- 12 Mart 2019
- 14.812
- 34.203
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #19.101
Canım benim inşallah acısız,sağlıkla çıkarsın öncelikle.Dua ediyorum senin için.En güzel günleri görürsünüz inşallah eşinle ailenle birlikte.Bugünleri unutturan mucizeler yaşaman dileğiyle...Kizlar cok sagolun ama malesef bebek anensefali sendromluymus kafatasi acik gelismemis.
Yatisim yapildi gebelik sonlanicak düsurucekmisim ilacla
Canım çok üzüldümKizlar cok sagolun ama malesef bebek anensefali sendromluymus kafatasi acik gelismemis.
Canım benim inşallah acısız,sağlıkla çıkarsın öncelikle.Dua ediyorum senin için.En güzel günleri görürsünüz inşallah eşinle ailenle birlikte.Bugünleri unutturan mucizeler yaşaman dileğiyle...
Cok sagolun kizlar cok tesekkur ederimCanım çok üzüldümİnşallah tez zamanda yine hamile kalırsın sağlıklı gebelikler geçirip kucağına alırsın. İnşallah meleğine cennette kavuşursun. Üzülme ne gelirse Allahtan. İnşallah acılarının, sabrının mükafatını alırsın acılarını unutturacak sağlam bebekler nasip etsin Rabbim sana❤
inanılmaz üzüldüm gözlerim doldu ..allahım sabırlar versin ne diyeyımKizlar cok sagolun ama malesef bebek anensefali sendromluymus kafatasi acik gelismemis.
Amin canim. Cok sagol binde bi olan sey bizi buldu iste nasip insallah kolar atlatirizinanılmaz üzüldüm gözlerim doldu ..allahım sabırlar versin ne diyeyımsüreci başından beri burda hep birlikte atlattık idrar testlerimizi gönderdik kalp atışlarımızı duyduk geldik seviçlerimizi paylaştık cinsiyet tahmınlerımızı bulunduk bıkac sayfadaki otede duran yorumları okuyunca şok oldum ona da ayrıca üzüldüm.Sana edeceğim tek dua allahım bu sınavından senin ve eşinin rahatça geçebilmen içingüç versin kolaylık versin.Umarım acısını unutturacak sağlıklı bir bebeği tez zaman da yeniden nasip eder
Canım çok geçmiş olsun. Allah sana ve eşine önce sabır sonra da bu günleri unutturacak kadar yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlat versin. Dualarım seninleKizlar cok sagolun ama malesef bebek anensefali sendromluymus kafatasi acik gelismemis.
Canım benim geçen yıl yaşadıklarım geldi aklıma hoş hep biryerde duruyor acısı kesem patladı ve normal dogumla ayrıldım bebisimden çok zor ama güçlü olmak zorundasın pes etmek yok Allah ım ne kadar istediğimizi biliyor böyle sınanıyoruz Bence bizi daha güzeline hazırlıyor En güzeli en güzel zamanda gelsin Önce güzelce dinlen kendini ne zaman hazır hisedersen öyle bebiş işlerine geç kimseyi dinleme seni senden iyi kimse toparlayamaz esin ve sen başka kimse yok sizi sizden iyi anlicakKizlar cok sagolun ama malesef bebek anensefali sendromluymus kafatasi acik gelismemis.
Canım sen mesajların birinde şey yazmıştın “bebeğim orda minicik bedeniyle acı çekiyor onun acı çekmesine dayanamam” şeklinde bi cümleydi..Kizlar cok sagolun ama malesef bebek anensefali sendromluymus kafatasi acik gelismemis.
Canım inşallah kolayca atlatır en kısa zamanda toparlarsın kendini. Sabahtan beri hep aklımdaydın, iyiki gittiğin doktor durumu farketmiş ve daha kötü olmadan ilerlemeden atlatacaksın inşallah. Bizler güçlü kadınlarız...Kizlar cok sagolun ama malesef bebek anensefali sendromluymus kafatasi acik gelismemis.
Cok üzgünüm. Benzer açıları yaşadım 16 haftalık gebeliğim sonlandı. Sadece çok üzgünüm sizin için.. kaç haftalıkti bebeğinizKizlar cok sagolun ama malesef bebek anensefali sendromluymus kafatasi acik gelismemis.
Ilac verilir vajinadan ve ağızdan yada sadece birinden. Benim bebegim büyük olduğu icin 4 buçuk aylik. Akşamından serum da verdiler 12 gibi. 5 gibi sancim arttı o saate kadar hafif sanci vardi. 8 buçuk gibi aldılar yavrumu anestezi verip. Ama genelde sanciyla bebeği alıp sonra parca kaldiysa diye temizliyolar. Ben o sanciyla bide doğuramadimArkadaslar benimde cvs sonucu geldi perinatoloji uzmani arayip pozitif patau trizomi 13 sonucun dedi. Cok moralim bozuk. Kendimi hazirlamaya calismistim biraz ama insan bi umutta olsa bekliyor. Esimde yok pazartesine gelmis olacak insallah. İlacla yapilip sonra kürtajla devam ediliyormus heralde. Boyle bir durum yasayan arkadaslar var mi icimizde tam olarak nasil oluyor cok travmatik olacagi belli o sekilde. Cok nadir görülen birseymis yasimlada alakali sanirim 39 yasindayim. Yasadiklarim geciyor gozumun onunden tüp bebek sürecinde vs hersey. Biz geriden gelip 5. gün en iyi kalitede olan embriyo transfer edilmisti. Bilmiyorum cok yipranmis hissediyorum.
Benim 11 haftalık gebeliğim ilaçla sonlandırılıp sonra kürtajla alınmıştı. Biraz travmatik oluyor gerçekten. Hastane yatışından sonra hemşire 2 saatte bir ilaç veriyor. Belli bir süre sonra kanama başlıyor. Dik durmaya çalış arkadaşım. Her şeyde hayır vardır. Şimdi yazarken benim de aklıma geldi o zamanlar, duygulandım. Eşimle yaşadığımız o travmatik olaydan sonra sürekli gezmiştik. Şimdi covidden dolayı pek mümkün olmaz belki ama kafanızı dağıtacak her şeyi yapın. Rabbim acılarınızı tez zamanda unuttursun. Tez zamanda sağlıklı gebelik elde edin inşallahArkadaslar benimde cvs sonucu geldi perinatoloji uzmani arayip pozitif patau trizomi 13 sonucun dedi. Cok moralim bozuk. Kendimi hazirlamaya calismistim biraz ama insan bi umutta olsa bekliyor. Esimde yok pazartesine gelmis olacak insallah. İlacla yapilip sonra kürtajla devam ediliyormus heralde. Boyle bir durum yasayan arkadaslar var mi icimizde tam olarak nasil oluyor cok travmatik olacagi belli o sekilde. Cok nadir görülen birseymis yasimlada alakali sanirim 39 yasindayim. Yasadiklarim geciyor gozumun onunden tüp bebek sürecinde vs hersey. Biz geriden gelip 5. gün en iyi kalitede olan embriyo transfer edilmisti. Bilmiyorum cok yipranmis hissediyorum.
Suan biraz kendime geldimde yaziyorn 2 saattir sancidan öldumArkadaslar benimde cvs sonucu geldi perinatoloji uzmani arayip pozitif patau trizomi 13 sonucun dedi. Cok moralim bozuk. Kendimi hazirlamaya calismistim biraz ama insan bi umutta olsa bekliyor. Esimde yok pazartesine gelmis olacak insallah. İlacla yapilip sonra kürtajla devam ediliyormus heralde. Boyle bir durum yasayan arkadaslar var mi icimizde tam olarak nasil oluyor cok travmatik olacagi belli o sekilde. Cok nadir görülen birseymis yasimlada alakali sanirim 39 yasindayim. Yasadiklarim geciyor gozumun onunden tüp bebek sürecinde vs hersey. Biz geriden gelip 5. gün en iyi kalitede olan embriyo transfer edilmisti. Bilmiyorum cok yipranmis hissediyorum.
Yok kuzum rahim zarar gorurmus tuvalette parca dustukce bakmadim bebektr diye sende bakmicaksinAllah razi olsun cennette kavustursun kayiplarinizla insallah
Telefon geldiginden beri zangir zangir titriyorum. Yani gunlerdir tüp bebek drum konustu perinatloji, drum konustu, esimle konustuk tamam cok cok yülsek ihtimal pozitif gelecegini biliyordum ama öyle olmuyor iste. Vücuduma kendime hakim olup sakinlesemiyorum bir türlü. Dr telefonda sesimden zangirdadigimi anladigi icin boyle yapma hasta olursun daha kotu olursun dedi ama elimde degil.
İlacla düşük yaptiriliyor ama yani bebegi dogurup yani dustugunu goruyormuyuz sonucta kendimde olucam anladigim. Yani oyle olacak diye dusunmek bile bu hale getirdi beni. Öyle birseyi nasil unuturum nasil olur. Ben mi yanlis anladim yoksa. Suan beynim durdu resmen saglikli dusunemiyorum. Kürtajla alinma ihtimali yok mu anesteziyle biz görmeden. Bu kadar acik yazdigim icin özür dilerim ama anlayamiyorum tam.
Cnm benm dualarımız hep seninle ins güzel günler gelecek bu günleri unutturacakKizlar cok sagolun ama malesef bebek anensefali sendromluymus kafatasi acik gelismemis.
Hayır, görmüyorsun. Normal kan geliyor. Parça gelmiyor. Lütfen rahatlayın biraz. Siz iyi olmalısınız öncelikle. Hem @Yasnaz ın dediği gibi yaşadığımız her zorluk eşlerimizle bizi daha çok bağlıyor. Rabbim kolayını veriyor. Allah hem size hem @Yasnaz ‘a sabır ve sağlık versin. Sonra bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. İnanın kaç gündür dualarım sizlerle. Ben çok kayıp yaşadım, şu an bile neredeyse her günümü korkuyla geçiriyorum. Ancak neye engel olabiliriz ki? Rabbim her şeyi bilir bilir yapar. Önce sizler iyi olun. Rabbim sınavlarımızı kolay eylesin. İsteyen herkesin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlar ile doldursun.Allah razi olsun cennette kavustursun kayiplarinizla insallah
Telefon geldiginden beri zangir zangir titriyorum. Yani gunlerdir tüp bebek drum konustu perinatloji, drum konustu, esimle konustuk tamam cok cok yülsek ihtimal pozitif gelecegini biliyordum ama öyle olmuyor iste. Vücuduma kendime hakim olup sakinlesemiyorum bir türlü. Dr telefonda sesimden zangirdadigimi anladigi icin boyle yapma hasta olursun daha kotu olursun dedi ama elimde degil.
İlacla düşük yaptiriliyor ama yani bebegi dogurup yani dustugunu goruyormuyuz sonucta kendimde olucam anladigim. Yani oyle olacak diye dusunmek bile bu hale getirdi beni. Öyle birseyi nasil unuturum nasil olur. Ben mi yanlis anladim yoksa. Suan beynim durdu resmen saglikli dusunemiyorum. Kürtajla alinma ihtimali yok mu anesteziyle biz görmeden. Bu kadar acik yazdigim icin özür dilerim ama anlayamiyorum tam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?