- 12 Mart 2019
- 14.837
- 34.243
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #17.241
Bende olmuyo ama korkma canm kotu bisey degildir olsa leke kanama filan olurdu sen icini ferah tutKIZlar merhaba . Bugün kontrolüm var akşam 6 da . Cumartesiden buyana bel ve sağ kasık ağırım var daha geçmedi çok endişeniyorum uykumdan uyanıyorum sağa dönsem olmuyor sola dönsem olmuyor bugün doktora gidicem diyede msj atmak istemedim ama geçmiyor çok şükür kanamam yok. Hafif bi ağrı olsa normal dicem ama yataktan kalkarken zorlanıyorum dönerken zorlanıyorum bu durumda olan var mı
AhahIcinde kimyasal yokya lezzetli gelmiyo bana
Evet canım çok normal bebek büyüdükçe baskı yapıyor . Heleki o bel ağrısı beni mafetmisti . Sürekli duvara yapışık geziyordumKIZlar merhaba . Bugün kontrolüm var akşam 6 da . Cumartesiden buyana bel ve sağ kasık ağırım var daha geçmedi çok endişeniyorum uykumdan uyanıyorum sağa dönsem olmuyor sola dönsem olmuyor bugün doktora gidicem diyede msj atmak istemedim ama geçmiyor çok şükür kanamam yok. Hafif bi ağrı olsa normal dicem ama yataktan kalkarken zorlanıyorum dönerken zorlanıyorum bu durumda olan var mı
Afiyet olsunAhahBen bu tarifi hep yiyordum kız. Can sıkıntısı Tok tutuyor da işte 1.5 saat sonra yine acikiyosun. Kendime nesguik de aldım Geceleri bazen çok acikiyorum o iyi geliyor. Bugün günlerden makarna
Ay canım gerçekten mi inşallah benımkide öyledir peki nasıl baş ediyordun ağrıyla bişey kullanıyormuydunEvet canım çok normal bebek büyüdükçe baskı yapıyor . Heleki o bel ağrısı beni mafetmisti . Sürekli duvara yapışık geziyordum
uygulamak zor oluyo elle ben zorlanıyorm bayabemd
Bende öyle yaptım canım ılık suyla ve sabunla yıkadım güzelce ama hemşireler elle yapmak daha iyi demiş bende bugün geçtim lutinusa ama elimle iktiremiceğimi anladım ondan bi sormak istedim sağol canım
Yok kuzum duvarla arkadaş gibiydim İnanki. Ben oğlumda ne yasadiysam hep notlara yazmışım. Kaşık ağrısı bel ağrısı çok yazmışım. Doğuma kadar bel ağrısı çektimAy canım gerçekten mi inşallah benımkide öyledir peki nasıl baş ediyordun ağrıyla bişey kullanıyormuydun
Sağol kızAfiyet olsun
ben pgt yaptrmama ragmen yaptrcm içim rahat etsin ,sonuçta zahmetli bişe degl bi kan testiAnladim canim hayirlisi olsun bakalim, bende yaptiracagim, kafa karistiriyor diyenler var, ama yaptirmazsam icim rahat etmez sanki
Sus bee dunyalar kadar zaman var dahaSağol kızBu arada 10cu haftanın içindeyiz farkında mısın. Surda doğuma ne kaldı
AhahSus bee dunyalar kadar zaman var daha
Ben sabirsizlanmaya basladim 3 haftam kaldi nasil beklicem
Benimde D vitaminine bakmamislar kontrole gtmeden ona baktirip doktora gostermem lazimAhahBen bakmiyorum bile takvime. İdrar testi yaptırmam lazim ama kontrole gidince yaptırırım evden çıkamam üşüyorum
Saol canım rahatladım biraz inşallah hayırlı haberlerle gelirimYok kuzum duvarla arkadaş gibiydim İnanki. Ben oğlumda ne yasadiysam hep notlara yazmışım. Kaşık ağrısı bel ağrısı çok yazmışım. Doğuma kadar bel ağrısı çektim
İnsaAllah canım benim. İdrar yolu için test yaptirdnmiSaol canım rahatladım biraz inşallah hayırlı haberlerle gelirim
Benim onlar iyi çıktı çok şükür de tsh da iyi bı daja baktirmama gerek varmı acabaBenimde D vitaminine bakmamislar kontrole gtmeden ona baktirip doktora gostermem lazim
Yoktur heralde canm benim tsh da sınırı gecmemis ama sınıra yakin diye ilaca basladi.Benim onlar iyi çıktı çok şükür de tsh da iyi bı daja baktirmama gerek varmı acaba
HAyır canım yaptırmasın enfeksiyon için mi oİnsaAllah canım benim. İdrar yolu için test yaptirdnmi
Aynen bana da daha kolay gelmişti canım yauygulamak zor oluyo elle ben zorlanıyorm bayagün sayıyorum valla 13 gün kaldı fitili bırkmama crinone jel daha kolaydı
Tsh mi canim benimde 3.2 bende 25 mg kullaniyorumBen bugün baktırdım 3,7 olmuş ya 25 mg kullanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?