EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Masallahh ne guzelll ye ki bebege vitamin olsun. Ben hala cok iyi yemek yiyemiyorum. Doktor artik kilo almaya baslaman lazim dedi insallah alabilirim
Ya ama olmuyoki boylede 100 kilo olurum doguma kadar.
1 tabak yemek yiyorum sanki hic bisey yememis gibi midem bombos. Bide oyle biseyki o aclik birden basiyo bsey yemezsem midem bulaniyo nasil çozucem bu durumu bilmiyorum

Ya ama olmuyoki boylede 100 kilo olurum doguma kadar.
1 tabak yemek yiyorum sanki hic bisey yememis gibi midem bombos. Bide oyle biseyki o aclik birden basiyo bsey yemezsem midem bulaniyo nasil çozucem bu durumu bilmiyorum
Hamur isi vs yemedikten sonra sebze cok kilo aldirmaz diye biliyorum. Salata, sebze, meyve gibi seyler yesen acikinca?

Benımde hep karnım gurulduyor hatta gece uyanıyorum sanki günlerdir açmışım gibi oluyor bazen bişeyler atıştırıyorum
Ay bir tek ben değilmişim Demek ki kız kardeşim böyleymiş İlk 3 ay 3 kilo almış Hatta doktoru kızmış Biz genelde 3 ay En fazla 1 kilo alınmasını öneririz falan diye.
Oda diyo uykumdan uyanir biseyler yerdm diye bi lokma kuru ekmek yiyince midede ki o rahatsizlik gidiyomus.

Bakalım ben henüz 1 kilo aldım normaldir bence acıkıyorsan yiyeceksin

Sakatat zarilar varmi

Onlarda tok tutmuyo ki
Valla mecbur o tür seylerle gecistiricem artik cunku önume gecemem
Bende geç saatlerde gelen açlık hissimi yarım dilim ekmek peynir zeytinle bastırmaya çalışıyorum dediğin gibi acıkınca midem bulanıyor eskiden asla geç saatte bir şey yemezdim şimdi o hissi bastırabilmek için sık sık bir şeyler yiyorum ayvada iyi bastırıyor

Ben ayvayi tuzlu limonlu yiyorum

Kan verdim ama benim en büyük sorunum kan veremiyorum damar bulamıyorlar koldan baktılar olmadı el olmadı bilekten aldılar ya ben böyle bir acı görmedim bağıra bağıra kan verdim iğneye alışkınım cok korkmam

Reactions: Z P
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…