- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
- Konu Sahibi karamel Latte
- #1.801
Tam destek heryere gelirim duamla fistigimmPeriimmm burayami geldin seeen
Allah razi olsun canim dualarin icin tessekur ederiz❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam destek heryere gelirim duamla fistigimmPeriimmm burayami geldin seeen
Allah razi olsun canim dualarin icin tessekur ederiz❤
Iyiki varsin canimmmTam destek heryere gelirim duamla fistigimm
Sende fistigimmIyiki varsin canimmm
İnşallah pozitif sonuç alırsın canımMerhabalar arkadaslar 8 Ekim dondurulmus 2 tranferim oldu.test gunum 19 ekim...
Aramiza hosgeldin canimMerhabalar arkadaslar 8 Ekim dondurulmus 2 tranferim oldu.test gunum 19 ekim...
Tesekkur ederim hepimize bol sabır diliyorumİnşallah pozitif sonuç alırsın canım ❤
Umut herzaman olsunTeşekkür ederim Yasnaz...Ilk defa yazışmalara dahil oluyorum.Ve bu sefer umutluyum.3.transferim.Havuz yöntemi yapıldı.yasim 39 olunca
Ben serum tedavisiyle birlikte transfer oldum.hatta bugun tranferin 3.gunu ve bugun de serum alacagim.Cd56 testinde degerim ust sınıra yakin demisti.Ilk defa deniyirum bu şekilde,neticeyi paylasirim.Bizim de genetiğe bakıldı bisey çıkmadı.Dusuk yumurta rezervi yaşa bagli.Onun disinda hersey eşim de de ben de de bulunamadi ve doktorumuza biz 3.denemede soyledik cd56'yi.O da yapalim dediO bağışıklık serumu 3 4 başarısız denemesi olanlara öneriyorlar canım
Güzel sonuçlar alacaksın inşallah canım bende 4. Transferimi oldum bekliyorum cd56 bende sordum inşallah bu sefer olur ama olmazsa yapılacak rahimden parça mı alındı canım?Ben serum tedavisiyle birlikte transfer oldum.hatta bugun tranferin 3.gunu ve bugun de serum alacagim.Cd56 testinde degerim ust sınıra yakin demisti.Ilk defa deniyirum bu şekilde,neticeyi paylasirim.Bizim de genetiğe bakıldı bisey çıkmadı.Dusuk yumurta rezervi yaşa bagli.Onun disinda hersey eşim de de ben de de bulunamadi ve doktorumuza biz 3.denemede soyledik cd56'yi.O da yapalim dedi
Ben gunde iki bardak kefir iciyorum. Baya iyi geliyor .Hatta bu sabah yaparken cok zorlanmadim.Kizlar bisi sorucam, kabız olmamak icin ne yapiyosunuz? Ben sabahlari kuru kayisi yiyorum, bol sıvı aliyorum ve salata yiyorum yine de zor cikiyorum tuvalete
Bu defa ben de biraz zorlandım canım.senin dediğin gibi ben de hepsini yapıyorum ama çıkarsam çıkıyorum tuvalete hiç zorlamıyorum kendimi.Kizlar bisi sorucam, kabız olmamak icin ne yapiyosunuz? Ben sabahlari kuru kayisi yiyorum, bol sıvı aliyorum ve salata yiyorum yine de zor cikiyorum tuvalete
Ac karnina 1 yemek kasigi zeytinyagi yutuyorumKizlar bisi sorucam, kabız olmamak icin ne yapiyosunuz? Ben sabahlari kuru kayisi yiyorum, bol sıvı aliyorum ve salata yiyorum yine de zor cikiyorum tuvalete
Oo maşallah kaçtı kaç olmuşKızlar değerim artmış salı günü tekrar kan vereceğim
Akşam yatarken de incir ya da kayısı yeKizlar bisi sorucam, kabız olmamak icin ne yapiyosunuz? Ben sabahlari kuru kayisi yiyorum, bol sıvı aliyorum ve salata yiyorum yine de zor cikiyorum tuvalete
Çok sevindimm saglıkla artmaya devam etsin insallahKızlar değerim artmış salı günü tekrar kan vereceğim
39 su 139 olmuş biri 10. Gün diğeri 12. GünOo maşallah kaçtı kaç olmuş