• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

İyiyim bende şükür🙏🏻 İyi çok sevindim maşallah uslular ozmn 🧿 Telaşları hiç bitmiyordur şimdi 🤗
Yok canım inan bitmiyor ama doğum sonrası sağlıkla evine gidince üstünden üç ayda geçti mi asıl keyfi o zaman çıkmaya başlıyor :)) şanslıyım bebeklerim çok şükür iyiler, uslular aslında yaramazlık potansiyel çok fazla ikisinde de hastalıktır, sabaha kadar uykusuz bırakmadır yaşatmadılar. Üç ay beş ay yatak yüzü görmedim diyen annelerden etmediler beni. İlk üç ay gece uyanma çoktu beslenme için iki bebe olunca günde 4 5 saat uyku ile duruyordum. 3 4 aydan sonra yaklaşık 2 aydır 6 7 saati buluyor gece uykum bir kez uyanıyorlar şükür rabbim iki tane verdi ama darlatmadu. Darısı size inşallah 🙏 🙏

Merhaba canım hoşgeldin. Benim de tiroid problemim var değerim 3 iken 25 mg başlattılar iki hafta kullanıp tekrar kan verdim 3.8 e çıkmıştı. 50 mg çıkardılar ilacın dozunu bakalım suan nasıl bilmiyorum. Senin değerler nasıldı
Canımm hiç korkma o düşer çok yüksek Bi değer değil ki hatta haftasında normale dönmüştür senin ilacın dozunu yükselttilerse.. Benim değerim 7 lerdeydi Bi ara hiç düşmedi 200 lik kullanıyorum ben.. Ameliyat olduğum için. Şuanda 1.7 ye kadar düştü.. Hiç endişe etme stres yapma olur mu.. Ben çok üzülmüştüm ama benim değerim düştüyse senin ki hemen düşer 😊🤲

Ben sadece tiroid ilacı kullanıyorum canım sabah 10 da içiyorum ama benim ilaç kullanmama rağmen 3 den 3,8 e çıktı 50 mg yaptılar dozu
Canım benim doktorum tüp bebek için kullanılan iğneler ilaçlar tiroid İlacının etkisini azaltıyor dedi.. Uykunu böl İlacını öyle iç dedi.. Sabah 5 e kuruyorum saatimi içiyorum ilacımı.. Diğer ilaçları da sabah saat 9 da içmeye başlıyorum.. Sen de öyle Bi dene istersen..

@Yasnaz ya benim de dunden beri cok agrim var, ozellikle ayaga kalkinca artiyor, kasiklarim rahmim belim heryerim agriyor, halsizlik fazlasiyla var.. bebislerimiz iyidir insallaah kizlar🤲🏼
Ayni durumdayım canim dünden beri kasik ve bel ağrım var.kuyruk sokumu batıyormus gibi. Daha dun gittim doktora,hersey yolunda dedi ama böyle olunca da endiseleniyor insan

Ayni durumdayım canim dünden beri kasik ve bel ağrım var.kuyruk sokumu batıyormus gibi. Daha dun gittim doktora,hersey yolunda dedi ama böyle olunca da endiseleniyor insan
Ya Allah korusun insAllah bi skinti degildir, rahim buyuyor diye oluyor diyolar ama bende bilemedim. Bide ben bugun 10. Haftayi bitirdim. Butun igne fitil hap ilaclarimi biraktim. O yuzden de endise duyuyorum..

Aaa gercekten mii yaa ne guzel❤️ Benim de pgtli ama soylemediler😅 senin cinsiyet ne peki?
erkek hasta ve saglıklı ,kız taşıyıcı ve saglıklı olarak ayırdlr🙈 erkek kzucm koyduktan sonra söylediler kimi insan cinsiyeti duyunca aldrmak falan istymş ama bizim için cinsyt mühim degl önemli olan hasta olmasn yada taşmsn şükürler olsn rabbime teknoloji o kadar gelşmş ki🥰🥰

• Beğen
Reactions: Z P
Ya Allah korusun insAllah bi skinti degildir, rahim buyuyor diye oluyor diyolar ama bende bilemedim. Bide ben bugun 10. Haftayi bitirdim. Butun igne fitil hap ilaclarimi biraktim. O yuzden de endise duyuyorum..
Evet rahim büyüdükçe olacakmış. Ilaçların hepsini birden aynı gün mü bıraktın, birşey olmaz Allahın izniyle canım. Bi risk olsa doktor biraktirmazdi

Canım benim doktorum tüp bebek için kullanılan iğneler ilaçlar tiroid İlacının etkisini azaltıyor dedi.. Uykunu böl İlacını öyle iç dedi.. Sabah 5 e kuruyorum saatimi içiyorum ilacımı.. Diğer ilaçları da sabah saat 9 da içmeye başlıyorum.. Sen de öyle Bi dene istersen..
Teşekkür ederim canım içim rahatladı.. ama benim içtiğim tek ilaç bu tiroid ilacı canım. Onun dışında sadece folikasit ve lutinus vajinal tablet kullanıyorum

Back