- 12 Mart 2019
- 14.841
- 34.246
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #17.221
Benimde ayni ya tek bi koldan buluyolar surekli ordan serum kan deforme oluyo cok canm aciyo artikKan verdim ama benim en büyük sorunum kan veremiyorum damar bulamıyorlar koldan baktılar olmadı el olmadı bilekten aldılar ya ben böyle bir acı görmedim bağıra bağıra kan verdim iğneye alışkınım cok korkmam
Bende nefret ediyrm ama yoğurt ve bal tadını değiştiriyor güzel ara öğün ve tok tutuyorIyy o yulaftan nefret ediyorim hayatta yiyemem canim
Kan deyince çocuk gibi korkar oldum artık bileğim öyle ağrıyor ki sanki taş olduBenimde ayni ya tek bi koldan buluyolar surekli ordan serum kan deforme oluyo cok canm aciyo artik
Cok gecmis olsun cnimKan deyince çocuk gibi korkar oldum artık bileğim öyle ağrıyor ki sanki taş oldu
Belki bikere daha şans verebilirmBende nefret ediyrm ama yoğurt ve bal tadını değiştiriyor güzel ara öğün ve tok tutuyor
Ahh ahh benimde ayni sekilde cok gecmis olsun, insallah guzel sonuclar cikar da cektigin agriya deger canimKan deyince çocuk gibi korkar oldum artık bileğim öyle ağrıyor ki sanki taş oldu
Ben yaptirmicam canimKizlar 2’li test yaptircak misiniz? Yaptiracaksaniz kacinci hafta yaptiracaksiniz? Asagi yukari hepimiz ayni haftalardayiz ona gore randevu alayim diyorum
Ben de yulafa bayılıyorum meyve bari yapıyorum yulafla. Bütün meyvelerini küçük küçük doğruyorum yualf atıyorum süt biraz tarçın ceviz fındık içi ya okadar tok tutuyor kiIyy o yulaftan nefret ediyorim hayatta yiyemem canim
Kizlar 2’li test yaptircak misiniz? Yaptiracaksaniz kacinci hafta yaptiracaksiniz? Asagi yukari hepimiz ayni haftalardayiz ona gore randevu alayim diyorum
CanımsınBen yaptirmicam canim
Kan neden verdin canım şeker icinmi. Çok zor oluyor damar bulamayınca bı kere yaşamıştım kürtajdan sonraydı sanırım. Kan ala ala kan kalmamıştı vücudumda. En son elden bulmuslardiKan verdim ama benim en büyük sorunum kan veremiyorum damar bulamıyorlar koldan baktılar olmadı el olmadı bilekten aldılar ya ben böyle bir acı görmedim bağıra bağıra kan verdim iğneye alışkınım cok korkmam
yaptırcam 11-14 arası gel dedi doktor ben 11+5ken gidecegmKizlar 2’li test yaptircak misiniz? Yaptiracaksaniz kacinci hafta yaptiracaksiniz? Asagi yukari hepimiz ayni haftalardayiz ona gore randevu alayim diyorum
canım apartla yapıyorum ben elle daha zor oluyor,apartın işi bitinceyıkayıp kurulayıp peçeteye sarıyorum mutlakaLutinus kullanan arkadaşlarım içinden çıkan aparatla mı kullanıyorsunuz elinizle mi itiyorsunuz acaba? Hemşireler eldiven giyip elinizle iktirin demişler ama ben öyle yapamam
Bende öyle yaptım canım ılık suyla ve sabunla yıkadım güzelce ama hemşireler elle yapmak daha iyi demiş bende bugün geçtim lutinusa ama elimle iktiremiceğimi anladım ondan bi sormak istedim sağol canımcanım apartla yapıyorum ben elle daha zor oluyor,apartın işi bitinceyıkayıp kurulayıp peçeteye sarıyorum mutlaka
Bende öyle yaptım canım ılık suyla ve sabunla yıkadım güzelce ama hemşireler elle yapmak daha iyi demiş bende bugün geçtim lutinusa ama elimle iktiremiceğimi anladım ondan bi sormak istedim sağol canımcanım apartla yapıyorum ben elle daha zor oluyor,apartın işi bitinceyıkayıp kurulayıp peçeteye sarıyorum mutlaka
Icinde kimyasal yokya lezzetli gelmiyo banaBen de yulafa bayılıyorum meyve bari yapıyorum yulafla. Bütün meyvelerini küçük küçük doğruyorum yualf atıyorum süt biraz tarçın ceviz fındık içi ya okadar tok tutuyor ki
Anladim canim hayirlisi olsun bakalim, bende yaptiracagim, kafa karistiriyor diyenler var, ama yaptirmazsam icim rahat etmez sankiyaptırcam 11-14 arası gel dedi doktor ben 11+5ken gidecegm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?