• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Valla ben kafasi neresi vucudu neresi cozemedim bi parca löp et duruyo sanki
Doktor bana kalbinin attığı yeri gösterdi sonra baktım üst tarafı biraz yuvarlak büyük dedim burası kafası😂😂😂yoksa yatmış keseye öyle duruyor🤣alttan baksa detay görürdük de ne gerek var minnoş minnoş duruyor koca kafalı 🤣

Doktor bana kalbinin attığı yeri gösterdi sonra baktım üst tarafı biraz yuvarlak büyük dedim burası kafası😂😂😂yoksa yatmış keseye öyle duruyor🤣alttan baksa detay görürdük de ne gerek var minnoş minnoş duruyor koca kafalı 🤣
Evet karindan bakildi icin net olmuyo dogru diyosun 😊 1 ay sonra gel dedi bana artik 1 ay sonra elini kolunu goruruz insallah🥰

Selam kizlar 🙋‍♀️ daha once sormustum idrarda bakteri icin uroday sase kullanip gecen oldumu diye bi kac arkadasim gecmedi demisti bende bugun tekrar tahlil yaptirdim benimde gecmemis 🙄 onceki bakteri 3467ydi bugunkude 3055 e dusmus sadece sali gunune kendi tup bebek doktprumdan randevu aldim gitcem ama o zamana kadar ne yapabilirim tavsiyesi olan varmi su icmek disinda cunku gunde 4 litre su iciyorum zaten 🙈 evde bitkisel ne deneyebilirim bebege zarari olmayan ya kurtulamadim su illetten senelerdir cekiyorum zaten onceden maydonoz kaynatip icerdim bol tuketirdim iyi gelirdi simdi maydonozda zararli yapamiyorum 😔
Çok geçmiş olsun benim de 2000 küsur çıkmıştı bakteri ancak doktor bir de idrar kültürü yapalım dedi. İdrar kültürü temiz çıktı. Hem tüp bebek doktorum hem de gebelik takibini yapan doktorum ilaca gerek yok, idrar kültürünü arada yenileyelim dedi. Senin idrar kültürü yapılmış mıydı? Orada bakteri türü belli oluyomuş varsa eğer ona göre ilaç başlanıyormuş.
Ben normalde de sistit olurdum daha önce o zaman cranberry var turna yemişi(yaban mersini değil) ondan tüketirdim. Migrosta filan oluyo. Hamilelikte de araştırdım bi zararı yokmuş. Ondan tükettim biraz. Sen yine de doktoruna danış tabi. Bol su iç ama şöyle söyliyim mesela günlük 2.5 litre içiyosan 3.5 litreye çıkar ve sürekli tuvalete git hemen gelince. İçten yıka yani oraları. Bir de iç çamaşırı önemli. Ben hem fitil hem crinone kullandım. Onlar aktığı gibi değiştirdim, kuru kalması önemli.

Back