani bebegi dogurup yani dustugunu goruyormuyuz sonucta kendimde olucam anladigim. Yani oyle olacak diye dusunmek bile bu hale getirdi beni. Öyle birseyi nasil unuturum nasil olur. Ben mi yanlis anladim yoksa. Suan beynim durdu resmen saglikli dusunemiyorum. Kürtajla alinma ihtimali yok mu anesteziyle biz görmeden. Bu kadar acik yazdigim icin özür dilerim ama anlayamiyorum tam.
Benden 7 yaş büyüksun ama şuan bi abla içtenliğiyle sarilasim geldi. Sarılıp geçecek bugünler yeniden gebe kalıp yavrunu kucağına alacaksın diyesim var. Ağla olur mu içine atma ağla acını sonunda kadar yaşa gözyaşlarını sildiginde yeniden ayağa kalkıp kendin için sonra annesi olduğun çok şanslı olacak yavru için yeniden neler yapılmalı diye sil baştan basla. Sen yasnaz Souza çok kıymetlisiniz Rabbim yeniden muradinizi verecek ,Allah razi olsun cennette kavustursun kayiplarinizla insallah
Telefon geldiginden beri zangir zangir titriyorum. Yani gunlerdir tüp bebek drum konustu perinatloji, drum konustu, esimle konustuk tamam cok cok yülsek ihtimal pozitif gelecegini biliyordum ama öyle olmuyor iste. Vücuduma kendime hakim olup sakinlesemiyorum bir türlü. Dr telefonda sesimden zangirdadigimi anladigi icin boyle yapma hasta olursun daha kotu olursun dedi ama elimde degil.
İlacla düşük yaptiriliyor ama yani bebegi dogurup yani dustugunu goruyormuyuz sonucta kendimde olucam anladigim. Yani oyle olacak diye dusunmek bile bu hale getirdi beni. Öyle birseyi nasil unuturum nasil olur. Ben mi yanlis anladim yoksa. Suan beynim durdu resmen saglikli dusunemiyorum. Kürtajla alinma ihtimali yok mu anesteziyle biz görmeden. Bu kadar acik yazdigim icin özür dilerim ama anlayamiyorum tam.
Canım doktorun kendisi karar verecek kürtaj için. 10 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için düşük yaptırıp bebek düştükten sonra kürtaja aldılar 6 saat acı çektim sonunda bebek düştü. Arkadaşın 14 haftalık direk kürtaja alacaklarını sanmıyorum rahim zarar görebilir. Benim doktor rahim zarar görür ve ya yapışıklık filan olmasın diye ilaçla düşük yaptırdı. Yani diyeceğim şu ki ağrıyı bir gün çekersin sonra geçer direk kürtaj yaptırıp yapışıklık olursa veya rahim zarar görürse değer hamilelikte o zaman sorun çıkar. Diyorumki doktorun dediği önemli onlar iyi bilir bu konuları. Rabbim arkadaşlara sabır versin. İnşallah tez zamanda her kese hamile kalmayı ve kucağına almayı nasip etsin.Benim doktorum sanci artinca direk aldi kurtaja yani bişey görmedim en güzeli fe boyle. Doktorundan bu şekilde iste yoksa daha cok canin yanar
Benim bebegim de 15 haftalıkti cnm rahim zarar görucek olsa benim doktorum öyle yapmazdi kendisi doçent ve riskli gebelik uzmanı. Kontrole de gittim bi sıkıntı yoktu cok şükür rahmimde.Canım doktorun kendisi karar verecek kürtaj için. 10 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için düşük yaptırıp bebek düştükten sonra kürtaja aldılar 6 saat acı çektim sonunda bebek düştü. Arkadaşın 14 haftalık direk kürtaja alacaklarını sanmıyorum rahim zarar görebilir. Benim doktor rahim zarar görür ve ya yapışıklık filan olmasın diye ilaçla düşük yaptırdı. Yani diyeceğim şu ki ağrıyı bir gün çekersin sonra geçer direk kürtaj yaptırıp yapışıklık olursa veya rahim zarar görürse değer hamilelikte o zaman sorun çıkar. Diyorumki doktorun dediği önemli onlar iyi bilir bu konuları. Rabbim arkadaşlara sabır versin. İnşallah tez zamanda her kese hamile kalmayı ve kucağına almayı nasip etsin.
Benim bebegim de 15 haftalıkti cnm rahim zarar görucek olsa benim doktorum öyle yapmazdi kendisi doçent ve riskli gebelik uzmanı. Kontrole de gittim bi sıkıntı yoktu cok şükür rahmimde.
İnşallah bi sıkıntı yoktur cnm olmasın. Benim doktorda prof.doktordu kürtaj sonrası kontrollere gittim sorun yok rahmin temiz dedi. Tüp bebek tedavim düşükle sonuçlandı. Tüp bebek doktoruma yapışıklık veya polip ultrasonda muayene olurken gözükürmü desem o anca hsgde ya da histeroskopide gözüküyor dedi. Herkesde aynı olmuyor. O yüzden doktordan duyduklarımı söyledim. Yine doktoru dinleyip riske atmaması önemli. Herkesin doktorunun duruma göre önerdikleri önemli bence.
Geçmiş olsun çok üzüldüm. Ne zaman bi bebekte problem duysam içim gidiyor. Çünkü bende yaşadım 3 ay önce..Arkadaslar benimde cvs sonucu geldi perinatoloji uzmani arayip pozitif patau trizomi 13 sonucun dedi. Cok moralim bozuk. Kendimi hazirlamaya calismistim biraz ama insan bi umutta olsa bekliyor. Esimde yok pazartesine gelmis olacak insallah. İlacla yapilip sonra kürtajla devam ediliyormus heralde. Boyle bir durum yasayan arkadaslar var mi icimizde tam olarak nasil oluyor cok travmatik olacagi belli o sekilde. Cok nadir görülen birseymis yasimlada alakali sanirim 39 yasindayim. Yasadiklarim geciyor gozumun onunden tüp bebek sürecinde vs hersey. Biz geriden gelip 5. gün en iyi kalitede olan embriyo transfer edilmisti. Bilmiyorum cok yipranmis hissediyorum.
Benim bir yakınım 40 yaşımdan sonra iki kere tüp bebek ile çocuk sahibi oldu.Arkadaslar benimde cvs sonucu geldi perinatoloji uzmani arayip pozitif patau trizomi 13 sonucun dedi. Cok moralim bozuk. Kendimi hazirlamaya calismistim biraz ama insan bi umutta olsa bekliyor. Esimde yok pazartesine gelmis olacak insallah. İlacla yapilip sonra kürtajla devam ediliyormus heralde. Boyle bir durum yasayan arkadaslar var mi icimizde tam olarak nasil oluyor cok travmatik olacagi belli o sekilde. Cok nadir görülen birseymis yasimlada alakali sanirim 39 yasindayim. Yasadiklarim geciyor gozumun onunden tüp bebek sürecinde vs hersey. Biz geriden gelip 5. gün en iyi kalitede olan embriyo transfer edilmisti. Bilmiyorum cok yipranmis hissediyorum.
Sagol canm agrim yok ama hala düsuk olmadi bebek inmiyo aksam 6 ya kadar dinlenicem 6 dan sonra baslicaklar tekrar@Yasnaz nasil oldun canim? Merak ettim seni, insAllah agrin sizin yoktur canim benim
Anladim canim, Rabbim yar ve yardimcin olsun insAllah, biz sana dua edecegiz, insAllah agrisiz sizisiz bi sekilde atlatirsin bu sureciSagol canm agrim yok ama hala düsuk olmadi bebek inmiyo aksam 6 ya kadar dinlenicem 6 dan sonra baslicaklar tekrar
Insallah canim cok sagolAnladim canim, Rabbim yar ve yardimcin olsun insAllah, biz sana dua edecegiz, insAllah agrisiz sizisiz bi sekilde atlatirsin bu sureci
Çok üzgünüm bu yıl bize hüzün getirdi sevincimiz yarım kaldı inşallah önümüzde yıllarda kucaklarımıDa bebeklerimiz olur sağlıklı bi şekildeArkadaslar benimde cvs sonucu geldi perinatoloji uzmani arayip pozitif patau trizomi 13 sonucun dedi. Cok moralim bozuk. Kendimi hazirlamaya calismistim biraz ama insan bi umutta olsa bekliyor. Esimde yok pazartesine gelmis olacak insallah. İlacla yapilip sonra kürtajla devam ediliyormus heralde. Boyle bir durum yasayan arkadaslar var mi icimizde tam olarak nasil oluyor cok travmatik olacagi belli o sekilde. Cok nadir görülen birseymis yasimlada alakali sanirim 39 yasindayim. Yasadiklarim geciyor gozumun onunden tüp bebek sürecinde vs hersey. Biz geriden gelip 5. gün en iyi kalitede olan embriyo transfer edilmisti. Bilmiyorum cok yipranmis hissediyorum.
Ben 2 bucuk gun sanci cektim suni sanci haplar filan dusmeden almadilar kurtaja cok cektim zor zordu o agrilar o bagirislarm o aglamalarim hic unutmicamÇok üzgünüm bu yıl bize hüzün getirdi sevincimiz yarım kaldı inşallah önümüzde yıllarda kucaklarımıDa bebeklerimiz olur sağlıklı bi şekildeBenim kesemde su gelmeye başladı sancım kanamam herşeyim vardı düşük yapmam için beklediler tam rahim ağzındayken doktorum spektulım taktı bacaklarını iki tarafına aldığın sedyeye yatırdılar tam düşerken çekip aldı ve sonrasında kürtaja aldılar anestezi ile psikolojik zorluğından bahsetmiyorum bile ama fiziksel acısı şok şiddetliydi sonrası bizim sağlığımız çı tehdit ediyor travmaya bağlı vücutda crp değeri sürekli artıyor bu yüzden bide hastaneden enfeksiyon tedavisi gördüm hala kendimi iyi hissetmiyorum
Sizede çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yasatmasin insaAllah bu sene güzel seneniz olurÇok üzgünüm bu yıl bize hüzün getirdi sevincimiz yarım kaldı inşallah önümüzde yıllarda kucaklarımıDa bebeklerimiz olur sağlıklı bi şekildeBenim kesemde su gelmeye başladı sancım kanamam herşeyim vardı düşük yapmam için beklediler tam rahim ağzındayken doktorum spektulım taktı bacaklarını iki tarafına aldığın sedyeye yatırdılar tam düşerken çekip aldı ve sonrasında kürtaja aldılar anestezi ile psikolojik zorluğından bahsetmiyorum bile ama fiziksel acısı şok şiddetliydi sonrası bizim sağlığımız çı tehdit ediyor travmaya bağlı vücutda crp değeri sürekli artıyor bu yüzden bide hastaneden enfeksiyon tedavisi gördüm hala kendimi iyi hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?