EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

10+5 diyo takvim ama bugün doktora gittim 9+6 diyo geçen hafta perşembe şeker için gittiğimde de 9+3 dedi cihazdan cihaza değişiyor mu ikisi farklı hastane

Evet canım önden gidiyosun hatta doğumu bile öne cekebiliyor doktor. Yani gorumcemin 1 hafta ilerideydi 40 hafta doldurması 39 da aldılar. Bu arada onunda erkekti. Benimde oğlumda 3 4 gün öndeydi. 38+0 da
Evet degisiyor cok bakalim benim de persembe gunu kontrolum var ikili test yapilack. Sen yaptircak misin?
ben yaptırdım canım carsamba gunu kan verdim ense kalınlıgını da ölctu burun kemıgını de gorduk herşey yolunda şükürbenim embrıyom pgt’li idi zaten ama o pap degerı onemlıymıs o deger ılerde olusabılecek tansıyon yukselmesını erken dogum rıskını falan olcuyormus (bunu perıtonologlar ıyı bılıyor) ben ıkılı testı ondan yaptırdım

Merhaba ikili testi perinotologta mi yaptırmak gerekiyor. Ben tüp bebek doktoruma devam ediyorum, kendi kliniklerinde yapılıyormuş. Burda yaparız dedi ama kendisi perinotolog değil.

Merhaba ikili testi perinotologta mi yaptırmak gerekiyor. Ben tüp bebek doktoruma devam ediyorum, kendi kliniklerinde yapılıyormuş. Burda yaparız dedi ama kendisi perinotolog değil.
yok hayır benı de normal kadın-dogum doktoru takıp edıyor ben ayrıntılı ultrason zamanı perıtonologa gıtmeyı planlıyorum ve ozaman ikili testımdeki pap degerımı mutlaka göstereceğim.Nasıl yorumlayacak??

Evet 12 hafta birakacam ama ben 10+5 zannediyordm dedim süper az kaldı ama 9+6 çıktı bir hafta daha uzadı iğne 12. Hafta bütün ilaçları birakacam
Sen bidahaki gidisinde bak bakalim toparlamis olucakmi canm benimde 20 gun var daha 20 gun sonra 12 haftaya gelmisse birakicam toparlicakmi bende merak ediyorm

Oh cok sukur canim darisi basima insalah. Benim gittigim doktor da perinatolog. Ben aslinda fetal dna istiyordum ama doktor once ikili yapip bir bakalim dedi. Belki fetal dna da yaptiririm.

İyiyim bende şükür İyi çok sevindim maşallah uslular ozmn Telaşları hiç bitmiyordur şimdi

Evet ben de detaylıyı perinotologa yaptırmayı istiyorum. Maşallah sonucunuz güzel çıkmış darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…