• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kizlar eşim her hafta manda sütü alıp mayaliyor.
Muhakkak 1 kaç bardak da ara ara iciriyor.
Çok faydaliymis. Normal sutlere göre iki katı besleyeciligi varmış.
Zararı varmıdır diye yorumlara bakayım dedim. Anadolu'da inanış varmış manda ürünleri tüketen hamilelerin doğumu geç olurmuş :)

Kizlar eşim her hafta manda sütü alıp mayaliyor.
Muhakkak 1 kaç bardak da ara ara iciriyor.
Çok faydaliymis. Normal sutlere göre iki katı besleyeciligi varmış.
Zararı varmıdır diye yorumlara bakayım dedim. Anadolu'da inanış varmış manda ürünleri tüketen hamilelerin doğumu geç olurmuş :)
Evet evet bizzat gordum ve sahit oldum 🤣 kuzenim manda yogurdu cok yedi hamileyken herkes yeme doguramazsin dedi ve oylede oldu 40 haftayi gecti ne açilma ne sanci mecburi sezeryan a alinmisti☺

Evet evet bizzat gordum ve sahit oldum 🤣 kuzenim manda yogurdu cok yedi hamileyken herkes yeme doguramazsin dedi ve oylede oldu 40 haftayi gecti ne açilma ne sanci mecburi sezeryan a alinmisti☺
Vallahi korkmadım desem yalan olur.
Ama sütun besleyici değerlerine bakıyorum inanılmaz yüksek.
Yogurduda çok güzel oluyor.

Rica ederim canım.. Stres yapma olur mu. İlaç kullanıyor musun peki dozunu yükseltmediler mi?
Yükselttiler bugün. İnşallah tutunmasına engel olmaz. Dua et inşallah bende senin gibi pozitifi görürüm.sağlıkla huzurla büyüt inşallah bebeğini. Transfer sonrası senin de e2 progesteron baktılar mı?

Yükselttiler bugün. İnşallah tutunmasına engel olmaz. Dua et inşallah bende senin gibi pozitifi görürüm.sağlıkla huzurla büyüt inşallah bebeğini. Transfer sonrası senin de e2 progesteron baktılar mı?
İnşAllah hayırlı haberler alırsın sen de 🤲 stres yapmamaya çalış.. Yok bakmadılar bende o değere.. Sen kafana takma lütfen olur mu moral çok önemli çünkü bu durumlarda.. Bolca dua et İnşallah tutunur.. Sonucunu da yazarsın inşallah 😊🤲

İnşAllah hayırlı haberler alırsın sen de 🤲 stres yapmamaya çalış.. Yok bakmadılar bende o değere.. Sen kafana takma lütfen olur mu moral çok önemli çünkü bu durumlarda.. Bolca dua et İnşallah tutunur.. Sonucunu da yazarsın inşallah 😊🤲
Yazarım mutlaka☺️senin kaçıncı gün embriyosuydu? Benim 3. Gün dondurulmuş 2 tane koydular.çatlatma iğnesi de verdiler o yüzden idrar testi de yapamıyorum. Offf hayırlısı ile sonuçlanır inşallah. Haftaya bugün öğreneceğim

Yazarım mutlaka☺️senin kaçıncı gün embriyosuydu? Benim 3. Gün dondurulmuş 2 tane koydular.çatlatma iğnesi de verdiler o yüzden idrar testi de yapamıyorum. Offf hayırlısı ile sonuçlanır inşallah. Haftaya bugün öğreneceğim
Benim de 5. Gün embriyosuydu ama tek embriyoydu..Burda çok var 3. Gün embriyosu tutan.. Rabbim ol dedikten sonra olmazlar olur gönlünü ona emanet et canım. Erken test yapma zaten canım 3.gün embriyosu biraz geç görünüyor idrarda falan. Hayırlı haberlerle gel inşallah 😊🤲

Benim de 5. Gün embriyosuydu ama tek embriyoydu..Burda çok var 3. Gün embriyosu tutan.. Rabbim ol dedikten sonra olmazlar olur gönlünü ona emanet et canım. Erken test yapma zaten canım 3.gün embriyosu biraz geç görünüyor idrarda falan. Hayırlı haberlerle gel inşallah 😊🤲
Çok ama çok teşekkür ederim. Geleceğim inşallah 🙏🏻

Kızlar idrar testine sabah çağırdılar evde idrarı yapıp da mı gidicez yoksa tutmamız mi lazim. Gerçi sabah namazina kalkıyorum tutamamda merak ettim. Bir de su içmek sorun olurmu

Kızlar idrar testine sabah çağırdılar evde idrarı yapıp da mı gidicez yoksa tutmamız mi lazim. Gerçi sabah namazina kalkıyorum tutamamda merak ettim. Bir de su içmek sorun olurmu
Aç karnına hiçbir şey yiyip içmeden verdim ben evin yakınsa aile hekiminin tuvaletine Girmek istemiyorsan evde yapip 10 a kadar getir dediler canim.

• Beğen
Reactions: Z P
Kizlar kafama birşey takılıyor sizde ki durum nedir öğrenebilir miyim?
Dr bana vitamin folik asit yada kan hapı hiç birini vermedi. Bu normal mi?
12. Haftadayim hala destekleyici bı ilacım yok...

Kizlar kafama birşey takılıyor sizde ki durum nedir öğrenebilir miyim?
Dr bana vitamin folik asit yada kan hapı hiç birini vermedi. Bu normal mi?
12. Haftadayim hala destekleyici bı ilacım yok...
Benim transfer öncesi ve sonrasına kadar kullandığım bir vitamin var folik asit içeriyor içinde birkaç Vitamin Daha var Şu an hala onu kullanıyorum kan sonuçlarıma göre demir falan iyi çıkmış ama İyi de çıksa 3 aydan sonra genelde kan ilacı veriyorlarmış tüp bebek Doktorum muayene olacağın Doktor vitamini değiştirirse değiştir demişti doktorum kullanabilirsin değiştirmene gerek yok dedi hala onu kullaniyorum ama 3 aydan sonra folik asit bırakılıyor sonrasında sadece kan ve D vitamini verir sanırım

Back