• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

her hamilelik farklı oluyo desne🙈🙈 ben transfer öncesi ve transferden sonra 1 ay kadar baya güzel iştahlı yedim sonra bulantılar başladı iştah kesildi şimdi bulantm yok ama buzdolabı kokusunu beni mahvediyo afedersn istifra ediyom öyle olunca da iştah miştah yok😢
Doğru diyosun kuzum ya iştahsızlıkta kötü. İnsaAllah düzene girer seninde. Bende baş dönmelerinden çok çektim. Kafamı kaldıramıyordum. Çok şükür düzeldi o halim. Şimdi biraz oturunca kasıklarım ağrıyor. Seninde ağrıyor mu

Senın rüya bana çıktı galiba. Sabah yine kanamam oldu doktor hastaneye yatırdı. İlaçlarıma yenisi eklendi antibiyotikte verildi akıntım çok diye 😔 sanırım böyle gidecek benım hamilelik
Cok gecmis olsun canim benim🤲🏼
Kanama dedigin boyle kirmizi baya kan gibi mi, hafif lekelenme tarzinda mi acaba?

Evet pgt NGS onerirler büyük ihtimal. Benim normal gebeliklerin de gelismiyordu. Hiç ilerleyemiyordu. Eşimle ikimiz genetiğimize baktırdık sorun çıkmamıştı. Embriyoda çıkmıştı sorun onu iptal ettirmiştik. Biraz pahalı ama değer kuzum
Parası önemli değil canım sorun olmasından inşallah yaptırırsak içimiz rahat eder en azından ama donmuşlar varya onları çözdürüp tekrar dondurmak sorun olur mu acaba

• Beğen
Reactions: Z P
Doğru diyosun kuzum ya iştahsızlıkta kötü. İnsaAllah düzene girer seninde. Bende baş dönmelerinden çok çektim. Kafamı kaldıramıyordum. Çok şükür düzeldi o halim. Şimdi biraz oturunca kasıklarım ağrıyor. Seninde ağrıyor mu
kasıklarım agrıyor ama ara ara,bu arada lekelenme ufak kanaman falan oluyor mu

Parası önemli değil canım sorun olmasından inşallah yaptırırsak içimiz rahat eder en azından ama donmuşlar varya onları çözdürüp tekrar dondurmak sorun olur mu acaba
Benimde dondurulmustu kuzum öyle gitti pgt ye. Bir sorun olacağını sanmıyorum hiç. Sen gönlünü ferah tut

Ah canim ya cok gecmis olsun😔😔 doktor sebebiyle ilgili bir sey demiyor dimi. Sanki ben stresliyken kanamam oluyordu. Bir de bir kez sicak suyla yikanmistim. Hastanedeysen korkma canim doktorlar gerekeni yapar. Sen kendini rahatlat sikintiya sokma🙏🙏
Kanama alanı yok dediler kan sulandırıcıyı yeniden kullanmaya başlamıştım o yapmış olabilir ama bakalım hayırlısı🙏🏻

Vallai ben ağır kaldırmamaya falan dikkat ediyorum ama onun dışında bütün gün yatmak modunda değilim. İlk 3-4gün bütün gün yattım sadece tuvalete ve yemeğe kalkıyorum. Ama şuan çalışıyorum işime döndüm yani. Böyle zaman daha çabuk geçiyor sanki. Bütün gün yatınca insanın kafası sadece bebeği düşünğyor ve psikolojik etkiliyor kendisini
Yatarken dümdüz mu yattinz yan mi . Ben sanki dümdüz uzanırken karnım geriliyor gibi hissediyordum

Yatarken dümdüz mu yattinz yan mi . Ben sanki dümdüz uzanırken karnım geriliyor gibi hissediyordum
Hertürlü yatıyorum 😁 12haftalık oldum ama hala yüzüstü yatıyorum bir sıkıntı yok şimdilik. Nasıl rahatlar ediyorsan öyle yat. Zaten göbek büyüdükten sonra her pozisyonda yatamıycaz

Hertürlü yatıyorum 😁 12haftalık oldum ama hala yüzüstü yatıyorum bir sıkıntı yok şimdilik. Nasıl rahatlar ediyorsan öyle yat. Zaten göbek büyüdükten sonra her pozisyonda yatamıycaz
Ayy masallahhh 🧿 Banada nasip olur inşallah bende çok takıyorum şimdi 2. Tüp bebeğe başlıyorum ilkinde de stres yapmıştım şimdi biraz akıl almak istiyorum başarılı olanlardan 😍

Ayy masallahhh 🧿 Banada nasip olur inşallah bende çok takıyorum şimdi 2. Tüp bebeğe başlıyorum ilkinde de stres yapmıştım şimdi biraz akıl almak istiyorum başarılı olanlardan 😍
İnşallah senin de güzel haberlerini alırız 🙏🏻 Yok kuzum öyle küçük şeyleri hiç kafaya takma. Zaten embriyo dediğin nokta kadar şey senin yatış pozisyonundan etkilenmez

Yeme içmede neye dikkat ettiniz siz yürüyüş mesela ne kadar yaptiniz gün içinde
Selam sanirim tup bebek surecine baslayacaksiniz. Ben de yaptiklarimdan bir kac ornek vereyim. Transferden bir kac gun once sabahlari ilik suyu icmeye basladim. Yaklasik 5-6gun ictim. Transferden sonra her gun kabak cekirdegi, her sabah sut ve organik yumurta, her gun bir dilim ananas yedim. Ilk iki gun genelde yattim. Sonra yavas yavas evin icinde ufak islere dondum. Hic stres yapmadim hep hayirlisini diledim. Transfere girmeden surekli meryem suresi okudum. Transferden sonra 1 saat hastanede yattim hic hareket etmeden. Altima surgu istedim idrarimi hic tutmadim hemen yaptim. Aklima gelenler bunlar. Hangisi ise yaradi ney vesile oldu bilemem ama nasip eden Rabbim. Biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi ona kaliyor. Ama kafanin rahat olmasi cok onemli. Insallah guzel haberlerini bekliyoruz.

Back