- Konu Sahibi karamel Latte
- #17.841
Benim pgt li ama cinsiyet NGS de mi belli oluyorbenim pgt+ngs oldugundan transferden sonra söylediler cinsiyeti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim pgt li ama cinsiyet NGS de mi belli oluyorbenim pgt+ngs oldugundan transferden sonra söylediler cinsiyeti
Değişir canım benim de aynı geriden geliyor bir hafta10+5 diyo takvim ama bugün doktora gittim 9+6 diyo geçen hafta perşembe şeker için gittiğimde de 9+3 dedi cihazdan cihaza değişiyor mu ikisi farklı hastane
Ya nasıl anlıyorlar canım bende dedim erkenden öğrenmişsin diyebenim pgt+ngs oldugundan transferden sonra söylediler cinsiyeti
Değiştirdim takvimi artık doktorun dediğine göre gideyim bari herşey yolunda dedi elleri ayakları artık çok net sürekli kimildiyor doktor iki kere ölçtüDeğişir canım benim de aynı geriden geliyor bir hafta
Belli olmaz bidahaki gittiginde son adetten hesapladigin tarihtede olabilir canim toparlayabiliyomusDeğiştirdim takvimi artık doktorun dediğine göre gideyim bari herşey yolunda dedi elleri ayakları artık çok net sürekli kimildiyor doktor iki kere ölçtü
İki hafta sonra yine gidecem ikili test için iğne bitiyor diye seviniyordum devam yine 12 haftada bırakacaktımBelli olmaz bidahaki gittiginde son adetten hesapladigin tarihtede olabilir canim toparlayabiliyomus
Çok şükür canım iyim. Sen nasılsın? Büyüyorlar yavaş yavaş zorlukları bitiyor Allah yukarda iki tane olmalarına rağmen yormadılar öyle çok fazla daha da düzenli olmaya başladık. Ek gıdayla uğraşıyoruz bu ara.Minnaklarimm nasılsın canım bebişlerin nasıl
Neden devam canm cem bey 12. Haftaya kadar dediİki hafta sonra yine gidecem ikili test için iğne bitiyor diye seviniyordum devam yine 12 haftada bırakacaktım
Evet 12 hafta birakacam ama ben 10+5 zannediyordm dedim süper az kaldı ama 9+6 çıktı bir hafta daha uzadı iğne 12. Hafta bütün ilaçları birakacamNeden devam canm cem bey 12. Haftaya kadar dedi
Evet canım önden gidiyosun hatta doğumu bile öne cekebiliyor doktor. Yani gorumcemin 1 hafta ilerideydi 40 hafta doldurması 39 da aldılar. Bu arada onunda erkekti. Benimde oğlumda 3 4 gün öndeydi. 38+0 da
ben yaptırdım canım carsamba gunu kan verdim ense kalınlıgını da ölctu burun kemıgını de gorduk herşey yolunda şükürbenim embrıyom pgt’li idi zaten ama o pap degerı onemlıymıs o deger ılerde olusabılecek tansıyon yukselmesını erken dogum rıskını falan olcuyormus (bunu perıtonologlar ıyı bılıyor) ben ıkılı testı ondan yaptırdımEvet degisiyor cok bakalim benim de persembe gunu kontrolum var ikili test yapilack. Sen yaptircak misin?
Merhaba ikili testi perinotologta mi yaptırmak gerekiyor. Ben tüp bebek doktoruma devam ediyorum, kendi kliniklerinde yapılıyormuş. Burda yaparız dedi ama kendisi perinotolog değil.ben yaptırdım canım carsamba gunu kan verdim ense kalınlıgını da ölctu burun kemıgını de gorduk herşey yolunda şükürbenim embrıyom pgt’li idi zaten ama o pap degerı onemlıymıs o deger ılerde olusabılecek tansıyon yukselmesını erken dogum rıskını falan olcuyormus (bunu perıtonologlar ıyı bılıyor) ben ıkılı testı ondan yaptırdım
yok hayır benı de normal kadın-dogum doktoru takıp edıyor ben ayrıntılı ultrason zamanı perıtonologa gıtmeyı planlıyorum ve ozaman ikili testımdeki pap degerımı mutlaka göstereceğim.Nasıl yorumlayacak??Merhaba ikili testi perinotologta mi yaptırmak gerekiyor. Ben tüp bebek doktoruma devam ediyorum, kendi kliniklerinde yapılıyormuş. Burda yaparız dedi ama kendisi perinotolog değil.
bakalm 21 inde başlcm 12 hafta sabretcem artık allahtn nöbet tutmcm şükürCok dikkat et canm bu dönemde cok risklisin
Sen bidahaki gidisinde bak bakalim toparlamis olucakmi canm benimde 20 gun var daha 20 gun sonra 12 haftaya gelmisse birakicam toparlicakmi bende merak ediyormEvet 12 hafta birakacam ama ben 10+5 zannediyordm dedim süper az kaldı ama 9+6 çıktı bir hafta daha uzadı iğne 12. Hafta bütün ilaçları birakacam
Yinede cok zor yabakalm 21 inde başlcm 12 hafta sabretcem artık allahtn nöbet tutmcm şükür
12+6 olacak canim insallahkzucm perşembe günü kaç haftalık olacaksın
Oh cok sukur canim darisi basima insalah. Benim gittigim doktor da perinatolog. Ben aslinda fetal dna istiyordum ama doktor once ikili yapip bir bakalim dedi. Belki fetal dna da yaptiririm.ben yaptırdım canım carsamba gunu kan verdim ense kalınlıgını da ölctu burun kemıgını de gorduk herşey yolunda şükürbenim embrıyom pgt’li idi zaten ama o pap degerı onemlıymıs o deger ılerde olusabılecek tansıyon yukselmesını erken dogum rıskını falan olcuyormus (bunu perıtonologlar ıyı bılıyor) ben ıkılı testı ondan yaptırdım
İyiyim bende şükür İyi çok sevindim maşallah uslular ozmn Telaşları hiç bitmiyordur şimdiÇok şükür canım iyim. Sen nasılsın? Büyüyorlar yavaş yavaş zorlukları bitiyor Allah yukarda iki tane olmalarına rağmen yormadılar öyle çok fazla daha da düzenli olmaya başladık. Ek gıdayla uğraşıyoruz bu ara.
Evet ben de detaylıyı perinotologa yaptırmayı istiyorum. Maşallah sonucunuz güzel çıkmış darısı başımızayok hayır benı de normal kadın-dogum doktoru takıp edıyor ben ayrıntılı ultrason zamanı perıtonologa gıtmeyı planlıyorum ve ozaman ikili testımdeki pap degerımı mutlaka göstereceğim.Nasıl yorumlayacak??