EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Bir çok insanın duygularını dile getirmişsiniz. Sadece cahillikte değil bu. Cehalet ve kötü kalpli olmak,hadsizlik,kendini bilmezlik.

kızlar iyi akşamlar uzun süredir giremedim napyrsnz naslsnz ne var ne yok nasıl gidyor

Günaydın geciyo kızlar tamamen olmasada 6 saat suni sancı çektim ruya gibi şuan oldu bitti ama o an bitmiycek gibiydi dualarımız hep birbirimiz için biliyosunuz inanın herşey daha güzel olacak
Ben şuan stresli korkarak geçiriyorum hamileligimi haftaya rahim dikilcek kucagimiza alana kadar bu korkular gecmiyecek en iyisi bol bol dua etmek

Rahmin dikildimi canım insaAllah sağ salim bitirirsin hamileligini

Ben 2 bucuk gun sanci cektim suni sanci haplar filan dusmeden almadilar kurtaja cok cektim zor zordu o agrilar o bagirislarm o aglamalarim hic unutmicam
çok çok geçmiş olsun arada denk gelirdim bu sürecine hatta hamileliğini görmüştüm bende 7 haftalıkken en başında yaşadım bu durumu düşük çok zor. ve öncesinde sonrasında 2 hatfa ağrısını çektim baya zor bir ağrı. sonrada kürtaj. biraz daha ilerlediği için eminim daha da zordur insan başına gelince inanılmaz etkileniyor her yönüyle zor bir durum. Hastanede tek başınasın anlatılmaz bir his. Dilerim tez zamanda toparlanırsın Allah kimselere yaşatmasın.

Amin canim 3 aylik ölu bebek dogurdum cok zordu cok burnumda oksijenlerle gecirdim saatleri ben tek degildim 2 gun esim gece gunduz yanimdaydi son gun artik dogum zamani oksijene baglaninca annemde yanima geldi destek oldu bana o yönden iyidi

Amin canim 3 aylik ölu bebek dogurdum cok zordu cok burnumda oksijenlerle gecirdim saatleri ben tek degildim 2 gun esim gece gunduz yanimdaydi son gun artik dogum zamani oksijene baglaninca annemde yanima geldi destek oldu bana o yönden iyidi
Geçmiş olsun seninki baya zor olmuş canım 2 gün çok üzüldüm. İnşallah bir daha yaşamazsın o acıları. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin. ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…