• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

KIZlar merhaba . Bugün kontrolüm var akşam 6 da . Cumartesiden buyana bel ve sağ kasık ağırım var daha geçmedi çok endişeniyorum uykumdan uyanıyorum sağa dönsem olmuyor sola dönsem olmuyor bugün doktora gidicem diyede msj atmak istemedim ama geçmiyor çok şükür kanamam yok. Hafif bi ağrı olsa normal dicem ama yataktan kalkarken zorlanıyorum dönerken zorlanıyorum bu durumda olan var mı 🙁
Bende olmuyo ama korkma canm kotu bisey degildir olsa leke kanama filan olurdu sen icini ferah tut

KIZlar merhaba . Bugün kontrolüm var akşam 6 da . Cumartesiden buyana bel ve sağ kasık ağırım var daha geçmedi çok endişeniyorum uykumdan uyanıyorum sağa dönsem olmuyor sola dönsem olmuyor bugün doktora gidicem diyede msj atmak istemedim ama geçmiyor çok şükür kanamam yok. Hafif bi ağrı olsa normal dicem ama yataktan kalkarken zorlanıyorum dönerken zorlanıyorum bu durumda olan var mı 🙁
Evet canım çok normal bebek büyüdükçe baskı yapıyor . Heleki o bel ağrısı beni mafetmisti . Sürekli duvara yapışık geziyordum

bemd

Bende öyle yaptım canım ılık suyla ve sabunla yıkadım güzelce ama hemşireler elle yapmak daha iyi demiş bende bugün geçtim lutinusa ama elimle iktiremiceğimi anladım ondan bi sormak istedim sağol canım
uygulamak zor oluyo elle ben zorlanıyorm baya 😓 gün sayıyorum valla 13 gün kaldı fitili bırkmama crinone jel daha kolaydı

Ay canım gerçekten mi inşallah benımkide öyledir peki nasıl baş ediyordun ağrıyla bişey kullanıyormuydun
Yok kuzum duvarla arkadaş gibiydim İnanki. Ben oğlumda ne yasadiysam hep notlara yazmışım. Kaşık ağrısı bel ağrısı çok yazmışım. Doğuma kadar bel ağrısı çektim

Back