EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Bence git bir baktır için rahat etsin canım ama kötü bişey yoktur korkma olabiliyor böyle lekelenmeler stres yapma olur mu
Dua ediyorum kuzum elimden başka bişey gelmez. Hani oynayan bi bebek olsa . Dersinkj hareket etti bugün. Şimdi hiç biseyden habersiz böyle durumda zor oluyor.

Progestan iğne tekrar geçebilirsin bence onu bıraktığın için olmuş olabilir canım

Reactions: Z P
Dua ediyorum kuzum elimden başka bişey gelmez. Hani oynayan bi bebek olsa . Dersinkj hareket etti bugün. Şimdi hiç biseyden habersiz böyle durumda zor oluyor.
Aynen öyle canım ben de keseyi gördüm iki hafta sonraya gün verdi şimdi bebek nasıl büyüdü mü çok merak ediyorum hiç bişey hissetmiyorum hiç bir belirtim yok normal nasılsam öyleyim Rabbime emanet

Aynen öyle canım ben de keseyi gördüm iki hafta sonraya gün verdi şimdi bebek nasıl büyüdü mü çok merak ediyorum hiç bişey hissetmiyorum hiç bir belirtim yok normal nasılsam öyleyim Rabbime emanet
Bak ben hala ayniyim bebek buyumus kalp atiyo cok sukur ama bende gram belirti yok onlari hic dusunme

Nerde oturuyosunuz, ben bodrumda yaşıyorum burda bulunuyor. Ben de kullaniyorum.

Nerde oturuyosunuz, ben bodrumda yaşıyorum burda bulunuyor. Ben de kullaniyorum.
Bende bildiğim eczanelere sordum memorialin oradaki eczaneleri aradım hepsi yok dedi sonra tekrar umutsuzca evimin karşısındaki eczaneye sordum kasadaki kız direk yok dedi içerden beni tanıyan görevli geldi bir tane saklamıştım haftada bir kutu geliyormuş tanıdık eş dosta saklıyormuş tüp bebek olduğu için bana verdi sağolsun yani ellerinde az olduğu için saklayabiliyorlar bilginiz olsun

Kızlar bu lutinus nasıl kullanılıyor Aparat gibi bişey var onun ucuna mı koyup itiyoruz
Evet cnm apartın pistonunu hafif aşağı çek boşluğa ilacı koy vajinaya iyice aparatı ittir yarım ittirisen tablet kısa sürede geri geliyor bazen zorlanıyorum tıkalı gibi oluyor döndürerek ittiriyorum o zaman

Afiyet olsun kuzu valla bende bı güzel yedim. Seviyorum ama napimnya vazgeçemiyorum. Hep yemiyorum zaten
Dün aklıma soktun makarnayı biraz sağlıklısı olsun diye tam buğday makarna almıştım ben az ketçap ve beyaz peynirli yemeyi özlemiştim bir güzel yedim valla iyi gitti

Aynen öyle kuzum Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin. Bı kere daha goreyimde içim rahatlicak

Sonra ucundan sıkınca atıyor mu kendini içeri fitil bide hep aynı aparatı kullanmak mıkrop kaptırmaz mı Crionanın gözünü seveyim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…