- Konu Sahibi karamel Latte
- #18.901
Ama önce ilk haftalar 3 kilo verdim onu caktırmiyorumHadi gözün aydın canım 1 kilo almanda çok iyi gercekten Yaramiza tuz bastın şuan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama önce ilk haftalar 3 kilo verdim onu caktırmiyorumHadi gözün aydın canım 1 kilo almanda çok iyi gercekten Yaramiza tuz bastın şuan.
Bunları duymaz olaydıkHiç kilo vermiş bir insan değilimAma önce ilk haftalar 3 kilo verdim onu caktırmiyorum
Ben daha almadım canım. Sağlık ocağının elinde kalmamisti şimdi gelmiş olabilir. Ama ben pek düzenli kullanmam gibikızlar omega 3kullanıyormusunuz??ben başlayacam ama cok kararsız kaldım ocean mı yoksa solgar mı sızce??
Ben baştan beri imom kullanıyorum herşey var içindekızlar omega 3kullanıyormusunuz??ben başlayacam ama cok kararsız kaldım ocean mı yoksa solgar mı sızce??
Ben daha almadım canım. Sağlık ocağının elinde kalmamisti şimdi gelmiş olabilir. Ama ben pek düzenli kullanmam gibi
Canim ben simdi doktordan ciktim, Omepa Vm diye bir ilac yazdi, bunu kullan dedi. Folik asiti birak dedi.kızlar omega 3kullanıyormusunuz??ben başlayacam ama cok kararsız kaldım ocean mı yoksa solgar mı sızce??
Hadi gözün aydın kuzum Cinsiyeti ogrenmismiydin. Ya 6 haftalıkken kese yuvarlak olursa kız muz şekline benziyorsa erkek diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama, oğlumda kese muz şeklindeydi. Ablamdada öyleydiCanim ben simdi doktordan ciktim, Omepa Vm diye bir ilac yazdi, bunu kullan dedi. Folik asiti birak dedi.
Yavrumda cok sukur iyiydi teyzeleri
Ben natures supreme kullaniyorum canim. Icerisindeki omega 3 miktari ve triglyceride form olmasi onemlikızlar omega 3kullanıyormusunuz??ben başlayacam ama cok kararsız kaldım ocean mı yoksa solgar mı sızce??
Allah razi olsun canim benimHadi gözün aydın kuzum Cinsiyeti ogrenmismiydin. Ya 6 haftalıkken kese yuvarlak olursa kız muz şekline benziyorsa erkek diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama, oğlumda kese muz şeklindeydi. Ablamdada öyleydi
Öyle tabi kuzum. Sağ salim gelsinler insaAllah. @Yasnaz şuan çok heyecanlıAllah razi olsun canim benim
Valla hoca bi tahminde bulundu, oglunuz olacak %70 dedi, biz ruyalarimizda hep kiz goruyoduk esimle, cin takvimine gore erkek, kese seklim 6. Haftada yuvarlakti, kalp atis kizi hep 178lerdeydi, bugun 167 olmus (140in ustu kiz diyorlardi hep) bilemedik yani
Rabbim hayirlisini sagliklisini versin de cinsiyet hic onemli degil bizim icin
İnsAllah burdan guzel haberler vermeye devam edelim kizlar, yarin da @Yasnaz icin buyuk gun
Ya oyle valla dua edin ne olur guzel haberlerle geleyim sizeAllah razi olsun canim benim
Valla hoca bi tahminde bulundu, oglunuz olacak %70 dedi, biz ruyalarimizda hep kiz goruyoduk esimle, cin takvimine gore erkek, kese seklim 6. Haftada yuvarlakti, kalp atis kizi hep 178lerdeydi, bugun 167 olmus (140in ustu kiz diyorlardi hep) bilemedik yani
Rabbim hayirlisini sagliklisini versin de cinsiyet hic onemli degil bizim icin
İnsAllah burdan guzel haberler vermeye devam edelim kizlar, yarin da @Yasnaz icin buyuk gun
Hic sorma zaman gecsin biran once yarn olsun diye işe verdim kendimiÖyle tabi kuzum. Sağ salim gelsinler insaAllah. @Yasnaz şuan çok heyecanlı
Güzel haberlerle gel canım arkadaşımYa oyle valla dua edin ne olur guzel haberlerle geleyim size
Hic sorma zaman gecsin biran once yarn olsun diye işe verdim kendimi
İnsAllah canim gonlunu ferah tutYa oyle valla dua edin ne olur guzel haberlerle geleyim size
Hic sorma zaman gecsin biran once yarn olsun diye işe verdim kendimi
Insallah canim benim insallahGüzel haberlerle gel canım arkadaşım
Canin ne cekiyorsa ye vallahi, ben oyle yapiyorumSabah çok sağlıklı beslendim kızlar 2 gündür abur cubur yemiyorum. Ama bence makarnayı hakettiğimi düşünüyorum
İnsAllah canim gonlunu ferah tut
Ahahah bende bu sabah cok saglikli beslendim az bisey ye okadardan bisey olmazSabah çok sağlıklı beslendim kızlar 2 gündür abur cubur yemiyorum. Ama bence makarnayı hakettiğimi düşünüyorum
Ne azı yav bir tabak yedim kalktım sofradan namazımı falan kıldım. Birazdan yine yicemAhahah bende bu sabah cok saglikli beslendim az bisey ye okadardan bisey olmaz
Yiyorum kuzum valla frenlemeye calisiyorum kendimi en azından abur cubur da. Almadım iki gündür. Hurma falan almayı düşünüyorum usenmezsem yarın giderim marketeCanin ne cekiyorsa ye vallahi, ben oyle yapiyorum
Aclik sekerim 98 cikmisti en son hic dikkat etmedim de her gun tatli yiyorum bugun olcturdum cok sukur 80 cikmis, elhamdulillah rabbimr, insAllah hep boyle guzel devam eder