• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Canim Allah razi olsun senden dediklerini iki gun yaptim sadece ama biraz abartip iki litre suyu sirkeli icmis olabilirm 😂 cuma gunu 3055 olan bakteri bugun 1009 a dustu halbuki ilac kullandigimda bile dusmemisti iki gun daha yapsam hepsi gider herhalde cok tesekkur ederim:KK9:
Yaaa çok sevindim.Bende biraz kaşıntı olsun ya da yanma sabah yoğurt suyunu içiyorum hemen kesiyor❤️Devam et sen,ama sirkeyi çok abartma bir iki damla 🤣

• Beğen
Reactions: Z P
Bana da bir çözüm lütfen.Bazen geceleri mide yanmasından uyuyamıyorum.Gün içinde de oluyor.Bulantı değil yanma.Normal mi bilmiyorum.Ama bazen çok zor oluyor...

Kizlar doktorum 10 cu haftaya kadar progestani 3 kere 11 ve 12 Ci haftalarda azalt dedi. 12.ci hafta bitimi progestan bitiyor hadi gözüm aydın ❤️😂

Evet kuzum bende gitmiştim doktora mide yanması için gaviscon icebilirsin ama bence gerek yok demişti. Hani aşırı değildi mide yanma. O da durumden oluyordu 😂
Soguk sut cok iyi gelir olmadi gaviscon yada rennie al hamileler kullanabiliyo doktoruna sor soyledigini al canm

Kizlar benim bas donmelerim cok artti. Artik mide bulantisindan degil bas donmesinden kusuyorum. Doktor tansiyonumu olctu normalmis. Kan sekerin dusuyor olabilir dedi. Su ic bol bol dinlen bas donmesi bu haftalarda normal diyor. İstahim hic yok. Beslenemiyorum diye cok uzuluyorum. Asiri duygusalim. Bu lanet pandemi yuzunden annemi de goremiyorum zaten. Allahim bu gunleri hayirlisiyla atlatmamizi nasip etsin🙏

Kizlar benim bas donmelerim cok artti. Artik mide bulantisindan degil bas donmesinden kusuyorum. Doktor tansiyonumu olctu normalmis. Kan sekerin dusuyor olabilir dedi. Su ic bol bol dinlen bas donmesi bu haftalarda normal diyor. İstahim hic yok. Beslenemiyorum diye cok uzuluyorum. Asiri duygusalim. Bu lanet pandemi yuzunden annemi de goremiyorum zaten. Allahim bu gunleri hayirlisiyla atlatmamizi nasip etsin🙏
Gecmis olsun canm sen zor geciriyosun ya..
Bende ailemi goremiyorum suan zaten covid geciriyolar😕

Gecmis olsun canm sen zor geciriyosun ya..
Bende ailemi goremiyorum suan zaten covid geciriyolar😕
Evet zor geciyor ama Allah biliyor ya bu yola girerken Allahim yeter ki nasip et 9 ay yatmaya raziyim dedim. O yuzden sikayet edemem. Sadece bebege yeterli beslenemiyorum diye uzuluyorum.
Ailene cok gecmis olsun insallah hemen toparlanirlar😕

Evet zor geciyor ama Allah biliyor ya bu yola girerken Allahim yeter ki nasip et 9 ay yatmaya raziyim dedim. O yuzden sikayet edemem. Sadece bebege yeterli beslenemiyorum diye uzuluyorum.
Ailene cok gecmis olsun insallah hemen toparlanirlar😕
Sagol canim iyilesiyolar hafif atlattilar sukur.
Bende hep oyle dua ettm olsunda kusmaya ragziyim diye ama olmadi bende az kaldi ilk 3 ay zor gecicek sonra biticek insallah

Canım bozma moralini bebeğin gelişimi önden gidiyor yazmıştın, o alacağını alıyordur senden. Yakında bitecek inşallah bu gunler, 3 ayı bitirmemize az kalıyor.

Back