- 4 Mayıs 2015
- 1.754
- 6.289
- 158
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.501
Ya aynı şeyi bir kaç gündür ben de düşünüyordum.Hamilelikten mi diye?Dudaklarım çok kuruyor ama yüzüm eskisine göre yağlanıyor.Göbeğim soyulmaya başladı artık sanki güneş yanığı sonrası gibi.Neden oluyor ki?Kizlar benim cildirim aşiri kuruyor. Gece hep kaşintiya uyaniyorum kalkip nemlendirmek zorunda kaliyorum. Sizde de var mi? Bir de cildinize nemlendirmek icin ne kullaniyorsunuz? Ben dogal hindistan cevizi yagi aldim. Karnima da surmeye basladim catlak olmasin diye. Ama yetmiyor inanilmaz kuruyor
içimi rahatlattın biraz biliyor musn ben işe başlcm korkuyordum en azndn şu an hamile biri nasl geçrdi ögrnmş oldum,agır geçmemesine çok sevindim gerçektn çarşamba doktora gidince haberdar et bizi inşallah yavrun saglıckla içerde büyüydr dua edicm bol bolÇok teşekkür ederim. İlk 2 gün grip gibi başladı burun ve geniz akintim oldu eşimin testi pozitif olduğundan grip olmadigini biliyorduk. Sabah uyandım midem bulanıyordu kolonya koklayım hafifletir dedim bı kokladım sıfır koku hiç bı koku alamadım tat da gitti sonra 2-3 gün halsizligim ve eklem ağrılarım oldu sonra yavaş yavaş azalmaya başladı 1 hafta içinde geçti halsizliklerim. 10 gün sonra da koku ve tat geri geldi. Limon portakal çok tüketmeye çalıştım bu dönemde çok şükür şimdi iyiyim Allah'ım hepimizi korusun bu virüsten
Ben öğretmenim bu sene çalışmıyorum.Eşim de öğretmen o da evden anlatıyor.Yani iyice eve kapandık.Şehir hastenesinde çalışan hemşire arkadaşım var çok fazla artmış.Yoğun bakım dolmak üzereymiş.Zaten şehir kıpkırmızıgene astronot gibi giyincem 10 kat dikkat edicem bol bol transfer öncesi de burun burunaydım çok dikkat etmiştm o zaman allah yardım etmştibalıkesir de vakalar çok aman sen de dikkat et kendine
kantaron yagını deneyeblrsn şu an ben onu kullanyrm bi tandık dagdan otu toplayıp yapmş yollamş çok iyi geldi banaKizlar benim cildirim aşiri kuruyor. Gece hep kaşintiya uyaniyorum kalkip nemlendirmek zorunda kaliyorum. Sizde de var mi? Bir de cildinize nemlendirmek icin ne kullaniyorsunuz? Ben dogal hindistan cevizi yagi aldim. Karnima da surmeye basladim catlak olmasin diye. Ama yetmiyor inanilmaz kuruyor
amin kzucum hala insanlar dikkat etmiyor ne güzel kendinizi kapatmşsnz,bizde malesef olmuyo ben evdeym ama eşim jandarma hep vatandaşla iç içe evde olsam da eşim sürekli sahada çalşyrBen öğretmenim bu sene çalışmıyorum.Eşim de öğretmen o da evden anlatıyor.Yani iyice eve kapandık.Şehir hastenesinde çalışan hemşire arkadaşım var çok fazla artmış.Yoğun bakım dolmak üzereymiş.Zaten şehir kıpkırmızıAllah önce sizlerin sonra da bizim yardımcımız olsun
Ben hamilelikten diye dusunuyorum. Bir de ben su cok fazla icemiyorum midem bulaniyor diye. Senin miden bulanmiyorsa suyu fazla fazla icebilirsinYa aynı şeyi bir kaç gündür ben de düşünüyordum.Hamilelikten mi diye?Dudaklarım çok kuruyor ama yüzüm eskisine göre yağlanıyor.Göbeğim soyulmaya başladı artık sanki güneş yanığı sonrası gibi.Neden oluyor ki?
Aa oyle mi evde vardi bir ara cildimdeki yara icin almistim. Sureyim onu cok sagolkantaron yagını deneyeblrsn şu an ben onu kullanyrm bi tandık dagdan otu toplayıp yapmş yollamş çok iyi geldi bana
doktora da sormştm o da kimyasal bebe yagındansa bunu kullanman daha faydalı demiştiAa oyle mi evde vardi bir ara cildimdeki yara icin almistim. Sureyim onu cok sagol
Çok teşekkür ederim inşallah sana bulaşmaz Allah'ım kolaylık versin görevinde. Benim kardeşim de hemşire benimle kalıyor temaslı olduğu için onunda adını verdik 15 gün rapor düzenlediler hastene raporu iptal etti 3 gün sonra test yaptılar sonuç çıkmadan işe çağırdılar neyse ki negatifmis onun ona bulaşmamış. Sizin işiniz çok zor Allah'ım seni ve bebeğini korusun bende dua edeceğim sizin için.içimi rahatlattın biraz biliyor musn ben işe başlcm korkuyordum en azndn şu an hamile biri nasl geçrdi ögrnmş oldum,agır geçmemesine çok sevindim gerçektn çarşamba doktora gidince haberdar et bizi inşallah yavrun saglıckla içerde büyüydr dua edicm bol bol
kardeşine de allah yardım etsin evet hemen çagrylr zaten bütün izinleri kaldrdılar insanlar hasta bile olsa rahat yok,çok çok dikkat edeceğim,hastalıgı tecrübe etmş biri olarak bizle paylaşp bzi aydınlattgn için çok çok sagolÇok teşekkür ederim inşallah sana bulaşmaz Allah'ım kolaylık versin görevinde. Benim kardeşim de hemşire benimle kalıyor temaslı olduğu için onunda adını verdik 15 gün rapor düzenlediler hastene raporu iptal etti 3 gün sonra test yaptılar sonuç çıkmadan işe çağırdılar neyse ki negatifmis onun ona bulaşmamış. Sizin işiniz çok zor Allah'ım seni ve bebeğini korusun bende dua edeceğim sizin için.
Rica ederim ne demek bikac kadın doğum doktoruna da sordum normalde nasıl atlatacaksaniz hamilelikte de aynı geçireceksiniz diyorlar bebeğe bulasmiyor diyorlar hamileyim bağışıklığım zayıf diye strese girmeyin bagisikliginiz var sadece biraz farklı çalışıyor diyorlar kronik stres bağışıklığı düşüren bı faktör diyorlar. İlk olarak tat ve koku gidenler daha ılımlı geçiriyormus hastalığı. İnşallah yakalanan herkes hafif atlatır eninde sonunda yakalanacağız gibi görünüyor çünkü heryerde virüs ne kadar dikkat etsek de biyerden geliyorkardeşine de allah yardım etsin evet hemen çagrylr zaten bütün izinleri kaldrdılar insanlar hasta bile olsa rahat yok,çok çok dikkat edeceğim,hastalıgı tecrübe etmş biri olarak bizle paylaşp bzi aydınlattgn için çok çok sagol
Allah in izniyle birseycik olmaz. Vücut alışık bunları yemeye her dakka sucuk yemiyoruz. Sonuçta biz bu tip beslenme şekline alışık insanlarız. 2 3 dilim sucuk yemeyle birşey olmaz bence. Sürekli diken üstünde olup pimpirikli olanın başına gelir diye düşünüyorum. Çünkü birşeye ne kadar o olur dersek o olur. Neyse tabikide siz yemeyin o kadar araştırmışsiniz. Canı aşırı çeken birine de yasak islemezEvet, çok kitap okurum. Zararlarını bilmeden herkese tavsiye etmeyin bence. Kendin de yapsan sucuk bakteri dolu kuru bağırsağa dolduruluyor. Biri toksoplazma kaparsa hepimiz çok üzülürüz
Öyle canim bende baya pişiriyorum. Zaten bu tür şeyleri çiğ yemeyi sevmiyorum. Valla az da olsa yerim . Her dakka canım sucuk çekmez. Biri yanımda yerkende yemiyim demem.toksoplazma hamilelik için tehlikeli bir enfeksiyondr dogru fakata toksoplazma dışkı yoluyla bulaşr özellikle kedilerden,bazen çiftlik hayvanlarında da olablr ama bu durumda az pişmiş ürünlerden bulaşr .şimdi hamileyken canı çekiyor insanın önlem olarak çok pişirmekte fayda var
Benim annemde ablamda çok aserirmis sucuğu . Sürekli gider alırdı baban diyor bide kola içermiş yanındavalla ne yaln söyleyym ben de götrym sucugu kasap tanıdık eşim hayvanları canlı bile göryo sucugun nasl yapldgnı da göryo bişeck olmzanalarımız bizi dogurcagı zaman böyle şeyler bilnmyoduhepsi yemştr allaha emanetz arada yemekte sakınca yok
Niye gitti kız kaynanan. Kanamam yok mu dedinSagolsun ben yine kaynanayi yolladim daha gelme dedm aslinda o gitti bende madem oyle daha gelme dedim esimde cok fena tavir aldi annesine
Vallahi benimde kedim var, beraber yatip kalkiyoruz, o toksoplazma testini verdim daha sonuc cikmadi, burada yazilanlari okuyunca bi korktumBenim doktorum da bir şey demedi.Abartmadıktan sonra bir şey olmaz dedi.Bi de benim kedim var.Napim sokağa mı atayım?Onun canı bana emanet,benim ve yavrumun canı Allah’a.Allah hepimizi bebeğini sağ Salim bağışlasın.Bence herkes riskleri biliyordur.Daha fazla söyleyip yeterince stres altındayız zaten bi de acaba şunu yedim bir şey olur mu stresine girmeyelim
İnsaAllah canım benim . Rabbim evlatlarimizi korusunÇok şükür hafif atlattım biraz halsizlik oldu bide tat ve koku tamamen gitmişti ama şimdi iyiyim geçti heralde koku ve tat az bı miktar geri geldi salı karantinam bitiyor Çarşamba doktora gideceğim inşallah bebeğimde iyidir
Benim kuzenimde öyle giyiniyor. Rabbim yardımcin olsun canım benimgene astronot gibi giyincem 10 kat dikkat edicem bol bol transfer öncesi de burun burunaydım çok dikkat etmiştm o zaman allah yardım etmştibalıkesir de vakalar çok aman sen de dikkat et kendine
evet ne kadar kaçsakta vaka sayıları malum eninde sonunda yakalncz gibiRica ederim ne demek bikac kadın doğum doktoruna da sordum normalde nasıl atlatacaksaniz hamilelikte de aynı geçireceksiniz diyorlar bebeğe bulasmiyor diyorlar hamileyim bağışıklığım zayıf diye strese girmeyin bagisikliginiz var sadece biraz farklı çalışıyor diyorlar kronik stres bağışıklığı düşüren bı faktör diyorlar. İlk olarak tat ve koku gidenler daha ılımlı geçiriyormus hastalığı. İnşallah yakalanan herkes hafif atlatır eninde sonunda yakalanacağız gibi görünüyor çünkü heryerde virüs ne kadar dikkat etsek de biyerden geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?