EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Allah razı olsun inşallah bende sizin yaşadığınız o sevinci yaşarım toplamadan önce peki nasıl beslendiniz yumurta kalitesi için

İlik suyunu nasıl hazırladınız bide

Allah razı olsun inşallah bende sizin yaşadığınız o sevinci yaşarım toplamadan önce peki nasıl beslendiniz yumurta kalitesi için
Toplamadan once de dikkat ettim hic paketli gida kizartma hazir gida vs yemedim hep et yumurta balik yedim. Her gun mutlaka ananas ve avokado yedim. Corbalara ilik suyu koydum. Hint yagiyla rahim masaji yaptim. Bana iki ay rahim dinlendirme yapildi. Dondurulmus transferi oldum. Onun da faydasi olmus olabilir.

İlik suyunu nasıl hazırladınız bide
Ilikli kemigi cok kisik ateste en az 10 saat pisiriyorsun. Sonra kemigin icinden cikan ilikleri ezip suyuna katiyorum. Kucuk kucuk kaplara koyuyorum karton bardak da olabilir. Ama hazirlari da satiliyor bir kere almistim jel kivaminda cok guzel. Insatgramda veteriner anne diye bir sayfa var ben ordan almistim.

Çok teşekkür ederim bilgiler icin elimizden geleni yapalım da gerisi Rabbime kalmış ol derse olur

Yeme içmede neye dikkat ettiniz siz yürüyüş mesela ne kadar yaptiniz gün içinde
İlk 2-3gün daha çok yatarak dinlenerek geçirdim ama yemek için falan mutfaga gittim evin içinde hafif yürüyüşler yaptım çünkü rahime kan gitmesi lazım. Onun dışında tek dikkat ettiğim şey kabız olmamak. Ona göre mümkün kadar yemeklere dikkat ettim kabızlık yapıcak şeyler yemedim. Güne 1bardak süt içtim. Tabi kahve asitli içecek falan hiç içmedim genel olarak ev yemekleri yedim. 3gün sonrasına normal hayata döndüm. Yemeğimi yaptım bulaşık yıkadım yada makinaya koydum. Süpürge silme yapmadım hala da yapmıyorum. Ağır kaldırmamaya ve ani hareket etmemeye dikkat ettim. Ama arkadaşların dediği gibi başka bişeylere dikkat etmedim. Açıkçası çokta etki ettiğini düşünmüyorum. Yumurta toplama zamanına hiç hiç birşeye dikkat etmedim. Zaten yurtdışından gelmiştim hergün gezdim dışarıda yedim. Hatta yumurta toplamanın bir gün sonrasına alış verişe çıktım. Transfer sonrası kafamı hareket ettirmemem gerektiği söylendi ona göre sedyede odaya alındım. Yarım saat tuvaletimi tuttum sonrasında tuvalete gittim ve geri odaya döndüm yarım saat daha yattım. Ve taksiyle eve geçtim. Transferin 11.günü 5saat otobüs yolculuğu+uçak yolculuğu yaptım.hatta kan boy bavulum da vardı. Yani sıkıntı olmadı.

Kizlar ya utanarak soyluyorum geceleri altima kacirmaya basladim daha once oksurdugumde hapsurdugumda kacardi simdi gece bildigin uyurken kaciyo uykumdan uyaniyorum dikkat ettim ikisindede sirt ustu yatarken uyandim 13+2 deyim artik buyudukce mesaneye baskimi yapiyo o yuzdenmi oluyodur yoksa bi kadin doguma gitmelimiyim ya korkumdan uyuyamiyorum

Valla ben hic yasamadim canim erken degilmi bunun icin ya doktoruna sor bi gittiginde

Ben.. Aslında tedaviye başlamadan önce 2.5 tu.. Sonra pozitif görünce tekrar yaptırdım 7 ye kadar yükselmiş doktor ilacımın dozunu ayarladı sonra normale döndü.. Senin kaç?
Transferimin 5.günü. Bugün test yaptılar 14 korkuyorum tutunmayacak diye. Bu arada cevap verdiğin için çok teşekkür ederim

Valla ben hic yasamadim canim erken degilmi bunun icin ya doktoruna sor bi gittiginde
Doktoruma bi ay sonra gitcemde aile hekimine yarin gidip sorarim ya bide cok fazla su iciyorumya enfeksiyon icin onunda etkisi vardir herhalde yarin bide idrar tahlili yaptirimde dusmusse artik suyu azaltim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…