- Konu Sahibi karamel Latte
- #17.281
Ayy ben bir kere içmeye başlarsam hergun içerimBen valla dun 1 bardak ictim, kokusuna dayanamadim, sifa olsun dedim, bi kereden bisey olmaz bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ben bir kere içmeye başlarsam hergun içerimBen valla dun 1 bardak ictim, kokusuna dayanamadim, sifa olsun dedim, bi kereden bisey olmaz bence
Ya ben sütlü kahve icemiyrm filtre yada türk kahvesiDoktorum gunde en fazla 2 bardak kahve icebilirsin dedi.
Ben iciyorum nerdeyse haftada 3 gun. Ama turk kahvesi degil sutlu nescafe gold yapip iciyorum
İns cnm ama ben kararsızım yapıp yapmamadaAnladim canim bende heralde ondan sonraki hafta giderim, bugun 9+2 yim cunku, anca belli olur heralde, insAllah hersey yolunda olur
Ben sadece çay iciyrm oda sabah su gibi açık ondanda nefret ettim artık icmiyrmİçiyorum canım haftada 1 . Bı zararı olmaz kuzucan iç nefsini bastır. Hatta ben Nescafe Gold varya aşırı ondan istiyor canım. Ondan içsem daha da çay falan içmem oyle dengelerim
Bende sevmiyorm sutle ama mecburen yarı sut yari su koyuyorum.Ya ben sütlü kahve icemiyrm filtre yada türk kahvesi
Yaptıracağım canım doktor 15 i 20si arası gel dediKizlar 2’li test yaptircak misiniz? Yaptiracaksaniz kacinci hafta yaptiracaksiniz? Asagi yukari hepimiz ayni haftalardayiz ona gore randevu alayim diyorum
Ben yaptırmıcam canımKizlar 2’li test yaptircak misiniz? Yaptiracaksaniz kacinci hafta yaptiracaksiniz? Asagi yukari hepimiz ayni haftalardayiz ona gore randevu alayim diyorum
Yaa cok üzuldum ne denirki ne guzel kötu haber hic almadik diyodumKızlar benim bebeğim gelişememiş malasef 6 haftalık olarak kalmış 8 haftalık olması gerekiyordu doktor cuma gel bakalım yine gelişmemişse kürtaj ile alacağız dedi çok üzgünüm sizler inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlarınızı kucağınıza alırsınız
çok çok geçmiş olsun canım. kalbi atmıyormuyduKızlar benim bebeğim gelişememiş malasef 6 haftalık olarak kalmış 8 haftalık olması gerekiyordu doktor cuma gel bakalım yine gelişmemişse kürtaj ile alacağız dedi çok üzgünüm sizler inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlarınızı kucağınıza alırsınız
inşallah canımYaa cok üzuldum ne denirki ne guzel kötu haber hic almadik diyodum
Insallah cuma gunu bi mucize olur
Ekrandan göstermişti ses olarak dinletmemişti şimdi onu da göremiyorum dediçok çok geçmiş olsun canım. kalbi atmıyormuydu
Yaa inşallah gelişir seninle kalır canım Rabbim herşeyin hayırlısını versinKızlar benim bebeğim gelişememiş malasef 6 haftalık olarak kalmış 8 haftalık olması gerekiyordu doktor cuma gel bakalım yine gelişmemişse kürtaj ile alacağız dedi çok üzgünüm sizler inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlarınızı kucağınıza alırsınız
Çok üzüldüm canım inşallah Cuma’ya kadar gelişim gösterirKızlar benim bebeğim gelişememiş malasef 6 haftalık olarak kalmış 8 haftalık olması gerekiyordu doktor cuma gel bakalım yine gelişmemişse kürtaj ile alacağız dedi çok üzgünüm sizler inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlarınızı kucağınıza alırsınız
Bende üç kez içtim ama yarım fincan içmiştim migrenim tuttuğunda içine limon sıkıp içiyorum genişleyen damarları büzdüğü için iyi geliyor gebelik öncesi her gün içerdim neyseki mide bulantılarından dolayı canım da istemiyorTürk kahvesi içen varmı ya hasret kaldim
Hadi bakalim guzel haberlerle gel insAllah, bende yaptiracagim insAllaahYaptıracağım canım doktor 15 i 20si arası gel dedi
Ay canim cok uzuldum ne denir kiKızlar benim bebeğim gelişememiş malasef 6 haftalık olarak kalmış 8 haftalık olması gerekiyordu doktor cuma gel bakalım yine gelişmemişse kürtaj ile alacağız dedi çok üzgünüm sizler inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlarınızı kucağınıza alırsınız
Amin inşallah canım çok sağolYaa inşallah gelişir seninle kalır canım Rabbim herşeyin hayırlısını versin
İnşallah canım çok sağolÇok üzüldüm canım inşallah Cuma’ya kadar gelişim gösterir
Öyle canım vardır Rabbimin bildiği ben elimden gelen herşeyi yapacağım takdir Rabbim veren de alan da o canım çok sağolAy canim cok uzuldum ne denir ki
Rabbim hayirlisini, sagliklisini versin insAllaah
Biz tup bebek anneleri az mucadele vermiyoruz elde etmek icin, ama rabbimin de var bi bildigi..
İnsallah yavrun Cumaya kadar mucize gosterir ve gelisimine devam eder