- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #17.061
Evet düşük çıkmış, tiroit ilacı kullanıyor musunuz? Benim de 0.12 cıktı ilaç kullanıyorum dozunu değiştirdik.Kızlar dün aile hekimliğinde kan vermiştim iki hafta önce 2.60 tı tsh değerim bugün 0.40 çıkmış normal mi sizce bana sanki düşükmüş gibi geldi
Aynen canim, aparata takiyorsun, vajinaya yerlestirdikten sonra ucuna ittiriyosun tableti birakiyor.. crinone jel den sonra cok zor oluyor ama alisiyor insanKızlar bu lutinus nasıl kullanılıyorAparat gibi bişey var onun ucuna mı koyup itiyoruz
Malesef canm bitkisel hic bisey yapamazsin bildigim kadariylaSelam kizlardaha once sormustum idrarda bakteri icin uroday sase kullanip gecen oldumu diye bi kac arkadasim gecmedi demisti bende bugun tekrar tahlil yaptirdim benimde gecmemis onceki bakteri 3467ydi bugunkude 3055 e dusmus sadece sali gunune kendi tup bebek doktprumdan randevu aldim gitcem ama o zamana kadar ne yapabilirim tavsiyesi olan varmi su icmek disinda cunku gunde 4 litre su iciyorum zaten evde bitkisel ne deneyebilirim bebege zarari olmayan ya kurtulamadim su illetten senelerdir cekiyorum zaten onceden maydonoz kaynatip icerdim bol tuketirdim iyi gelirdi simdi maydonozda zararli yapamiyorum
Cok sinir bozucuMalesef canm bitkisel hic bisey yapamazsin bildigim kadariyla
Olmaz canm korkma suyunu ic bol bol saliyi bekle belki antibiyotik hap filan verir bu seferCok sinir bozucusali gununu beklicem o zaman ama korkuyorumda o zamana kadar bisey olursa diye bol su icmekten baska carem yok gibi
Yoğurdun suyunu aç karnına sabah içebilirsin bide suya bir iki damla elma sirkesi damlatıp içebilirsinCok sinir bozucusali gununu beklicem o zaman ama korkuyorumda o zamana kadar bisey olursa diye bol su icmekten baska carem yok gibi
Denicem canim sagolYoğurdun suyunu aç karnına sabah içebilirsin bide suya bir iki damla elma sirkesi damlatıp içebilirsin
Evet canım kullanıyorum dozunu mu düşürmek lazım doktora soruyum pazartesi günüEvet düşük çıkmış, tiroit ilacı kullanıyor musunuz? Benim de 0.12 cıktı ilaç kullanıyorum dozunu değiştirdik.
Referans aralığı 0.1 ile 4.90 yazıyor canım ona göre normal de bebek için normal mi acaba diye düşündüm internette de ilk trimester de 0.1 ile 2.5 arasında olması lazım yazıyorOrda referans aralığı yazar aslında kuzum ama banada düşük geldi
Bende bulamadım hibor verdi doktorum farklı aynı etkiyi göstermeseydi vermezdi diye düşündüm canımkızlar aranızda kan sulandırıcı ıgne kullanan varmı??oksapar yokben doguma kadar kullanacaktım bide ..hibor dedıler ama eczacı etken maddesi aynı degıl dedı suan acaıp moralım bozuk factor 2ve factor 5 genlerım heterozıgot bişey olur dıye korkuyorum siz neler yapıyosunuz
Bakterimi bilmiyorm ama bende idrar yaparken yanma vardı gittim banada suya karıştırip bir şurup gibi şey verdi içtim gece ertesi gün çok rahatladım ama bu ara yine var yine gidecem doktor ara ara olur bundan kullanırsın dediSelam kizlardaha once sormustum idrarda bakteri icin uroday sase kullanip gecen oldumu diye bi kac arkadasim gecmedi demisti bende bugun tekrar tahlil yaptirdim benimde gecmemis onceki bakteri 3467ydi bugunkude 3055 e dusmus sadece sali gunune kendi tup bebek doktprumdan randevu aldim gitcem ama o zamana kadar ne yapabilirim tavsiyesi olan varmi su icmek disinda cunku gunde 4 litre su iciyorum zaten evde bitkisel ne deneyebilirim bebege zarari olmayan ya kurtulamadim su illetten senelerdir cekiyorum zaten onceden maydonoz kaynatip icerdim bol tuketirdim iyi gelirdi simdi maydonozda zararli yapamiyorum
ben 4000lük kullanıyodum hibor ‘da 5000lik var sanırımm..nasıl oksaparla farkı sence kac gundur kullanıyosun ıcınde kac tane varBende bulamadım hibor verdi doktorum farklı aynı etkiyi göstermeseydi vermezdi diye düşündüm canım
Ben kanamadan dolayı 10 gündür kullanmıyorum benımde mthfr 677 diye bişey var o heterizogot ama biraz araştırdım homozigot tehlikeliymiş ama senın ki nasıl büyük ihtimal o da öyledirkızlar aranızda kan sulandırıcı ıgne kullanan varmı??oksapar yokben doguma kadar kullanacaktım bide ..hibor dedıler ama eczacı etken maddesi aynı degıl dedı suan acaıp moralım bozuk factor 2ve factor 5 genlerım heterozıgot bişey olur dıye korkuyorum siz neler yapıyosunuz
evet heterozıgot yatkınlık kesin degıl ıhtımal dıyolar pıhtılasma ıcın..tüp bebek doktorum neolur neolmaz dıye doguma kadar kullanacaksın demıstı bıde bu factor 5 domınant gecıslıymıs yanı heterozigot dahi olsa var demek gıbı bıseymıs arastırdıgım kadarıyla..sonra bıraktım okumayı genetık benim işim değil dıyeBen kanamadan dolayı 10 gündür kullanmıyorum benımde mthfr 677 diye bişey var o heterizogot ama biraz araştırdım homozigot tehlikeliymiş ama senın ki nasıl büyük ihtimal o da öyledir
Bakteridir buyuk ihtimal canim idrar yolu enfeksiyonlarinda yanma kasinti agri oluyo bendede cok oluyodu ama bunda hic belirtim yok yani tahlil yaptirmamis olsam ben inanmam enfeksiyonum olduguna anlamadim gitti antibiyotik vercek banada buyuk ihtimal artikBakterimi bilmiyorm ama bende idrar yaparken yanma vardı gittim banada suya karıştırip bir şurup gibi şey verdi içtim gece ertesi gün çok rahatladım ama bu ara yine var yine gidecem doktor ara ara olur bundan kullanırsın dedi
Ben pazartesiden itibaren kullanmaya başlıyacağım oksapar 4 binlikdi hibor 3500 lük verdi canım o yüzden çok da bir bilgim yok 10 tane var yine oksapar gibiben 4000lük kullanıyodum hibor ‘da 5000lik var sanırımm..nasıl oksaparla farkı sence kac gundur kullanıyosun ıcınde kac tane var
Malesef hic biyerde yok son 4 tane kaldi bitince ne yapicam bilmiyorum bende pihtilasma yok cok sorun olmaz heraldekızlar aranızda kan sulandırıcı ıgne kullanan varmı??oksapar yokben doguma kadar kullanacaktım bide ..hibor dedıler ama eczacı etken maddesi aynı degıl dedı suan acaıp moralım bozuk factor 2ve factor 5 genlerım heterozıgot bişey olur dıye korkuyorum siz neler yapıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?