- Konu Sahibi karamel Latte
- #19.161
Nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik İnşallah iyisindir.Hadi hayırlı haberlerle gel insaAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik İnşallah iyisindir.Hadi hayırlı haberlerle gel insaAllah
Ya canim suan hormonlardan dolayi heralde boyle dusunuyosun, dunyanin ilacini tedavisini gorduk, 1 istedin Allah 2 bebis verdi, nasibin boyleymis demekki masAllahYa kızlar bsy yazcam ben.
Benim düşüncelerim bu süreçte çok fazla değişti. Tedavi olan kişi nerde şimdiki ben nerde.
Ben çocuk fikrinden inanılmaz soğudum.yani hiç ama hiç istemiyorum.hamile olmadigim günleri eski hayatımı çok özlüyorum.biliyorum bunun en büyük sebebi özellikle tek embriyo transferi olup hiç beklenmedik şekilde ikiz gebelik oluşması ve bunun riskleri.
Ama psikolojimi toparlayamıyorum ve asla istemiyorum ne yapacagimi bilmiyorum.
Çok kötüyüm uzun zamandır. Sadece hamile olmamak istiyorum.baska bsy değil.insani hayattan koparan aşırı bir mutsuzluk hali.Ya canim suan hormonlardan dolayi heralde boyle dusunuyosun, dunyanin ilacini tedavisini gorduk, 1 istedin Allah 2 bebis verdi, nasibin boyleymis demekki masAllah
Bence gelip gecici bir dusunce suan seninki, baktin bu durum seni cok zorluyor psikolojik destek almani oneririm
Insallah canim insallahGeçmiş olsun seninki baya zor olmuş canım 2 gün çok üzüldüm. İnşallah bir daha yaşamazsın o acıları. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin. ❤
Gerek tedavi gerek hamilelik süreci gerçekten çok zor. İkiz gebelik ise bambaşka bir zorluk. Nasıl geçiyor günleriniz,hamileliğiniz? Çok belirtiniz var mı?Ya kızlar bsy yazcam ben.
Benim düşüncelerim bu süreçte çok fazla değişti. Tedavi olan kişi nerde şimdiki ben nerde.
Ben çocuk fikrinden inanılmaz soğudum.yani hiç ama hiç istemiyorum.hamile olmadigim günleri eski hayatımı çok özlüyorum.biliyorum bunun en büyük sebebi özellikle tek embriyo transferi olup hiç beklenmedik şekilde ikiz gebelik oluşması ve bunun riskleri.
Canim psikolojik destek alsan nasil olur?Ya kızlar bsy yazcam ben.
KKanama vs yok. Ama mesela şuan doktora gidip kalplerinin durduğunu öğrensem üzülmem.Canim psikolojik destek alsan nasil olur?
Gebeligin suanda riskli geciyomu kanama yada baska sıkntin varmi yoksa sorun yapma hayatina bak dikkat ederek. Bak bende tek yumurta ikiziyim erken dogum ve prematüre olmak dışında sıkıntı olmamış
Bulanti hâlâ devam ediyor evet onun icin de ilaç kullanıyorum ilaçsız durmak mümkün değil zaten.Gerek tedavi gerek hamilelik süreci gerçekten çok zor. İkiz gebelik ise bambaşka bir zorluk. Nasıl geçiyor günleriniz,hamileliğiniz? Çok belirtiniz var mı?
Oyle deme canm ne olursun deme kalbi atan kipir kipir oynayan oglumu icimde öldurup dogurmak zorunda kaldim keske benimkide saglikli olsaydida tek yumurta ikizi olsaydi okadar acıki Allah daha buyuk dert verir suanda bi sıkntin yokmus boyle dusunmen hormon kaynakli olabilir gebelik depresyonu yasiyo olabilirsin bi yardim al benceKKanama vs yok. Ama mesela şuan doktora gidip kalplerinin durduğunu öğrensem üzülmem.
Bunları düşündüğüme inanamıyorum.ben tek yumurta ikizi olduğunu 7. Haftada falan öğrenmiştim tup bebek doktorum söylemişti.o zaman kürtaj icin 3 hafta vaktim vardı. Sürekli o zamanlar aldirmadigim icin pişmanlık yaşıyorum.
Bulantı için bende ilaç kullanıyorum,ilaçla bile durmak zor. İnsan kana kana su içmeye bile hasret kalıyor. Gerçekten çeken anlar.Bulanti hâlâ devam ediyor evet onun icin de ilaç kullanıyorum ilaçsız durmak mümkün değil zaten.
Gunlerim berbat geçiyor.surekli bunları düşünüyorum.keske kendim ölsem toptan bitse bu iş diyorum işin içinden çıkamayınca.
Ben şuan 15. Haftanın içindeyim ama azalmadı.Bulantı için bende ilaç kullanıyorum,ilaçla bile durmak zor. İnsan kana kana su içmeye bile hasret kalıyor. Gerçekten çeken anlar.
14. Hafta gibi azalacak diyorlar umarım doğrudur. 14. Haftadan itibaren bir çok belirti azalıyormuş,insan rahatlamaya başlıyormuş. Belki sizde biraz rahatlarsınız ilerleyen günlerde. İkizlerin riskli olmasımı sizi üzüyor daha çok?
Şu an sadece olumsuz yönler sizinle. Hamilelik belirtileri,riskler,korkular. Belki ikizleri hissetmeye başlayınca,hisleriniz değişir. Şansınıza çok uslu bebekler olabilirler ve sizi hiç yormayabilir. Elbette tam akside olabilir. Ama artık ikizler sizinle. Artık onların evi sizsiniz. Size güveniyorlar. Sizde kendinize güvenin.Ben şuan 15. Haftanın içindeyim ama azalmadı.
Evet ikizlerin riskli olması başlı başına bir sorun.
Ama bana doktor deseydi ki hicbir risk yok yine de ikiz asla istemezdim. Tedaviden önce de böyle düşünürdüm.ikiz hiç istemediğim birşeydi. Bir de aynı anda iki erkek çocuk çok korkutucu geliyor her yönden.
Ben zaten hep tek çocuk isterdim. Eşime de hep söylerdim.hani sırf çoğul gebelik olmasın diye tek embriyo transferi oldum ama sonuç ortada.
Bir de zaten dogmaları durumunda bana bakım konusunda destek olacak kimse yok.annem var bir tek ama o da 65 yaşında ne kadar dayanabilir ki.
Yanı ben olumlu bir taraf görmüyorum.isin icinden bir turlu cikamiyorum.keske transferim hiç tutmasaydı.
Ciddi anlamda psikolojik destek alman lazim boyle soyleme ne olur sana ne desek boş suanda eminim ama boyle deyipte iyice bunalima sokma kendini korktugun basina gelmis evet ama rabbim yardimcin olur belkide uslu hic sesi cikmayan iki oglun olucak birazda iyi yönlerinden bakmaya calis sagliklilar bi sorunlari yok cok sukur dogduklarinda bu söylediklerin icin pisman olucaksin biliyorum suanda yapacagin tek sey yardim almak canim lutfen geçistirme bunuBen şuan 15. Haftanın içindeyim ama azalmadı.
Evet ikizlerin riskli olması başlı başına bir sorun.
Ama bana doktor deseydi ki hicbir risk yok yine de ikiz asla istemezdim. Tedaviden önce de böyle düşünürdüm.ikiz hiç istemediğim birşeydi. Bir de aynı anda iki erkek çocuk çok korkutucu geliyor her yönden.
Ben zaten hep tek çocuk isterdim. Eşime de hep söylerdim.hani sırf çoğul gebelik olmasın diye tek embriyo transferi oldum ama sonuç ortada.
Bir de zaten dogmaları durumunda bana bakım konusunda destek olacak kimse yok.annem var bir tek ama o da 65 yaşında ne kadar dayanabilir ki.
Yanı ben olumlu bir taraf görmüyorum.isin icinden bir turlu cikamiyorum.keske transferim hiç tutmasaydı.
Cok tesekkur ederim canim ❤ acım hafifliyor oglum egemm cennette teyzesine emanet ettim ahirette kavuşucagim gunleri beklicem@Yasnaz canımm şimdi girdim topiğe yeni gördüm çok çok geçmiş olsun inşallah çok zor bir durum biliyorum inşallah bebeğini kaybedenler olarak Rabbim bize yeniden güzel sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip eder sen çok iyi insan ve annesin kimseye kulak asma sen çok değerlisin doktorlar zaten aldırman gerektiğini söylemiş bebeğinin hasta olduğunu senin canını tehlikeye atacağını da söylemiş bir de sen bir doktorla yetinmeyip perinataloğa da gittin kesinleştirdin bir sürü yollardan geçtin hepsini sırtlandın üstesinden de çok güzel gelmişsin neden durduk yere bebeğini aldırmak isteyesin ki bir umut var dese doktor zaten ona sığınır devam edersin yazmayım dedim ama kendimi tutamadım bazı insanları gerçekten anlayamıyorum
Haklisin kesinlikle yardım almam lazım.dusuncelerim çok anormal biliyorum .Ciddi anlamda psikolojik destek alman lazim boyle soyleme ne olur sana ne desek boş suanda eminim ama boyle deyipte iyice bunalima sokma kendini korktugun basina gelmis evet ama rabbim yardimcin olur belkide uslu hic sesi cikmayan iki oglun olucak birazda iyi yönlerinden bakmaya calis sagliklilar bi sorunlari yok cok sukur dogduklarinda bu söylediklerin icin pisman olucaksin biliyorum suanda yapacagin tek sey yardim almak canim lutfen geçistirme bunu
Evet disardaki insan icin cok anormal belki karsina gecip sen ne bicim konusuyosun diyende olur hic aldirma sen cunku suanda gebelik depresyonu geciriyosun bu bariz ortada inan tek gebelik yasayanlardada oluyo bu durum hic endise etme yavrularinin sagliginin yerinde olduguna sukret onlarida uzme annesi❤Haklisin kesinlikle yardım almam lazım.dusuncelerim çok anormal biliyorum .
Doktor sana herhangi bebeklerde sıkıntı var demismiydi canım. Yoksa sadece riskli olduğunu mu söylemisti.Haklisin kesinlikle yardım almam lazım.dusuncelerim çok anormal biliyorum .