• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kizlar ;
Bugün randevum vardı. İkizler Maasallah sağlıklı burun baş ölçümü yapıldı şükür sıkıntı çıkmadı.İkili testi istemedik...
Vinalac isimli multivitamin verdi.
Diğer tüm ilaçlarımı kesti....
Cinsiyeti 1 ay sonra net belli olur ama bence erkek ikisi de dedi. :)
Masallah🥰

Kizlar ;
Bugün randevum vardı. İkizler Maasallah sağlıklı burun baş ölçümü yapıldı şükür sıkıntı çıkmadı.İkili testi istemedik...
Hadi gözün aydın canım 😍Ee takvim yapmanın zamanı gelmiş ❤️Kaç haftalık oldunuz

Kizlar ;
Ayy ne güzel haberler 🥰 çok sevindim. Sağlıkla büyüsünler 🤲

Kizlar ;
İnşallah sorunsuz devam eder canım🙏 Benim de bugün ölçüm yapıldı bütün ilaçlar kesildi başka bişeyde vermedi

İyi akşamlar kızlar.Bu sene çalışmadığından bi de pandemi malum pek dışarı çıkmıyorum.Hep tayt eşofman giyiyordum.Bugün pantolonlarımı denemek istedim.Bazıları olmadı bazılarında da düğme kapanıyor ama çok zor🤦🏼‍♀️Erken değil mi göbek için?3 haftadır da kontrole gitmedim.Meraktan da çatlıyorum.Salı günü gideceğim.Ama bebişten midir göbek 😌Kilolu biri de değilim.Tecrübeli annelerimiz bi yorum yapın nolur🥰

İyi akşamlar kızlar.Bu sene çalışmadığından bi de pandemi malum pek dışarı çıkmıyorum.Hep tayt eşofman giyiyordum.Bugün pantolonlarımı denemek istedim.Bazıları olmadı bazılarında da düğme kapanıyor ama çok zor🤦🏼‍♀️Erken değil mi göbek için?3 haftadır da kontrole gitmedim.Meraktan da çatlıyorum.Salı günü gideceğim.Ama bebişten midir göbek 😌Kilolu biri de değilim.Tecrübeli annelerimiz bi yorum yapın nolur🥰
Benimde olmuyor canım artık sıkmaya başladı ve bu çok normal. Hafif sıkan birşey giyinsem kasıklarım da hafif ağrı hissediyorum. Resmen bebek istemiyor. Bol şeyler tercih ediyorum . En sevdiğim şey de eşimin kiyafetlerinui gyinmek😅

Bebisten canm bende hep beli lastikli seyler giyiyon jeanlerin icine giremeyecegim kesin😂 dun bi taytim var beli kalın biraz onu giydim ustten gobegim cikti egilp corabimi zor giydim😂

İyi kuzum masaAllah. Bizde peşinden geliyoruz. Bende 12ci haftada gitmeyi düşünüyorum ama bakalım cinsiyet tahmini yapacakmi
Cinsiyeti insan merak ediyor tabi ama çokça önemli mi bilemiyorum.
Bir tanesi sürekli oynuyordu. Diğer hiç yerinde kıpırdamadı...
Ultrason da ense kalınlığına bakacaklar hareket etmediği için atıştırmalık birşeyler yememi istediler.
Beyefendinin keyfi için bekledik resmen :)
Ama oynaması falan herseyi unutturuyor....

Cinsiyeti insan merak ediyor tabi ama çokça önemli mi bilemiyorum.
Bir tanesi sürekli oynuyordu. Diğer hiç yerinde kıpırdamadı...
Ultrason da ense kalınlığına bakacaklar hareket etmediği için atıştırmalık birşeyler yememi istediler.
Beyefendinin keyfi için bekledik resmen :)
Ama oynaması falan herseyi unutturuyor....
MasaAllah ne güzel. Rabbim neyi nasip ederse hayırlısını nasip etsin kızı erkeği önemli değil. Sağlıklı olmaları en önemlisi.

Kızlar geçen hafta sağlık ocağında TSH 3.2 çıktı kadın doğum uzmanı riskli dahiliyeye git ilaç başlansin dedi gittim dahiliye sağlık ocağı testleri genelde yüksek çıkıyor birde burda yapalm dedi ve 1.7 çıktı arada baya fark var dahiliye daha gerek yok normal dedi ama bu kadar fark olurmu yada aynı şey başına gelen varmi

Benim de öyle.1 ay olmak üzere.Haftaya gideceğim artık inşallah🤲🏻🤣😂
Aynı zamanda gidicez ozaman hadi güzel haberlerle geliriz insaAllah. Hamilelik sabır işi. Zor zamanlarida oluyor. Bel agrisi odemler sürekli ağlama hissi bunlar gelecek yavs yavaş 😅Hepsi sabır işi. Surda doğuma ne kaldiki😂

Kızlar geçen hafta sağlık ocağında TSH 3.2 çıktı kadın doğum uzmanı riskli dahiliyeye git ilaç başlansin dedi gittim dahiliye sağlık ocağı testleri genelde yüksek çıkıyor birde burda yapalm dedi ve 1.7 çıktı arada baya fark var dahiliye daha gerek yok normal dedi ama bu kadar fark olurmu yada aynı şey başına gelen varmi
Çok fark varmış canım gerçekten bende sağlık ocağında yaptırmıştım ilk 3,3 çıktı ertesi gün devlette 3 çıktı yani küçücük bi değer oynadı ama senin ki baya anormal

Back