• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kizlar hiç başınıza geldimi bilmiyorum ama. Daha demin proluton vurdurdum. İlaç daha bitmeden bana birşeyler oldu. Nefes darlığı çektim. Oksure oksure mafoldum. Hala da göğsüm tıkalı. Çok kötü oldum ölüyorum sandım. Midem bulandı oksurmekten ogurdum resmen. Niye böyle oldum ya ben

Kizlar hiç başınıza geldimi bilmiyorum ama. Daha demin proluton vurdurdum. İlaç daha bitmeden bana birşeyler oldu. Nefes darlığı çektim. Oksure oksure mafoldum. Hala da göğsüm tıkalı. Çok kötü oldum ölüyorum sandım. Midem bulandı oksurmekten ogurdum resmen. Niye böyle oldum ya ben
Prospektüsünde yan etkilerde yaziyo canim, dun okudum. Benimde kasik ve bacak agrim var , prolutondan mi oldu acaba diye actim okudum

• Beğen
Reactions: Z P
Ya ben kullanmadim ondan ama burda bi arkadas ayni oyle olmustu canm

• Üzgünüm
kızlar aranızda kabızlık yaşayan var mı ben ıkı gundur cok fenayım sabah ac karnına zeytınyagı ıctım sıcak suya kayısı falan bıde duphaloc şurup vardı ondan ıctım zor çıktım fazla da ıkınmayayım dıyodum 🙊bir zararı olmamıstır ınsallah bebege..ben şuan oturamıyorum o derece agrı hıssedıyorum bu kabızlık başıma dert olmaz ınsallah ya😢
Kabızlık benim transferden beri başladı ne denediysem etkili olmadı kullandığım ilaçlar kabızlık yapıyormuş bende hep tedirginim ıkınmamaya çalışıyorum

IMG_20201201_204005.jpg
Yan etkilerine baktım. Bunları bire bir yaşadım. Allah im ölüyorum sandim bir an.

Prospektüsünde yan etkilerde yaziyo canim, dun okudum. Benimde kasik ve bacak agrim var , prolutondan mi oldu acaba diye actim okudum
Evet canım şimdi okudum bende. Ya bu benim ilk defa başıma geliyor. Çok kötü oldum. Daha ilac bitmeden bana bişey oluyor dedim. Boğazıma düğüm oldu resmen. İlk vuruldugumda ayak ucuna kadar hissetmistim acısını ama bu başka biseydi. Nefes alamadım resmen

Kizlar merhaba yeni geldim sayılır mesajlarınıza tam bakamadim. Cleksan oksapar hiç bir yerde bulamadık. Eşim besikta sormuş eczanelere kayinpederim okmeydanina gitti heryere sormuş benimde sormadigim yer kalmadı. Doktorumu aradım. Bulamadığımızi söyledim. Haftami sordu 8 haftalık olmuşsun coraspirine geçebilirsin dedi. Artık günlük coraspirin kullancakmisim. Çok şükür iğne derdim kalmadı. Hiç biryerde bulunmuyor.
Bende aynı dertten muzdaribim cnm perşembe iğnem kalmıyor şimdiden eczanelere sormaya başladım hiçbirinde yok ilacı dağıtan firmada eczanedeydi bulamazsın dedi niye dedim hammaddesi mi yok üretilmiyor mu dedim yok farklı olaylar var dedi belkide devlet pandemide. dolayı kendi bünyesine topladı bilemiyorum ama bu kezde bizler mağdur oluyoruz bende doktora yazıcam bakalım ne diyecek benim pıhtılaşma problemimde yok yüksek tansiyondan dolayı verdiler olmazsa tansiyon ilacı başlatırlar heralde

• Beğen
Aynen kuzum alabildigin kadar al tabi. Kan sulandirici için iğne bulmak çok zor Allah yardım etsin. Sormadigimiz yer kalmadı . İlaca dönme şansınız yok dimi sizin. Birde benim hiç test yapılmamıştı pıhtılaşma testi falan. Dusuklerim var diye vermişti tüp bebek doktorum.
Benim koagilasyon testinde çıkınca trombofili paneli istedi orda çıktı.tamamen tesadüfi yani Mecbur iğne kullancam. Clexane bulamayınca hibor yazıyor dr um.

Canim bizim hocalar ne diyorsa dogrudur, oyle bi guveniyorum ben yani..
Tansiyon falan varsa bencede iyi bir perinatolog iyi olur, bence bu isin ozeli devleti yok, Allah iyilerle karsilastirsin. Benim hocanin viziti 800₺ esimi iceri almiyor pandemiden dolayi, odada max. 10 dakika duruyorum. Bi de surekli bisey sorsam evham yapma diyor, ne bilim fazla ozguvenli galiba..
Evet cnm bende çok güveniyorum ne dedilerse yapıyorum eşim pandemiden dolayı işten ayrılmıştı maddi açıdan özele gidemeyeceğim perinatologlar pahalı oluyor özel sağlık sigortamda yok bakalım arkadaşım çok memnun gidince doktora bilgi veririm ama önce kadın doğum doktorunun beni yönlendirmesi gerekiyormuş ileri uzmanlık bölümü olduğu için direk randevu alamıyorum

Bende aynı dertten muzdaribim cnm perşembe iğnem kalmıyor şimdiden eczanelere sormaya başladım hiçbirinde yok ilacı dağıtan firmada eczanedeydi bulamazsın dedi niye dedim hammaddesi mi yok üretilmiyor mu dedim yok farklı olaylar var dedi belkide devlet pandemide. dolayı kendi bünyesine topladı bilemiyorum ama bu kezde bizler mağdur oluyoruz bende doktora yazıcam bakalım ne diyecek benim pıhtılaşma problemimde yok yüksek tansiyondan dolayı verdiler olmazsa tansiyon ilacı başlatırlar heralde
Allah yardımcın olsun kuzum. Ben düne kadar buluyordum hiç sıkıntı yaşamadım ama bu sefer bısey olmuş gerçekten. Benim önümde 8 kişi bu ilacı bekliyormuş. Hemen de gelmeyebilir dedi. Çok şükür kurtuldum iğneden. Hayırlısı yla coraspiride yavruma sif aolur

Benim bildiğim maydanoz, kekik, nane canım diğer yeşilliklerde sıkıntı yok bugün arkadaşım iş yerine kısır getirmişti tam bir çatal yedim baktım içinde maydanoz var tek tek ayıklayıp yedim ama az miktarda yemenin zararı yok diyorlar daha çok çay şeklinde demlendiğinde tehlikeli oluyormuş
Teşekkür ederim canım bende öyle düşünmüştüm internete bakmayacağım bir daha her şeye bişey yazmışlar 😊

Valla ben yigildim resmen yere nefes alamadım. O an da canımı düşündüm resmen. Doktoruma yazdım dhaa kullanma dedi. Ztaen bir daha cesaret edemem onu kullanmaya. Rabbim safi ismiyle şifa versin bizlere de bir daha ilaç kullanmak iğne kullanmak zorunda kalmayalim
Alla alla demekki alerjik bi durumu var canim bi arkadasta boyle olmustu hatta dediki oksijensiz kaldim bi an dedi bebege bisey olurmu filan dedi

Teşekkür ederim canım bende öyle düşünmüştüm internete bakmayacağım bir daha her şeye bişey yazmışlar 😊
Evet canım ya herşeyi çok aşırı abartıyor internet. Ona kalsak hiç bişey yemicez. 😅Hele ben tereye bayılırım. Ekmeğin arasına koyup tuz atarım bide üstüne mis gibi 😂 herşeyden az yiyelim. Çorbanın içinde pişmiş maydonozda yedim. Bu kadar da abartmamak lazim

Bende Maslak Acibademe gidiyorum, ordaki bayan prof’a. Esim mumkunse erkek doktor istemiyor, bende o yuzden biraz bayan hocaya kayiyorum. Benim kuzenlerim de İbrahim Bildirici’nin hastalari ve oraya gitmemi istiyorlar ama bakalim kismet. İbrahim hoca cok yogun mesela, Cem hoca da oyle midir?
Hic muayeneye gitmedim ona ama instagramda falan baya meshur. Hep unlulerin doktoru. Yogun olabilir

Tabi kuzum çok vuruldum. 5 günde bir vuruluyordum. Ama vuran abla bana dediki alerji yapıyor sanki ilaç dedi . Progestani vurduğu yerde bişey yoktu. Ama prolutonu vurduğu yer kırmızı kırmızı demişti. Sonra doktor kese için haftada 2 kereye çıkardı. Bugün çok kötü oldum. Valla evladım Allah a emanet. İğneyi vurdurma dedi doktor
Daha once hic vuruldun mu? Ilac alerjisini benziyor

Back