- 12 Mart 2019
- 14.837
- 34.243
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #17.321
E bunda ne diye takiliyosnBen onu sütlü hiç denemedim kuzum. Valla ben hiç takıl miyorum az çok tanıdın beniNe istersem yerim içerim. Yeterki canım ceksin
Tamam kuzu denicemE bunda ne diye takiliyosnbak benim gibi yap 1 tatli kasigi kahve at fincanin yarisini kaynar suyla doldur yarisini sütle tamamla hem hafif oluyo hem sut kokmuyo
Ben marketten almistim geçen buyuk marketlerde indirimde oluyo bazen canmTamam kuzu denicemNesface Gold a bayılıyorum ya. Netten takip etmem lazım onun indirimlerini.
Hadi gözun aydin insallah daha gelmez canim bendede yok kac gundurKizlar leke gelmesi kesildi bende sizde durumlar nasıl. Bir daha gelmez umarım. Kaç gündür gelmedi.
İnsaAllah kuzummHadi gözun aydin insallah daha gelmez canim bendede yok kac gundur
Ben marketten almistim geçen buyuk marketlerde indirimde oluyo bazen canm
Anladim canim oralarda pek indirimde olmaz ama takipte kal yinedeBizede büyük marketler uzak bı şokla bimyakında
Ben bayılırım şuanda hasret kaldım icmeyeye çalışıyorum demiri düşürüyor doktor bana demişti demir eksikliğin var kahve çok tüketme diyeTransferden sonra 2 -3 kez içtim. Önceden her gün bir fincan mutlaka içerdim çok severim normalde ama simdi hiç canım istemiyor.
Kız o tadımlık oluyor bir tabak en iyisi hiç yememek öyle avutuyorum kendimi bir tane cips alayım dedim hepsini yemisimBende öyle canim zaten şekersiz içiyordum. 1 bardak anca içiyorum çok açık. Ya ben herşeyin az da olsa yenmesi taraftarıyım. Oğlumda sadece ne ciğere dokundum ne de yedim şimdi canım çekse anneme yaptirirm yerim. Herşey tadımlık olmalı da işte ben ucunu kaçırıyorum
Cnm ne desem bilemedim çok üzüldümKızlar benim bebeğim gelişememiş malasef 6 haftalık olarak kalmış 8 haftalık olması gerekiyordu doktor cuma gel bakalım yine gelişmemişse kürtaj ile alacağız dedi çok üzgünüm sizler inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlarınızı kucağınıza alırsınız
Değerlerim normal çıktı hepsi canım bir tsh 2.60 çıkmıştı sonra 0.40 çıktı ama o sebep olmaz dedi nedenin bilmiyor doktor da genetik faktörlü olabilir dedi sadeceDeğerlerine falan baktımı canım hiç bu geriliğin bi nedeni olabilirmiymiş
Hiç bişey hissetmiyorum canım ne ağrı ne başka bişey kanamam da yokAnladım canım. Peki sen kendinde bişey hissetin mi hic.
Üzülmeyin canım sizde can taşıyorsunuzCnm ne desem bilemedim çok üzüldüm
Tsh de yüksek değilmiş zaten canım düşüklüğüde sıkıntı olmuyor diyorlar.. inşallah ilerler gelişimDeğerlerim normal çıktı hepsi canım bir tsh 2.60 çıkmıştı sonra 0.40 çıktı ama o sebep olmaz dedi nedenin bilmiyor doktor da genetik faktörlü olabilir dedi sadece
Mesela bende bişey hissetmiyorum ama aşırı uyuyorum hani böyle belirtilerin varmiydi geçen haftaHiç bişey hissetmiyorum canım ne ağrı ne başka bişey kanamam da yok
Canim Allah razi olsun senden dediklerini iki gun yaptim sadece ama biraz abartip iki litre suyu sirkeli icmis olabilirmYoğurdun suyunu aç karnına sabah içebilirsin bide suya bir iki damla elma sirkesi damlatıp içebilirsin
Valla aynı benKız o tadımlık oluyor bir tabak en iyisi hiç yememek öyle avutuyorum kendimi bir tane cips alayım dedim hepsini yemisim
Benim işim internet zatenAnladim canim oralarda pek indirimde olmaz ama takipte kal yinede
BenimdeBenim işim internet zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?