• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Ultrason resmin varsa ikra meyra tahminde bulunuyor canım ben 9+2 deki ultrason fotosunu göndersim erkek dedi ama erkendi 11-12-13 ultrasonundan daha iyi olurmuş nub teorisine göre yapıyor
Evet canim oyleymis gordum ben de ama tahminleri cok sevmem simdi kendimi alistiririm dedigine ama tersi cikar 😌 en iyisi zamanini gelince ogrenmek🙏

Canım sende kasık ağrısı bel ağrısı oluyor mu ?? Bide karnın sert mi hamile olduğun belli oluyor mu 🙈
Karnim sert canim hatta yanlarim da sisti ve sert bugun doktora gosterdim kaslar gelistigi icin sertlesiyor ve artik kilo almaya basliyorsun dedi. Benim sol kasigima ara ara agri ve sanci gibi bisey giriyor onu da sordum rahim buyudugu icin dedi. Normalmis yani.

Walla o erkek dedi çin takvimide erkek diyor ama ben kız hissediyorum hissiyatım hiç değişmedi 😍
Insallah gonlune gore olur canim. Cinsiyeti ne olursa basimizin ustunde yerleri zaten😌❤️ Ben ruyamda erkek gordum ama kiz hissediyorum. Kiz olsa cok sevinirim ama erkek olursa da cok sevinirim ikisinin de tadi baska😌😌

Ultrason resmin varsa ikra meyra tahminde bulunuyor canım ben 9+2 deki ultrason fotosunu göndersim erkek dedi ama erkendi 11-12-13 ultrasonundan daha iyi olurmuş nub teorisine göre yapıyor
Bu arada dun sana dedim ya benden 3 gun öndesin diye. Bugun doktor 3 gun onden gidiyorsun dedi😂 yani suan seninle ayni gun dogumumuz

Insallah gonlune gore olur canim. Cinsiyeti ne olursa basimizin ustunde yerleri zaten😌❤️ Ben ruyamda erkek gordum ama kiz hissediyorum. Kiz olsa cok sevinirim ama erkek olursa da cok sevinirim ikisinin de tadi baska😌😌
Aynen öyle canım sağlıklı olsunlar yeter ikisininde yeri apayrı ama insan hissediyor bakalım hislerimiz tutacak mı 😍🙈🥰 ben de rüyamda genelde erkek bebek görüyorum ama annem bugün kız bebek görmüş kızın okucak diyor🙏🏻😊

Karnim sert canim hatta yanlarim da sisti ve sert bugun doktora gosterdim kaslar gelistigi icin sertlesiyor ve artik kilo almaya basliyorsun dedi. Benim sol kasigima ara ara agri ve sanci gibi bisey giriyor onu da sordum rahim buyudugu icin dedi. Normalmis yani.

Ay ii ozmn benım bugün kasık ve bel ağrım var yatıyorum ama geçmedi hala 🙄

Kizlar bugun bebisi gorduk😍 kocaman olmus elleri kollari buyumus parmaklari bile belli oluyo. 3boyutlu da bile gorduk eliyle yuzunu kapatiyo kollari ayaklari oynuyo😍 dans etti resmen kipir kipir. İki hafta sonra ikili test icin gidecegiz😍 rabbim isteyen herkese nasip etsin🙏
Maşallah çok tatlı canım Allahın mucizesi küçücük canlarıyla neler yapabiliyorlar bizi nasıl şaşırtıyorlar merakla bekliyorum inşallah bende görürüm o hallerini

İnsallah benimde gorunur ya. Bazilari sey yaziyor ya kese vardi bebek yoktu vs. Hic bilmiyorum sadece kese mi gorunuyor sonra mi bebek olusuyor icinde
İlk muayenende kese ve yolk kesesi görünebilir cnm bebek daha küçük olduğu için görünmüyor bende sadece kese görünmüştü birkaç gün sonra lekelenmem olmuştu muayene yine karından olmuştu dr yolk kesesi de oluşmuş demişti transferin 26.günü de kalp sesini duymuştuk

Kızlar folik asiti ne zaman bırakacaksınız doktorunuz ne dedi ben 3.ayda diye biliyorum benim kullandığım ağızda eriyen bir form şekerli tadı var çok midemi bulandırıyor

Biraz şekerden uzak durmak lazım. Canan Karatay şeker yüklemesi yerine hayatınızdan şekeri çıkarın diyor. Çok da haklı. İyi bişey değil. Hatta meyveyi bile akşamları yemeyin diyor. Sabahları yiyorum ben artık. Yada oglende
3 gündür ağzıma ne tatlı ne meyva hicbirsey surmuyorum çorba ve salata yiyorum pazartesi günü test yaptıracam eğer düşerse bundan sonra yemem bir süre kontrol edilene kdr şuan çok iyiyim

3 gündür ağzıma ne tatlı ne meyva hicbirsey surmuyorum çorba ve salata yiyorum pazartesi günü test yaptıracam eğer düşerse bundan sonra yemem bir süre kontrol edilene kdr şuan çok iyiyim
Aynen canım öyle yaparsın. Eğer gerçekten tatlı yemek etkiliyorsa bizde dikkat ederiz

Aynen canım öyle yaparsın. Eğer gerçekten tatlı yemek etkiliyorsa bizde dikkat ederiz
Tatlı bir bağımlılık hastalığı kesinlikle 40 gün vücuda şeker almazsan sonra canın istemiyormuş benm artık canım çok istemiyor önceden çok duskundum şimdi bir kere ısırıyorm acıya eksiye düşkünüm

Tatlı bir bağımlılık hastalığı kesinlikle 40 gün vücuda şeker almazsan sonra canın istemiyormuş benm artık canım çok istemiyor önceden çok duskundum şimdi bir kere ısırıyorm acıya eksiye düşkünüm
Ben de acıya düştüm ama tatliyi da bı okadar düştüm. Oğlumda valla durumden başka bişey istemezdim. Bu bı değişik aklıma gelen tatlıları yapıyorum. Ama çok yoruluyorum yaparken fazla yiyemiyorum. Oğlumda İnanki çorba salata karnıbahar salatası vs besleniyordum durumden haric

Back