- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- Konu Sahibi karamel Latte
- #1.821
Masallah canım39 su 139 olmuş biri 10. Gün diğeri 12. Gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah canım39 su 139 olmuş biri 10. Gün diğeri 12. Gün
Salı tekrar kan verecem dua edin lütfenMasallah canım
Valla süper ne güzel artmiş. Sağlıkla devam etsin inşallah39 su 139 olmuş biri 10. Gün diğeri 12. Gün
Ederiz tabiki canım insallah salı gunude güzel bir artıs olmus olacakSalı tekrar kan verecem dua edin lütfen
Onu denedim simdi, ise yaricak gibiAc karnina 1 yemek kasigi zeytinyagi yutuyorum
Super haber insallah saglikla artmaya devam eder39 su 139 olmuş biri 10. Gün diğeri 12. Gün
Çiftozge2126 Canım tek embriyo mu cift mi transfer edildi
Benimde cift olacak
Maşallah inşallah sımsıkı tutunurlarBenimde cift olacak
Masallah Darisi hepimizin basina insallahKızlar değerim artmış salı günü tekrar kan vereceğim
Bak iste dedigim gibi bi kac basarisizlarda deneniyor bazi doktorlar onermiyomus filan.Ben serum tedavisiyle birlikte transfer oldum.hatta bugun tranferin 3.gunu ve bugun de serum alacagim.Cd56 testinde degerim ust sınıra yakin demisti.Ilk defa deniyirum bu şekilde,neticeyi paylasirim.Bizim de genetiğe bakıldı bisey çıkmadı.Dusuk yumurta rezervi yaşa bagli.Onun disinda hersey eşim de de ben de de bulunamadi ve doktorumuza biz 3.denemede soyledik cd56'yi.O da yapalim dedi
Aksamdan suya gun kurusu koy sabah ac karnina ye o suyu ic uzerinede bir bardak su ic canim.Kizlar bisi sorucam, kabız olmamak icin ne yapiyosunuz? Ben sabahlari kuru kayisi yiyorum, bol sıvı aliyorum ve salata yiyorum yine de zor cikiyorum tuvalete
Bu super işte bak degerin toparlamaya basliyor canim hadi insallah kat kat artarak devam eder39 su 139 olmuş biri 10. Gün diğeri 12. Gün
Ben kuru incirleri zeytinyagina koydum transferden once bi kavanoz yaptm sabahlari ac karnina o incirden yiyip bi kasik zeytinyag iciyodumAc karnina 1 yemek kasigi zeytinyagi yutuyorum
Insallah canım insallahMaşallah inşallah sımsıkı tutunurlar
Çok teşekkür ederim inşallah katlanır bana dua edinBu super işte bak degerin toparlamaya basliyor canim hadi insallah kat kat artarak devam eder
Hayırlı olsun canım sende bize dua et darısı başımıza inşallahÇok teşekkür ederim inşallah katlanır bana dua edin
Amin inşallah ben çok dua ediyorum isteyen herkesin kucağı dolsun hayırlısıyla inşallahHayırlı olsun canım sende bize dua et darısı başımıza inşallah
Transfer günü mü yiyorsun canımBen kuru incirleri zeytinyagina koydum transferden once bi kavanoz yaptm sabahlari ac karnina o incirden yiyip bi kasik zeytinyag iciyodum
Kabiz olmuyodum yine oyle yapcam ama berbat bisey