EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kızlar dün aile hekimliğinde kan vermiştim iki hafta önce 2.60 tı tsh değerim bugün 0.40 çıkmış normal mi sizce bana sanki düşükmüş gibi geldi

Kızlar bugün sağlık ocağına gittim ordaki ebeye tahlillerimi gösterdim bana şeker yüklemesi yapacaz doktor dedim ebe bu değere şeker yüklemesi yapılmaz bide 2 aylıksın çok erken dedi yorum yapmak benm haddime değil ama özel hastane doktorları tahlil yapmayı çok sever dedi şeker yüklemesi yapacakta ne olacak dedi diyet yap diyecek boşa şeker alacaksın dedi 108 diyetle düşer pazartesi sana tekrar test yapalım bu sürede sen yediğine dikkat et yüksek çıkarsa 10 gün sonra yine bakarız yine yüksek çıkarsa o zmn gidersin dedi ama meyva bile yeme sebze ağırlıklı olsun su iç 3 gün içinde bakalm ne olacak dedi 108 i dusururuz merak etme şeker yüklemeyi ben yapmam iki kere gebe oldum dedi

Onu bende yapıyorum hurma koyuyorum bide ben bu kitabi bende alacam

Denicem kuzum güzel bir tarif. Bu kitabında alicam insaAllah

İyi canım bak gerek yokmuş. Meyveyide kesersen normale döner insaAllah. Şeker yuklemesj oğlumda yaptırmadım bundada gerek duymuyorum.

Evet canım canan teyzeye selamlar. Ben dayanamadım yine yoğurtlu makarna yedim çok da lezzetliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…