EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Evet rahim büyüdükçe olacakmış. Ilaçların hepsini birden aynı gün mü bıraktın, birşey olmaz Allahın izniyle canım. Bi risk olsa doktor biraktirmazdi
Evet canim doktor hepsini ayni anda birakacaksin dedi, bende 12. Hafta biraktirir diye dusunuyordum, Rabbime emanet artik yavrularimiz, elimizden birsey gelmiyor..

Benim de istahim hic yok doktor artik kilo almaya baslaman lazim dedi. Hic kilo alamiyorim
Kilo alamıyorum diye üzülme canım ben 5.5 aylik olana kadar hiç kilo alamadım aksine istahimda yoktu ama çocuk senden besleniyor korkmayın doktora bakma sen 6 aydan sonra iştah deli gibii açılıyor bu seferde yediklerine dikkat et diyorlar o yüzden takma kafana kilo problemini hamileligini güzel geçirmeye bak sen

iştahla yemek yemek için dua ediyorum iştahım yerine gelsin yicem hayali bile güzel
Valla öyle ama 2 3 gündür hiç bişey istemiyor benimde canım. Bı ara tatli diye ölüyordum. Şimdi kahvaltıyı zor yapıyorum. Herşeyden bıkkınlık geldi sanki.

Evet canim doktor hepsini ayni anda birakacaksin dedi, bende 12. Hafta biraktirir diye dusunuyordum, Rabbime emanet artik yavrularimiz, elimizden birsey gelmiyor..
Benimde 8ci haftada estrofemi bıraktirdi. 4cu haftada coraspirini bıraktırdı. 7ci haftada bulamadığımız için clexsani bıraktırdı coraspirine döndük. Enn son progestan kaldı artık onu da düşür dedi günde 1e düşürdum. Çok şükur 12 de coraspirin hariç hepsinden kurutuuyorum bende

ilk 3 ay 1 kilo alnmalı diyorlar sonraki 3 ayda ayda 1 kilo sen artık 2. trimester e dogru adım atyn inşallah bi an önce iştahlarımız açılır sendesaglıklı bir şeklde kilo alrsn
Ben 2 kilo almisimdir bugün tartilcam çok hızlı başladım olaya. İlk defa böyle bir hamilelik yaşadım. Hani bu kadar iştahım açık nasıl olur diyordum. Çok şükür 2 3 gündür kendime geldim. Normal insanlar gibi yiyorum. Kahvaltı yapıp anneme gidiyordum ordada yiyordum eve gelip uyuyordum biraz sonra yine yiyordum geceye kadar. Şimdi duzene girdi çok şükür. Normal insan seviyesine indim

Evet canim allahtan bebegin gelisimi guzel gidiyor. Bas donmelerim oldugu icin doktor beslenemiyorum diye olabilir demisti bakalim insallah gececek

Bence sen hiç doktora takilma bana da kilo alma diyor. Ne dedikleri belli değil Eğer beslenmen güzelse takma. Ama birseyler yiyemiyor San haklı tabi doktor.
Cok iyi beslenebildigim soylenemez ama her gun yumurtami etimi yiyorum ve bir bardak sut mutlaka iciyorum. O yuzden icim biraz rahat. Insallah tombis tombis olacagim gunler gelecek

Reactions: Z P
Kizlar gece ruyamda oyle bir kananam oluyordu ki bacaklarimdan akiyor. Bir bakiyorum suyum gelmis bagiriyorum ciglik atiyorum ( ama sonra ev daginik gcmis olsuna birileri eve gelir diye o halimle evi toparlamaya calisiyorum. Ben toparladikca ev daha cok dagiliyor hastaneye gidemiyorum
Bu kanamalar ben de travma yapti allahtan artik yok cok sukur

Cok iyi beslenebildigim soylenemez ama her gun yumurtami etimi yiyorum ve bir bardak sut mutlaka iciyorum. O yuzden icim biraz rahat. Insallah tombis tombis olacagim gunler gelecek
Yumurta süt benim için en önemlisi kuzum. Şuan balık tavuk et hiç gormej bile istemiyorum. Üst üste yedik kokusunu şuan hiç çekemiyorum. Bende şimdi kahvaltımı yaptım. Yumurta vs. Öğlene canım çorba istiyor. Çorba salata tarzı beslenmeyi çok seviyordum oğlumdada. Akşama da baklagil pisirmistik dünden onu yerim. Yatmadan öncede süt . Ama 3gun önce keşke yediklerimi gorseydiniz Çok sagliksizdi çok duzensizdi.

Böyle bir rüyaya yakın oğlumda görmüştüm hayır olsun insaAllah. Çok mutlu olcaksin rüyani tabirledim Kayınvalidem oyle der rüyada bunalan dünyada rahat eder diye Benimde bitti çok şükür daha gelmiyor. Progestani da düzenli kullanmıyorum. Prolutonda bitti şükür.

Evet canim allahtan bebegin gelisimi guzel gidiyor. Bas donmelerim oldugu icin doktor beslenemiyorum diye olabilir demisti bakalim insallah gececek
Ya hep mesajlarına cevap yazıyorum Baş donmelerim benim bitti daha yeni bitti. Bence beslenmeyle alakası yok okadar yememe rağmen yatsida kafamı kaldıramıyordum bayilcak gibi oluyordum oglendede öyle. Namazlarımin farzlarini zor kiliyordum. İlaç olarak ne kullaniyosun canimm progestani azaltinca ben normale döndum

Insallah canim hepimiz rahat edelim artik benim proluton persembe gunu bitiyor doktor 12.haftanin sonuna kadar kullan demisti. Cuma 13+0 olucax insallah

Ben hala gunde iki kez prolutex kullaniyorum canim insallah persembe son igneleri vurucam. Umarim benim de gecer zaten igneler btince 13 hafta olucak artik azicik su hamileligin tadini cikarialimm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…