EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Benimde ayni ya tek bi koldan buluyolar surekli ordan serum kan deforme oluyo cok canm aciyo artik

Lutinus kullanan arkadaşlarım içinden çıkan aparatla mı kullanıyorsunuz elinizle mi itiyorsunuz acaba? Hemşireler eldiven giyip elinizle iktirin demişler ama ben öyle yapamam

Kan neden verdin canım şeker icinmi. Çok zor oluyor damar bulamayınca bı kere yaşamıştım kürtajdan sonraydı sanırım. Kan ala ala kan kalmamıştı vücudumda. En son elden bulmuslardi

Lutinus kullanan arkadaşlarım içinden çıkan aparatla mı kullanıyorsunuz elinizle mi itiyorsunuz acaba? Hemşireler eldiven giyip elinizle iktirin demişler ama ben öyle yapamam
canım apartla yapıyorum ben elle daha zor oluyor,apartın işi bitinceyıkayıp kurulayıp peçeteye sarıyorum mutlaka

bemd
canım apartla yapıyorum ben elle daha zor oluyor,apartın işi bitinceyıkayıp kurulayıp peçeteye sarıyorum mutlaka
Bende öyle yaptım canım ılık suyla ve sabunla yıkadım güzelce ama hemşireler elle yapmak daha iyi demiş bende bugün geçtim lutinusa ama elimle iktiremiceğimi anladım ondan bi sormak istedim sağol canım

bemd
Bende öyle yaptım canım ılık suyla ve sabunla yıkadım güzelce ama hemşireler elle yapmak daha iyi demiş bende bugün geçtim lutinusa ama elimle iktiremiceğimi anladım ondan bi sormak istedim sağol canım

KIZlar merhaba . Bugün kontrolüm var akşam 6 da . Cumartesiden buyana bel ve sağ kasık ağırım var daha geçmedi çok endişeniyorum uykumdan uyanıyorum sağa dönsem olmuyor sola dönsem olmuyor bugün doktora gidicem diyede msj atmak istemedim ama geçmiyor çok şükür kanamam yok. Hafif bi ağrı olsa normal dicem ama yataktan kalkarken zorlanıyorum dönerken zorlanıyorum bu durumda olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…