- Konu Sahibi karamel Latte
- #17.301
İnşallah canım hepimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ne diyeceğimi bilemedim cnm inşallah bebeğin seninledir hakkında herşeyin hayırlısı olsun cnmİnşallah canım çok sağol
Amin inşallah canım çok sağolBende ne diyeceğimi bilemedim cnm inşallah bebeğin seninledir hakkında herşeyin hayırlısı olsun cnm
Allahım tez zamanda kucağını doldurur inşallah canımAmin inşallah canım çok sağol
İnşallah canımAllahım tez zamanda kucağını doldurur inşallah canım
Gebelikte daha fazla tehlikeye neden olan parazitler var bunlarda iyi pişmemiş et ve sakatatlardan insanlara geçebiliyor. Eti çok iyi pişmiş olacak şekilde sakatat mümkünse yenilmemeli deniliyor.Sakatat zarilar varmi
Tesekurler bilmiyodumGebelikte daha fazla tehlikeye neden olan parazitler var bunlarda iyi pişmemiş et ve sakatatlardan insanlara geçebiliyor. Eti çok iyi pişmiş olacak şekilde sakatat mümkünse yenilmemeli deniliyor.
Transferden sonra 2 -3 kez içtim. Önceden her gün bir fincan mutlaka içerdim çok severim normalde ama simdi hiç canım istemiyor.Türk kahvesi içen varmı ya hasret kaldim
Inşallah cuma günü çok güzel haberler alırsınızKızlar benim bebeğim gelişememiş malasef 6 haftalık olarak kalmış 8 haftalık olması gerekiyordu doktor cuma gel bakalım yine gelişmemişse kürtaj ile alacağız dedi çok üzgünüm sizler inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlarınızı kucağınıza alırsınız
İnşallah çok sağolunInşallah cuma günü çok güzel haberler alırsınız
Bende öyle canim zaten şekersiz içiyordum. 1 bardak anca içiyorum çok açık. Ya ben herşeyin az da olsa yenmesi taraftarıyım. Oğlumda sadece ne ciğere dokundum ne de yedim şimdi canım çekse anneme yaptirirm yerim. Herşey tadımlık olmalı da işte ben ucunu kaçırıyorumBen sadece çay iciyrm oda sabah su gibi açık ondanda nefret ettim artık icmiyrm
Canım ya nasıl üzüldüm Rabbim sana güç kuvvet versin. İnsaAllah evladin bir anda toparlanır. Haftaya güzel haberlerle gelirsinKızlar benim bebeğim gelişememiş malasef 6 haftalık olarak kalmış 8 haftalık olması gerekiyordu doktor cuma gel bakalım yine gelişmemişse kürtaj ile alacağız dedi çok üzgünüm sizler inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlarınızı kucağınıza alırsınız
Ben onu sütlü hiç denemedim kuzum. Valla ben hiç takıl miyorum az çok tanıdın beni Ne istersem yerim içerim. Yeterki canım ceksinYa okadarda degil canm ben filtre kahve hastasiyim hafta 2 3 iciyorum ama sutle sende sutle yap sade icmede
İnşallah canım dua edin bana olur muCanım ya nasıl üzüldüm Rabbim sana güç kuvvet versin. İnsaAllah evladin bir anda toparlanır. Haftaya güzel haberlerle gelirsin
Yok dinletmedi canım göremiyorum kalp atışını dediKAYRAMMMM canım kalp atışını dinletti mi peki doktor
Dualarımız seninle kuzum Rabbim hayal kırıklığı yasatmasinİnşallah canım dua edin bana olur mu
Amin inşallah canımDualarımız seninle kuzum Rabbim hayal kırıklığı yasatmasin
Değerlerine falan baktımı canım hiç bu geriliğin bi nedeni olabilirmiymişYok dinletmedi canım göremiyorum kalp atışını dedi
Anladım canım. Peki sen kendinde bişey hissetin mi hic.Yok dinletmedi canım göremiyorum kalp atışını dedi