- 5 Aralık 2018
- 1.692
- 2.148
- 83
- 34
- Konu Sahibi karamel Latte
- #18.881
Kizlar nasilsinizz bayadir giremiyorum yorgunluk halsizlik bas donmesi uyku hali beni bildiginiz gibi yani sizler de durum nasil? Cinsiyet ogrenen var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 bin kusur lira uzerinden ozel sigorta karsiladi benimkiniSelam kızlar allah bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bir sorum olcaktı özelde ikili testi ne kadara yaptırdınız öğrenebilir miyim
Ayni sekil devam rahimde batma agri disinda bi belirtim yok carsamba dananin kuyrugu koparKizlar nasilsinizz bayadir giremiyorum yorgunluk halsizlik bas donmesi uyku hali beni bildiginiz gibi yani sizler de durum nasil? Cinsiyet ogrenen var mi?
Uyku hali bendede oluyor erken kalktigim için aşırı yiyorum Onun dışında bir sıkıntım yok çok şükür. Cinsiyet için daha 1 ay varmışKizlar nasilsinizz bayadir giremiyorum yorgunluk halsizlik bas donmesi uyku hali beni bildiginiz gibi yani sizler de durum nasil? Cinsiyet ogrenen var mi?
Randevun mu var hadi bakalim guzel haberlerle gelAyni sekil devam rahimde batma agri disinda bi belirtim yok carsamba dananin kuyrugu kopar
Aa gostermedi demek ki bizimki 12.haftada ekranda gosterdi pipiyi. Ama doktor yine de kesin degil alisveris falan yapmayin dediUyku hali bendede oluyor erken kalktigim için aşırı yiyorum Onun dışında bir sıkıntım yok çok şükür. Cinsiyet için daha 1 ay varmış
Hiç bakmadi bile doktor kuzumm bu haftada göstermez dedi . Hadi bakalım hayırlısı olsun bakalim pasamiz sağlıkla gelsinAa gostermedi demek ki bizimki 12.haftada ekranda gosterdi pipiyi. Ama doktor yine de kesin degil alisveris falan yapmayin dedi
Evet 1 ay oldu gormeyeli insallah guzel haberler veririmRandevun mu var hadi bakalim guzel haberlerle gel
Cok su ictigim icin evet sabaha karsi uykumdan uyaniyorum hattaKızlar sizde sürekli idrara cikiyormusunuz.
Cok su ictigim icin evet sabaha karsi uykumdan uyaniyorum hatta
Aferinbende yarindan sonra dikkat ederm insallahSanırım bende bugün çok ictigimden sürekli WC deyim. Bugün çok dikkat ettim yediklerime
Senin bir oglun vardi bu sefer ki kizdir insallah gerci saglikli olsun da erkek kardes de guzel olurHiç bakmadi bile doktor kuzumm bu haftada göstermez dedi . Hadi bakalım hayırlısı olsun bakalim pasamiz sağlıkla gelsin
Aynen kuzum sağlıklı gelsinde. Rabbim nasip etti çok şükür ikinciyi. Ben oğlumdan sonrasinj hiç hayal etmiyordum. Olmaz heralde diyordum. Bir anda evlat sevgisi içime işlendi. Olacağı varmış Rabbim nasip ettiSenin bir oglun vardi bu sefer ki kizdir insallah gerci saglikli olsun da erkek kardes de guzel olur
Ben de hep pes pese olsunlar istiyorum. İnsallah nasip olursa ikinciyi de sutten kesildiginde yapmak isterimAynen kuzum sağlıklı gelsinde. Rabbim nasip etti çok şükür ikinciyi. Ben oğlumdan sonrasinj hiç hayal etmiyordum. Olmaz heralde diyordum. Bir anda evlat sevgisi içime işlendi. Olacağı varmış Rabbim nasip etti
Bu biraz deli cesareti oluyor biliyormusun. Sen 2 yaş sendromunu gör de bı Ben ne zamanki hamile kaldım oğlum çığırından çıktıBen de hep pes pese olsunlar istiyorum. İnsallah nasip olursa ikinciyi de sutten kesildiginde yapmak isterim
Bizde özel sigorta yok en azından benim yok2 bin kusur lira uzerinden ozel sigorta karsiladi benimkini
Maalesef değişiyor tabii doktor hastane etkenide varCanm ben muayeneye 185 verdim ulttasonla bakti zaten normal muayenede kan icinde 55 lira verdim ikili test cok pahali bisey degil diye biliyorum tabi yasadiginiz yere gorede degisir
Hadi gözün aydın canım 1 kilo almanda çok iyi gercekten Yaramiza tuz bastın şuan.Günaydın dün kontrolüm vardı biraz geriden geliyorum artık tam günündeyiz bakım iyi olunca 1 kg almışım herşey yolunda yan gelip yatan bir kuzum var sakin bir bebek olcak sanırim kız gibi dedi dr net bisey söylemedi sağlıklı olsunda haydi bugün hep güzel haberler günü olsun