- Konu Sahibi karamel Latte
- #17.261
Aynen canım tsh ama benim düşmemiş iki haftadır kullanıyordum yukselmiş aksine kadın doğumcu dahiliyeyle görüş dediTsh mi canim benimde 3.2 bende 25 mg kullaniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım tsh ama benim düşmemiş iki haftadır kullanıyordum yukselmiş aksine kadın doğumcu dahiliyeyle görüş dediTsh mi canim benimde 3.2 bende 25 mg kullaniyorum
Hadi ya bana bidaha ver filan demediler bi dahiliyeye git bakalim belki ilacin dozunu yukseltirAynen canım tsh ama benim düşmemiş iki haftadır kullanıyordum yukselmiş aksine kadın doğumcu dahiliyeyle görüş dedi
Bana da ver demedi canım hatta son muayenede doktora bı baksak mı dedim ayda bir bakarız dedi gerek görmedi ben kendim gidip baktırdım bugün belki 1 ay somra daha da yükselecektiHadi ya bana bidaha ver filan demediler bi dahiliyeye git bakalim belki ilacin dozunu yukseltir
Evet canım doğru Çok iyi yapmışsın bir an önce git bariBana da ver demedi canım hatta son muayenede doktora bı baksak mı dedim ayda bir bakarız dedi gerek görmedi ben kendim gidip baktırdım bugün belki 1 ay somra daha da yükselecekti
Aynen kuzum gideceğim. Sende bakmayalım dese bile kendim göster 15 20 gün sonra mutlaka için rahat etsinEvet canım doğru Çok iyi yapmışsın bir an önce git bari
Evet çok doğru Vallahi ben de Bir baktırayım Her ihtimale karşıAynen kuzum gideceğim. Sende bakmayalım dese bile kendim göster 15 20 gün sonra mutlaka için rahat etsin
Aynen canımEvet çok doğru Vallahi ben de Bir baktırayım Her ihtimale karşı
Şeker için yine verdim kan valla eldende çıkmıyor artık bilek ve topuğu deneyeceklerKan neden verdin canım şeker icinmi. Çok zor oluyor damar bulamayınca bı kere yaşamıştım kürtajdan sonraydı sanırım. Kan ala ala kan kalmamıştı vücudumda. En son elden bulmuslardi
Sağol cnm ins o kdrda uğraşıyormAhh ahh benimde ayni sekilde cok gecmis olsun, insallah guzel sonuclar cikar da cektigin agriya deger canim
Niye öyle acaba kansızlık tan mi yoksa damarınımi bulamiyorlarŞeker için yine verdim kan valla eldende çıkmıyor artık bilek ve topuğu deneyecekler
Ban doktor aralığın 15 inde gel dedi şuan 10 haftalıkKizlar 2’li test yaptircak misiniz? Yaptiracaksaniz kacinci hafta yaptiracaksiniz? Asagi yukari hepimiz ayni haftalardayiz ona gore randevu alayim diyorum
Damar bulamıyorlar eldende tüpü doldurmuyor bide elim artık çok inceldi hep yara almıyorlar ordanNiye öyle acaba kansızlık tan mi yoksa damarınımi bulamiyorlar
Anladim canim. Allah yardımcın olsun.Damar bulamıyorlar eldende tüpü doldurmuyor bide elim artık çok inceldi hep yara almıyorlar ordan
Amin ins ya türk kahvesi iciyormusun ben 3 aydır içmiyorum çok hasret kaldimAnladim canim. Allah yardımcın olsun.
Ben valla dun 1 bardak ictim, kokusuna dayanamadim, sifa olsun dedim, bi kereden bisey olmaz benceTürk kahvesi içen varmı ya hasret kaldim
İçiyorum canım haftada 1 . Bı zararı olmaz kuzucan iç nefsini bastır. Hatta ben Nescafe Gold varya aşırı ondan istiyor canım. Ondan içsem daha da çay falan içmem oyle dengelerimAmin ins ya türk kahvesi iciyormusun ben 3 aydır içmiyorum çok hasret kaldim
Anladim canim bende heralde ondan sonraki hafta giderim, bugun 9+2 yim cunku, anca belli olur heralde, insAllah hersey yolunda olurBan doktor aralığın 15 inde gel dedi şuan 10 haftalık
Ya okadarda degil canm ben filtre kahve hastasiyim hafta 2 3 iciyorum ama sutle sende sutle yap sade icmedeİçiyorum canım haftada 1 . Bı zararı olmaz kuzucan iç nefsini bastır. Hatta ben Nescafe Gold varya aşırı ondan istiyor canım. Ondan içsem daha da çay falan içmem oyle dengelerim
Doktorum gunde en fazla 2 bardak kahve icebilirsin dedi.Türk kahvesi içen varmı ya hasret kaldim