- 4 Mayıs 2015
- 1.754
- 6.289
- 158
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #17.341
Yaaa çok sevindim.Bende biraz kaşıntı olsun ya da yanma sabah yoğurt suyunu içiyorum hemen kesiyorCanim Allah razi olsun senden dediklerini iki gun yaptim sadece ama biraz abartip iki litre suyu sirkeli icmis olabilirmcuma gunu 3055 olan bakteri bugun 1009 a dustu halbuki ilac kullandigimda bile dusmemisti iki gun daha yapsam hepsi gider herhalde cok tesekkur ederim
3 yudum soguk sut ic canim iyi geliyoBana da bir çözüm lütfen.Bazen geceleri mide yanmasından uyuyamıyorum.Gün içinde de oluyor.Bulantı değil yanma.Normal mi bilmiyorum.Ama bazen çok zor oluyor...
Bu akşam yatmadan deneyim,daha şimdiden başladı yine...3 yudum soguk sut ic canim iyi geliyo
Soguk sut cok iyi gelir olmadi gaviscon yada rennie al hamileler kullanabiliyo doktoruna sor soyledigini al canmBu akşam yatmadan deneyim,daha şimdiden başladı yine...
Süt iç kuzum o iyi geliyor yanmayaBana da bir çözüm lütfen.Bazen geceleri mide yanmasından uyuyamıyorum.Gün içinde de oluyor.Bulantı değil yanma.Normal mi bilmiyorum.Ama bazen çok zor oluyor...
Soguk sut cok iyi gelir olmadi gaviscon yada rennie al hamileler kullanabiliyo doktoruna sor soyledigini al canm
Yok ilaç kullanmak istemiyorum aşırı zorda kalmadan.Sütü deneyeceğimEvet kuzum bende gitmiştim doktora mide yanması için gaviscon icebilirsin ama bence gerek yok demişti. Hani aşırı değildi mide yanma. O da durumden oluyordu
Evet canım zaten yeterince ilaç içtik doğal yollarla geçirmeye calisYok ilaç kullanmak istemiyorum aşırı zorda kalmadan.Sütü deneyeceğim
Hem midem yanıyor hem de canım zararlı ne varsa istiyor bu aralar
Benim randevum 17 aralik’ta. Ben yaptiracagimKizlar 2’li test yaptircak misiniz? Yaptiracaksaniz kacinci hafta yaptiracaksiniz? Asagi yukari hepimiz ayni haftalardayiz ona gore randevu alayim diyorum
Banada hepsi 12. Haftada birakilicak dedi estrofemi biraktik coktan simdi oksapar progestan igne fitil serumum var@Yasnaz kuzu sen ne zamana kadar progestana devam ediceksin. 12ci haftada Bırak dedi doktorum. Çok şükür ondanda kurtuluyorum
Gecmis olsun canm sen zor geciriyosun ya..Kizlar benim bas donmelerim cok artti. Artik mide bulantisindan degil bas donmesinden kusuyorum. Doktor tansiyonumu olctu normalmis. Kan sekerin dusuyor olabilir dedi. Su ic bol bol dinlen bas donmesi bu haftalarda normal diyor. İstahim hic yok. Beslenemiyorum diye cok uzuluyorum. Asiri duygusalim. Bu lanet pandemi yuzunden annemi de goremiyorum zaten. Allahim bu gunleri hayirlisiyla atlatmamizi nasip etsin
Evet zor geciyor ama Allah biliyor ya bu yola girerken Allahim yeter ki nasip et 9 ay yatmaya raziyim dedim. O yuzden sikayet edemem. Sadece bebege yeterli beslenemiyorum diye uzuluyorum.Gecmis olsun canm sen zor geciriyosun ya..
Bende ailemi goremiyorum suan zaten covid geciriyolar
Sagol canim iyilesiyolar hafif atlattilar sukur.Evet zor geciyor ama Allah biliyor ya bu yola girerken Allahim yeter ki nasip et 9 ay yatmaya raziyim dedim. O yuzden sikayet edemem. Sadece bebege yeterli beslenemiyorum diye uzuluyorum.
Ailene cok gecmis olsun insallah hemen toparlanirlar
Canım bozma moralini bebeğin gelişimi önden gidiyor yazmıştın, o alacağını alıyordur senden. Yakında bitecek inşallah bu gunler, 3 ayı bitirmemize az kalıyor.Kizlar benim bas donmelerim cok artti. Artik mide bulantisindan degil bas donmesinden kusuyorum. Doktor tansiyonumu olctu normalmis. Kan sekerin dusuyor olabilir dedi. Su ic bol bol dinlen bas donmesi bu haftalarda normal diyor. İstahim hic yok. Beslenemiyorum diye cok uzuluyorum. Asiri duygusalim. Bu lanet pandemi yuzunden annemi de goremiyorum zaten. Allahim bu gunleri hayirlisiyla atlatmamizi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?