- 12 Mart 2019
- 14.306
- 33.629
- Konu Sahibi karamel Latte
- #1.781
Yaaa super bu hayirli olsun hamilesiiinKızlar bugün 6.günüm yarın tahlil yaptiracaktim ama az önce yaptirdim 32 çıktı benim sonuç
Benimde 7. Gunumde 38 cikmisti cok iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa super bu hayirli olsun hamilesiiinKızlar bugün 6.günüm yarın tahlil yaptiracaktim ama az önce yaptirdim 32 çıktı benim sonuç
İnşallah canım hepımızın olsunİyi birşey o zaman canım .İnşallah güzel olur sonu
Ben de okudum o yuzden sasirdim, ama vermediler. Ekrani da tam goremedim ,o ara altima yapmamaya calisiyodumNerede okudum hatrlamiyorum ama birkac kiside duydum verdiklerini o zaman banada vermezler
Benim bugun 173 ciktıda dogal bisiler bakayim nasil arttririm diye.. sagol canımYok canm.hic kullanmadim oyle problemlerim olmadi cok sukur
Benımde 3. Gun embrıyolarım di mi insan daha ayrı mutlu oluyo hasımato cok var canım hamile kalan oooo.. benım arkadasım diyabet hastası hemen hamıle kaldı ki diyabettede bir suru sey soyluyolar hamılelil hakkında..Ayy boyle 3. Gun embriyolarinin tuttugunu duyunca nasil seviniyorum. Ins bizimkilerde tutar. Bir de ben hasimato hastasıyım. Dediginiz gibi nasip artik.
Nar suyu ic bol bol kuzumBenim bugun 173 ciktıda dogal bisiler bakayim nasil arttririm diye.. sagol canım
Yaa tutamayan var mi ki ilk ben olmayayim diye endisem var benimde yaa ekranda konulma anini falan hatrliyorlar ama senin gibi olabilirim bendeBen de okudum o yuzden sasirdim, ama vermediler. Ekrani da tam goremedim ,o ara altima yapmamaya calisiyodum
Onu iciyorum kuzum incir uzum falanda yiyeyim etkisi olur elbetNar suyu ic bol bol kuzum
Tesekkur ederim icimi rahatlattiniz 2.5 altindaydi ilaclarin etkisimidir nedir 3.5 olmuş, tiroid ilacinin dozunu artirdi doktor duser heralde
Olur belki canim ye ic bol bolOnu iciyorum kuzum incir uzum falanda yiyeyim etkisi olur elbet
Bide ultrasonla karindan bastirdilar , allahim allahım tutarsin korkmaYaa tutamayan var mi ki ilk ben olmayayim diye endisem var benimde yaa ekranda konulma anini falan hatrliyorlar ama senin gibi olabilirim bende
Ahaha demekki bizim cekette sıkıntı var saolun valla icim rahatladiEvet ilaclarin etkisinden tsh yukseliyor ilacimi neredeyse 2 katina cikardik. Tranaferden 3 4 gun once de tekrar gel dedi yine doz ayarlamasi yaptik. Normal yani inan kafana takma. Benim annem de yillarca hasimato hastasi babam ceket atsa hamile kalmis. Teslim et kendini olacagi varsa tas yariliyor da cicek bitiyor. ❤
hamişşşşsiiiinnnn ❤Kızlar bugün 6.günüm yarın tahlil yaptiracaktim ama az önce yaptirdim 32 çıktı benim sonuç
O bastirdikca insanin akli cikiyo zatenBide ultrasonla karindan bastirdilar , allahim allahım tutarsin korkma
Sağlıkli bir sekilde artsin degerin canımKızlar bugün 6.günüm yarın tahlil yaptiracaktim ama az önce yaptirdim 32 çıktı benim sonuç
Saol canm tşklerSağlıkli bir sekilde artsin degerin canım
Ben Istanbuldayim. Goztepe Medical Park’a gidiyorum. Ufak tefek kusurlar disinda genel olarak ilgileniyorlar sagolsunlar.Siz nerde yaptırdınız, ben izmir irenbe de yaptirdim. Hicbir goruntu belge hic bisi vermediler. Bozuldum açıkçası.
Hadi inşallah canim, hepimizin olsunBen Istanbuldayim. Goztepe Medical Park’a gidiyorum. Ufak tefek kusurlar disinda genel olarak ilgileniyorlar sagolsunlar.
Olsun canim senin de ilk kese fotografin olur