- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #17.201
Evet güvenebilirsin. Başka testler beni yanılttı. İnşallah pozitifdirSurelab güvenilir mi yani bugün benim de pozitif çıktı da çok korkuyorum yanılır diye
Masallahh ne guzelllKizlar ben hep açım
Yemek yiyorm hic yememis gibi 2 saat sonra acikiyorum aglicam artik
Ya ama olmuyoki boylede 100 kilo olurum doguma kadar.Masallahh ne guzelllye ki bebege vitamin olsun. Ben hala cok iyi yemek yiyemiyorum. Doktor artik kilo almaya baslaman lazim dedi insallah alabilirim
Hamur isi vs yemedikten sonra sebze cok kilo aldirmaz diye biliyorum. Salata, sebze, meyve gibi seyler yesen acikinca?Ya ama olmuyoki boylede 100 kilo olurum doguma kadar.
1 tabak yemek yiyorum sanki hic bisey yememis gibi midem bombos. Bide oyle biseyki o aclik birden basiyo bsey yemezsem midem bulaniyo nasil çozucem bu durumu bilmiyorum
Onlarda tok tutmuyo kiHamur isi vs yemedikten sonra sebze cok kilo aldirmaz diye biliyorum. Salata, sebze, meyve gibi seyler yesen acikinca?
Benımde hep karnım gurulduyor hatta gece uyanıyorum sanki günlerdir açmışım gibi oluyor bazen bişeyler atıştırıyorumKizlar ben hep açım
Yemek yiyorm hic yememis gibi 2 saat sonra acikiyorum aglicam artik
Ay bir tek ben değilmişim Demek ki kız kardeşim böyleymiş İlk 3 ay 3 kilo almış Hatta doktoru kızmış Biz genelde 3 ay En fazla 1 kilo alınmasını öneririz falan diye.Benımde hep karnım gurulduyor hatta gece uyanıyorum sanki günlerdir açmışım gibi oluyor bazen bişeyler atıştırıyorum
Bakalım ben henüz 1 kilo aldımAy bir tek ben değilmişim Demek ki kız kardeşim böyleymiş İlk 3 ay 3 kilo almış Hatta doktoru kızmış Biz genelde 3 ay En fazla 1 kilo alınmasını öneririz falan diye.
Oda diyo uykumdan uyanir biseyler yerdm diye bi lokma kuru ekmek yiyince midede ki o rahatsizlik gidiyomus.
Ben henuz kilo almadim hatta verdim bile ama akşamları pijamamin beli sıkıyor gibi, rahatsız ediyor. Sizlerde de oluyor mu? Daha şimdiden hamile pijamasi da alınmaz kiBakalım ben henüz 1 kilo aldımnormaldir bence acıkıyorsan yiyeceksin
Hep açım aglicam artikBakalım ben henüz 1 kilo aldımnormaldir bence acıkıyorsan yiyeceksin
Yok onun icin erken bekle bol olurBen henuz kilo almadim hatta verdim bile ama akşamları pijamamin beli sıkıyor gibi, rahatsız ediyor. Sizlerde de oluyor mu? Daha şimdiden hamile pijamasi da alınmaz ki
Evet bol birşeyler bakiyim ben en iyisiYok onun icin erken bekle bol olur
1 beden buyuk al canim bi sure idare eder seni
Sakatat zarilar varmiMaden suyu mutlaka iç canım sade olanı Sakatat yasaktoksoplazma bakterisine neden olmakta çiğ et ve kedi pisliğinden geçen bebek için tehlikeli olan bir parazit. Zaten önümüzdeki hafta kan tahlili ile bunlara bakacaklar canım. Daha önce geçirdin mi geçirmedin mi diye. Onun için sucuk mucukta yok
Bende geç saatlerde gelen açlık hissimi yarım dilim ekmek peynir zeytinle bastırmaya çalışıyorum dediğin gibi acıkınca midem bulanıyor eskiden asla geç saatte bir şey yemezdim şimdi o hissi bastırabilmek için sık sık bir şeyler yiyorum ayvada iyi bastırıyorOnlarda tok tutmuyo ki
Valla mecbur o tür seylerle gecistiricem artik cunku önume gecemem
Ben ayvayi tuzlu limonlu yiyorumBende geç saatlerde gelen açlık hissimi yarım dilim ekmek peynir zeytinle bastırmaya çalışıyorum dediğin gibi acıkınca midem bulanıyor eskiden asla geç saatte bir şey yemezdim şimdi o hissi bastırabilmek için sık sık bir şeyler yiyorum ayvada iyi bastırıyor
Yulaf ve yoğurt üzerine bal yada meyva ara öğün çok güzel tok tutuyor kesinlikle tavsiye ederimOnlarda tok tutmuyo ki
Valla mecbur o tür seylerle gecistiricem artik cunku önume gecemem
Iyy o yulaftan nefret ediyorim hayatta yiyemem canimYulaf ve yoğurt üzerine bal yada meyva ara öğün çok güzel tok tutuyor kesinlikle tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?