• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kızlar benim bebeğim gelişememiş malasef 6 haftalık olarak kalmış 8 haftalık olması gerekiyordu doktor cuma gel bakalım yine gelişmemişse kürtaj ile alacağız dedi çok üzgünüm sizler inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlarınızı kucağınıza alırsınız
Inşallah cuma günü çok güzel haberler alırsınız 😔🤲

Ben sadece çay iciyrm oda sabah su gibi açık ondanda nefret ettim artık icmiyrm
Bende öyle canim zaten şekersiz içiyordum. 1 bardak anca içiyorum çok açık. Ya ben herşeyin az da olsa yenmesi taraftarıyım. Oğlumda sadece ne ciğere dokundum ne de yedim şimdi canım çekse anneme yaptirirm yerim. Herşey tadımlık olmalı da işte ben ucunu kaçırıyorum 😀

Kızlar benim bebeğim gelişememiş malasef 6 haftalık olarak kalmış 8 haftalık olması gerekiyordu doktor cuma gel bakalım yine gelişmemişse kürtaj ile alacağız dedi çok üzgünüm sizler inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlarınızı kucağınıza alırsınız
Canım ya nasıl üzüldüm ☹️Rabbim sana güç kuvvet versin. İnsaAllah evladin bir anda toparlanır. Haftaya güzel haberlerle gelirsin ❤️

Back