EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Canım bozma moralini bebeğin gelişimi önden gidiyor yazmıştın, o alacağını alıyordur senden. Yakında bitecek inşallah bu gunler, 3 ayı bitirmemize az kalıyor.
İnsallah beslenebiliyordur. Doktor artik kilo almaya baslaman lazim dedi ben aksine kilo veriyorum. Ama kafama taktikca iyice alamicam onu da biliyorum. İnsallah en kisa surede saglikli beslenip kilo almaya baslarim

Evet zor geciyor ama Allah biliyor ya bu yola girerken Allahim yeter ki nasip et 9 ay yatmaya raziyim dedim. O yuzden sikayet edemem. Sadece bebege yeterli beslenemiyorum diye uzuluyorum.
Ailene cok gecmis olsun insallah hemen toparlanirlar
ben de aynıyım ya çok alıngan hassas oldum bide aşırı gerginim acaip sinirli pandeminin de etkisi sanırım ben de kimseyi görmüyorum iyice yalnızlaştım ağladım bugün bir posta..baş dönmesi bugun ben de çok hıssettım ama normalde bulantım vs olmadı benım buzamana kadar bıara iştahsızlıgım oldu okadar..İkili testi 11+1 iken yaptoracam ben randevum ozamana..aslında embrıyom pgt’li ama yine de yaptırayım dedim umarım sağlıkla alırız kucagımıza bebişlerimizi

İnsalaahh tek duam Hormonlar bizi hassaslastiriyor bir de dedigin gibi pandemi cok etkiliyor. Annemler gelip gidebilse moral olurdu. Tek basima bu halime yemek yapmak vs cok zor geliyor. Esim yardim ediyor sagolsun ama bir yanim eksik hep. Ben ikili test yaptircagim zaman insallah 12+6 olucam

İnsallah beslenebiliyordur. Doktor artik kilo almaya baslaman lazim dedi ben aksine kilo veriyorum. Ama kafama taktikca iyice alamicam onu da biliyorum. İnsallah en kisa surede saglikli beslenip kilo almaya baslarim
Ben de transferden beri 3 kilo verdim. En sevdiğim şey peynir ekmek. Kusma bulantı yok ama iştahım da yok. Biraz fazla yiyince midem rahatsız oluyor.
Yalnızlık duygusu yoruyor, iyice asosyal olduk ve çok sıkılıyorum ben de..

Yalniz degilmisim demek ki sadece ekmege labne surup yiyorum bir de makarna yogurt.
bir de Inanir misin artik iki adimlik yere disari ciksam cok yoruluyorum butun gun uyuyorum vuct iyice alisti evde olmaya. Ama gecicek bahar gelicekk bebegimiz buyucekk pandemi biticekk, ve biz miss gibi havada sevdiklerimizle yuruyus yapacagiz

Ya bende iğneye gidiyrm eve zor donuyorum bayılacak gibi nefes nefese kalıyorum

Bende peynir ekmek çok yiyorum ara öğünum cevizdi peynir ekmek oldu artık 5 6 öğün yemek yiyorum

Inşallah canım. Corona, kanama, istirahat vs derken evde dura dura vücudumuz iyice hareketsizlesti.O günlerin hayalini kurarak bugunlerimizin bitmesini ve sevdiklerimize kavuşmayı diliyorum

Suoz canim naptin nasil gecti kontrol?
Çok şükür iyi geçti canım ağrılarımdan dolayı endişe etmiştim bebeğim iyi diğer kalbi duran bebek ağrılara sebep oluyormuş vücut keseyi atmak istiyormuş ama içindeki embriyo iyice küçülmüş. Endol diye makattan uygulanan fitil var hastanede yatarkende onu kullanmıştım ağrılarım için doktor sabah akşam kullancakson dedi kasları gevşetip rahatlatıyormuş. Bide ikili üçlü fetal dna falan hiçbiri net çıkmıycak dedi kaybettiğim bebekten dolayı. Hiçbi test yaptırmıycam ense kalınlığı burun kemiği herşey normal dedi bende cinsiye sordum şimdilik erkeğe benzetiyorum dedi

Masallahh canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…