• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Ben hala gunde iki kez prolutex kullaniyorum canim insallah persembe son igneleri vurucam. Umarim benim de gecer zaten igneler btince 13 hafta olucak artik azicik su hamileligin tadini cikarialimm yaa😍😍🙏🙏
İnsaAllah canım benim. Az kalmış hadi bakalım 😍Ben şuan keyfini çıkarma aşamasındayım 🙈😅

Kizlar gece ruyamda oyle bir kananam oluyordu ki bacaklarimdan akiyor. Bir bakiyorum suyum gelmis bagiriyorum ciglik atiyorum :(( ama sonra ev daginik gcmis olsuna birileri eve gelir diye o halimle evi toparlamaya calisiyorum. Ben toparladikca ev daha cok dagiliyor hastaneye gidemiyorum🙈
Bu kanamalar ben de travma yapti allahtan artik yok cok sukur🙏🙏🙏
Senın rüya bana çıktı galiba. Sabah yine kanamam oldu doktor hastaneye yatırdı. İlaçlarıma yenisi eklendi antibiyotikte verildi akıntım çok diye 😔 sanırım böyle gidecek benım hamilelik

Ben 2 kilo almisimdir bugün tartilcam çok hızlı başladım olaya. İlk defa böyle bir hamilelik yaşadım. Hani bu kadar iştahım açık nasıl olur diyordum. Çok şükür 2 3 gündür kendime geldim. Normal insanlar gibi yiyorum. Kahvaltı yapıp anneme gidiyordum ordada yiyordum eve gelip uyuyordum biraz sonra yine yiyordum geceye kadar. Şimdi duzene girdi çok şükür. Normal insan seviyesine indim
her hamilelik farklı oluyo desene ilk çocugunda nasl olmştu kzucm

• Beğen
Reactions: Z P
Senın rüya bana çıktı galiba. Sabah yine kanamam oldu doktor hastaneye yatırdı. İlaçlarıma yenisi eklendi antibiyotikte verildi akıntım çok diye 😔 sanırım böyle gidecek benım hamilelik
Ah canim ya cok gecmis olsun😔😔 doktor sebebiyle ilgili bir sey demiyor dimi. Sanki ben stresliyken kanamam oluyordu. Bir de bir kez sicak suyla yikanmistim. Hastanedeysen korkma canim doktorlar gerekeni yapar. Sen kendini rahatlat sikintiya sokma🙏🙏

Evet canim allahtan bebegin gelisimi guzel gidiyor. Bas donmelerim oldugu icin doktor beslenemiyorum diye olabilir demisti:KK43: bakalim insallah gececek🙏🙏
Der doktor senin kullandigin vitaminler vücudundaki depodan yeteri kadar aliyor ben senin haftalarindayken günümü domates ekmek krakerle bitiriyordum üzülme sen kafaya takma 🤰

her hamilelik farklı oluyo desene ilk çocugunda nasl olmştu kzucm
Onda ben ne tatlı istiyordum ne bişey kuzum. İnanki hep zeytinyağlı şeyler tüketiyordum. Çorba yanına salata türü. Sadece durum aşırı yerdim ben . Hergun kesin yiyordum yada iki günde bir. Sonra 5 aylık olunca hareket etmişti yavrum. Pişman olmuştum kötü şeyler yemesin diye evde pişirmiş tık hep. Son ayım dada ablam doğum yapmıştı. Annem gelebe gidene sofralar kurdu hamur işleri falan aşırı şişmiştim😂

benimde bi anda keslmşti iştahım hala yok inşallah düzlr ikimiznde iştahsızlıgı
İnsaAllah canım valla kahvaltı yaptıktan sonra aha şimdi çorba içtim anneme gittimde. Sürekli tatlı tarifleri arastiriyordum. Şu içiyorum. Siskinligim gitti kendime geldim biraz. Bu arada 1 kilo almışım. 63 tüm 64 olmuşum. Valla şuan böyle kendimi daha iyi hissediyorum yemek konusunda. Ayıptır söylemesi iki gün önce balık yedim bugünde baklagil yiyorum ama herşeyden az. Abur cubur göresim hiç yok.

hangi model robotu aldın cnm hem süpürüp hem silenler varmış fiyatları çok çeşitli ilerde elime para geçerse almak istiyorum çocuğumuzda olursa çok yardımcı olur bize
Canım benimki hem süpürüp hem siliyor. 3.700’e almıştım, şimdi çok inmiş. Xiaomi Mijia vakuum mop pro İsmi 😊

İnşallah canım Yok canım bakılmadı daha ilk hamileliğimdi o yüzden gerek duymamıştık sonuca göre diğer embriyolara bakılacak
Evet pgt NGS onerirler büyük ihtimal. Benim normal gebeliklerin de gelismiyordu. Hiç ilerleyemiyordu. Eşimle ikimiz genetiğimize baktırdık sorun çıkmamıştı. Embriyoda çıkmıştı sorun onu iptal ettirmiştik. Biraz pahalı ama değer kuzum

Onda ben ne tatlı istiyordum ne bişey kuzum. İnanki hep zeytinyağlı şeyler tüketiyordum. Çorba yanına salata türü. Sadece durum aşırı yerdim ben . Hergun kesin yiyordum yada iki günde bir. Sonra 5 aylık olunca hareket etmişti yavrum. Pişman olmuştum kötü şeyler yemesin diye evde pişirmiş tık hep. Son ayım dada ablam doğum yapmıştı. Annem gelebe gidene sofralar kurdu hamur işleri falan aşırı şişmiştim😂
her hamilelik farklı oluyo desne🙈🙈 ben transfer öncesi ve transferden sonra 1 ay kadar baya güzel iştahlı yedim sonra bulantılar başladı iştah kesildi şimdi bulantm yok ama buzdolabı kokusunu beni mahvediyo afedersn istifra ediyom öyle olunca da iştah miştah yok😢

• Beğen
Reactions: Z P
Back