• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

kızlar omega 3kullanıyormusunuz??ben başlayacam ama cok kararsız kaldım ocean mı yoksa solgar mı sızce??

• Beğen
Reactions: Z P
Ben daha almadım canım. Sağlık ocağının elinde kalmamisti şimdi gelmiş olabilir. Ama ben pek düzenli kullanmam gibi
kızlar omega 3kullanıyormusunuz??ben başlayacam ama cok kararsız kaldım ocean mı yoksa solgar mı sızce??
Canim ben simdi doktordan ciktim, Omepa Vm diye bir ilac yazdi, bunu kullan dedi. Folik asiti birak dedi.
Yavrumda cok sukur iyiydi teyzeleri❤️🧿🧿

Canim ben simdi doktordan ciktim, Omepa Vm diye bir ilac yazdi, bunu kullan dedi. Folik asiti birak dedi.
Yavrumda cok sukur iyiydi teyzeleri❤️🧿🧿
Hadi gözün aydın kuzum 🥰🥰Cinsiyeti ogrenmismiydin. ☺️ Ya 6 haftalıkken kese yuvarlak olursa kız muz şekline benziyorsa erkek diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama, oğlumda kese muz şeklindeydi. Ablamdada öyleydi ☺️

Hadi gözün aydın kuzum 🥰🥰Cinsiyeti ogrenmismiydin. ☺️ Ya 6 haftalıkken kese yuvarlak olursa kız muz şekline benziyorsa erkek diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama, oğlumda kese muz şeklindeydi. Ablamdada öyleydi ☺️
Allah razi olsun canim benim❤️🤲🏼
Valla hoca bi tahminde bulundu, oglunuz olacak %70 dedi, biz ruyalarimizda hep kiz goruyoduk esimle, cin takvimine gore erkek, kese seklim 6. Haftada yuvarlakti, kalp atis kizi hep 178lerdeydi, bugun 167 olmus (140in ustu kiz diyorlardi hep) bilemedik yani🥰
Rabbim hayirlisini sagliklisini versin de cinsiyet hic onemli degil bizim icin🤲🏼🧿
İnsAllah burdan guzel haberler vermeye devam edelim kizlar, yarin da @Yasnaz icin buyuk gun❤️❤️❤️🤲🏼🧿🌸

Valla hoca bi tahminde bulundu, oglunuz olacak %70 dedi, biz ruyalarimizda hep kiz goruyoduk esimle, cin takvimine gore erkek, kese seklim 6. Haftada yuvarlakti, kalp atis kizi hep 178lerdeydi, bugun 167 olmus (140in ustu kiz diyorlardi hep) bilemedik yani🥰
Rabbim hayirlisini sagliklisini versin de cinsiyet hic onemli degil bizim icin🤲🏼🧿
İnsAllah burdan guzel haberler vermeye devam edelim kizlar, yarin da @Yasnaz icin buyuk gun❤️❤️❤️🤲🏼🧿🌸
Öyle tabi kuzum. Sağ salim gelsinler insaAllah. @Yasnaz şuan çok heyecanlı 😂

Ya oyle valla dua edin ne olur guzel haberlerle geleyim size😍
Öyle tabi kuzum. Sağ salim gelsinler insaAllah. @Yasnaz şuan çok heyecanlı 😂
Hic sorma zaman gecsin biran once yarn olsun diye işe verdim kendimi😂😂

Sabah çok sağlıklı beslendim kızlar 😂2 gündür abur cubur yemiyorum. Ama bence makarnayı hakettiğimi düşünüyorum 😅
Canin ne cekiyorsa ye vallahi, ben oyle yapiyorum😭
Aclik sekerim 98 cikmisti en son hic dikkat etmedim de her gun tatli yiyorum bugun olcturdum cok sukur 80 cikmis, elhamdulillah rabbimr, insAllah hep boyle guzel devam eder🤲🏼❤️🧿

Canin ne cekiyorsa ye vallahi, ben oyle yapiyorum😭
Aclik sekerim 98 cikmisti en son hic dikkat etmedim de her gun tatli yiyorum bugun olcturdum cok sukur 80 cikmis, elhamdulillah rabbimr, insAllah hep boyle guzel devam eder🤲🏼❤️🧿
Yiyorum kuzum valla frenlemeye calisiyorum kendimi en azından abur cubur da. Almadım iki gündür. Hurma falan almayı düşünüyorum usenmezsem yarın giderim markete

Back