EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Ben kanamadan dolayı 10 gündür kullanmıyorum benımde mthfr 677 diye bişey var o heterizogot ama biraz araştırdım homozigot tehlikeliymiş ama senın ki nasıl büyük ihtimal o da öyledir
Ben mthfr 677 homozigotum, israrla hic bir doktor bana kan sulandirici vermiyor, bakalim Allah sonumuzu hayir etsin

Referans aralığı 0.1 ile 4.90 yazıyor canım ona göre normal de bebek için normal mi acaba diye düşündüm internette de ilk trimester de 0.1 ile 2.5 arasında olması lazım yazıyor
Hee iyi kuzum ozaman . Benim kuzeniminde böyleydi ilaç falan vermedi doktor.

Geçmiş olsun canım evet bende kullanmıştım o ilaçtan hemen geçmişti. Su dann başka bişey diyemeyiz kuzum. Sen yine içmeye devam et. Bide idrarını yaparken öne doğru egilmen lazımmış biraz son idrarı bosaltmak için. Öyle dene bide kuzum

Teşekkür ederim canım çok değişik birşey bu tiroit bir az geliyor ilaç bir fazla geliyor anlamış değilim
Evet canım illet bi şey. Ben oğlumda bir gün ilaç içmeyi unuttum 4 kusurlerde çıkmışti. Sonra hiç ara vermeden ictm hemen düzene girmişti. 3 haftada 1 doğuma kadar sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım. Benim en korktuğum şeydi TSH

Canım bende bulamadım aramadigimiz yer kalmadı. Doktorumu aradım coraspirine geç dedi. Günlük artık onu iciyorum. İğne bulursam yine alırım ama nereye sorsak yok malesef

Malesef hic biyerde yok son 4 tane kaldi bitince ne yapicam bilmiyorum bende pihtilasma yok cok sorun olmaz heralde
Evet kuzum bende bakılmadi bile doktor önlem amaçlı vermişti oğlumda. Şimdi mesela rahatlıkla coraspirin icebilirsin dedi. Hatta eczacı tanıdık var. Coraspirin işini görür dedi. Belki doktorun coraspirin verir. Ben içiyorum iki üç gündür. İğne kullanmadığım için bir rahatsızlık hissetmiyorum açıkçası. Bebeklerimiz Allaha emanet

Ben hem Aspirin hem de kan sulandırıcı iğne kullanıyordum zaten canım pihtilasmam olmadığı halde Doktorum ikisini de vermişti lekelenmem olunca aspirini Bıraktım iğneyi kullanıyordum Ben de büyük ihtimalle aspirine geçeceğim

Reactions: Z P
Bende öyleydim kuzum her ikisini içtim lekelenme gelince coraspirini kesmişti. Şimdi benim aklıma şeyde takılıyor. Yani prolutonun etkisi geçer geçmez lekelenme geliyor. Ee nereye kadar böyle olcak ki. Progestan bile işe yaramadı yani

Çok şükür senin bu sefer güzel çıktı canım bende korkuyorum ondan ilacımı da düzenli kullanıyorum Allah a emanet artık elimden bişey de gelmiyor

Olabilir kuzum belki bir gün içirir bı gün icirmez. Bende kontrole gitmek istiyorum. Cesaret de edemiyorum. Leke gelmiş yine. Kötü bişey derse doktor
Bence git bir baktır için rahat etsin canım ama kötü bişey yoktur korkma olabiliyor böyle lekelenmeler stres yapma olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…