- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.481
Sadece ben varım sanıyordum dolap kokusu alan demekki yalnız değilmişim dolabı açınca midem bulanıyor kapağını açamıyordum. Sonra covid oldum koku ve tat alma tamamen gitti dolap kokusu falan alamadım bulantım geçtibulantıyı bileklikle çözdm ama bunu da alcm yarın bazen çok şiddetleneblyo,benim koku hassasiyetim var onu bi türlü aşamadm buzdolabı kokuyor gibi geliyor eşim kokmuyor diyor ama beni çok mahvediyor
valla sabah açmaya korkuyorum çnkü affedersn beni istifra ettryo kaç kez başıma geldi,çok geçmiş olsun gebeyken covit oldun demek şu an naslsn geçti mi covitSadece ben varım sanıyordum dolap kokusu alan demekki yalnız değilmişim dolabı açınca midem bulanıyor kapağını açamıyordum. Sonra covid oldum koku ve tat alma tamamen gitti dolap kokusu falan alamadım bulantım geçti
Evet, çok kitap okurum. Zararlarını bilmeden herkese tavsiye etmeyin bence. Kendin de yapsan sucuk bakteri dolu kuru bağırsağa dolduruluyor. Biri toksoplazma kaparsa hepimiz çok üzülürüzYani oğlumda herşeyi yedim bişey olmadıÇok mu arastiriyorsunuz siz. Sucuguda kendileri yapıyor mis gibi valla
Maşallah kaç gb telefon hafızası varKizlar ben gebelik takibi icin bu uygulamalari kullaniyorum. Sizler hangisine bakiyorsunuz? Aciklamalari detayli memnun oldugunuz uygulamalar var mi?Eki Görüntüle 2730097
toksoplazma hamilelik için tehlikeli bir enfeksiyondr dogru fakata toksoplazma dışkı yoluyla bulaşr özellikle kedilerden,bazen çiftlik hayvanlarında da olablr ama bu durumda az pişmiş ürünlerden bulaşr .şimdi hamileyken canı çekiyor insanın önlem olarak çok pişirmekte fayda varEvet, çok kitap okurum. Zararlarını bilmeden herkese tavsiye etmeyin bence. Kendin de yapsan sucuk bakteri dolu kuru bağırsağa dolduruluyor. Biri toksoplazma kaparsa hepimiz çok üzülürüz
Aynen öyle ilaçların yan etkisi halsizlik uyku hali oluyor birde sürekli mide bulantısı hissi oluyor anca zaruri kahvaltı yemek zor yapıyorum ekstra bir şey canım çekse kalkıp yapamıyorum bu akşamda canım sütlaç çekti yapamadım tabi, eşimin doğumgünü var köstebek pasta seviyor hazır pasta sevmiyoruz zaten kendimi zorluyucam bakalımAyy ev yapimi gibi olurr muu( keske evde surekli biri olsa da yaptirabilsek. Ben de yorulunca midem bulaniyor. Pandemi nedeniyle aileler de gorusmuyoruz. Bazen canimin cektiklerini unutmaya calisiyorum
Sucuğun koyulduğu bağırsaktan da dışkı geçtiği için kapılır diyor doktorlartoksoplazma hamilelik için tehlikeli bir enfeksiyondr dogru fakata toksoplazma dışkı yoluyla bulaşr özellikle kedilerden,bazen çiftlik hayvanlarında da olablr ama bu durumda az pişmiş ürünlerden bulaşr .şimdi hamileyken canı çekiyor insanın önlem olarak çok pişirmekte fayda var
düzgün pişirirsen bir sakıncası olmayacagını belrten doktorlar da var bir kaç kez düzgün pişirip yemekten zarar gelmez kadın dogumcu nefsini köreltmek için yiyeblrsn çok olmamak kaydıyla dedi.genelde şöyle de bir durum var sakınan göze çöp batar. herkesin kendi tercihi isteyen yer istemeyen yemzSucuğun koyulduğu bağırsaktan da dışkı geçtiği için kapılır diyor doktorlar
kedi içinde çözüm var sonuçta kedim eğitimlidr kuma yapıyodr eşim kum değişimyle ilgilenir yada eldivenle değiştrrsn ,çokta kafaya takmamak lazm her şeyi stres bebeğin en büyük düşmanı.haytla ilgili her konu için geçerli her türlü hastalıgn gnel nedeni stres.Benim doktorum da bir şey demedi.Abartmadıktan sonra bir şey olmaz dedi.Bi de benim kedim var.Napim sokağa mı atayım?Onun canı bana emanet,benim ve yavrumun canı Allah’a.Allah hepimizi bebeğini sağ Salim bağışlasın.Bence herkes riskleri biliyordur.Daha fazla söyleyip yeterince stres altındayız zaten bi de acaba şunu yedim bir şey olur mu stresine girmeyelim
Katılıyorum canım.Kedinin kumunu eşim değiştiriyor.Mecbur kalırsam eldiven ve maskeyle yapıyorum.Bi de aşısı falan tam.Çiğ et asla vermedik.Dışarı kesinlikle çıkmaz.Ordan kapar mazallah diye.Çok şükür bende bir şey çıkmadı.Ama bu çıkmayacağı anlamına gelmez tabiki.Dikkat ediyorum.Ama her şeyi kafaya takacak olursak telefonu tableti falan da elimize almamamız lazım ya da her şeyin organiğini bulmamız lazım falan gibi.Allah’ıma emanet diyorum hep.Çok da stres yapmıyorum artık.kedi içinde çözüm var sonuçta kedim eğitimlidr kuma yapıyodr eşim kum değişimyle ilgilenir yada eldivenle değiştrrsn ,çokta kafaya takmamak lazm her şeyi stres bebeğin en büyük düşmanı.haytla ilgili her konu için geçerli her türlü hastalıgn gnel nedeni stres
aynen öyle hiç bişeycik olmaz üzülme sen önlemini almşsn hem ev kedisi ,böyle küçük detaylarla kafamı yoramıyorum,zaten bişeyi kafaya taktıkça başına geliyor bideKatılıyorum canım.Kedinin kumunu eşim değiştiriyor.Mecbur kalırsam eldiven ve maskeyle yapıyorum.Bi de aşısı falan tam.Çiğ et asla vermedik.Dışarı kesinlikle çıkmaz.Ordan kapar mazallah diye.Çok şükür bende bir şey çıkmadı.Ama bu çıkmayacağı anlamına gelmez tabiki.Dikkat ediyorum.Ama her şeyi kafaya takacak olursak telefonu tableti falan da elimize almamamız lazım ya da her şeyin organiğini bulmamız lazım falan gibi.Allah’ıma emanet diyorum hep.Çok da stres yapmıyorum artık.
Çok şükür hafif atlattım biraz halsizlik oldu bide tat ve koku tamamen gitmişti ama şimdi iyiyim geçti heralde koku ve tat az bı miktar geri geldi salı karantinam bitiyor Çarşamba doktora gideceğim inşallah bebeğimde iyidirvalla sabah açmaya korkuyorum çnkü affedersn beni istifra ettryo kaç kez başıma geldi,çok geçmiş olsun gebeyken covit oldun demek şu an naslsn geçti mi covit
geçmiş olsun kzucm sürecin nasl geçti paylaşmak ister misin daha ayrıntılıen azndan bilgi sahibi olalm, bence bebege bişey olmadı inşallah iyidr güzel bebşnÇok şükür hafif atlattım biraz halsizlik oldu bide tat ve koku tamamen gitmişti ama şimdi iyiyim geçti heralde koku ve tat az bı miktar geri geldi salı karantinam bitiyor Çarşamba doktora gideceğim inşallah bebeğimde iyidir
Maşallah kaç gb telefon hafızası varBenim bir uygulamaya yetecek kadar boş hafızam var telefonda :)
Ya işte senin gibi hamile olup bu süreçte çalışan sağlıkçılarımız napsın?Kuzum sen içini ferah tut.Sağlıklı gelmek istedi mi her şeyi atlatır gelir.Sen kendine zaten dikkat edeceksindir.Tedbiri senden.Orda yardım ettiğin bir hastanın belki de duasına sağlıkla kavuşursun yavruna.çok kutsal görevin.Hiç stres yapıp üzme kendiniaynen öyle hiç bişeycik olmaz üzülme sen önlemini almşsn hem ev kedisi ,böyle küçük detaylarla kafamı yoramıyorum,zaten bişeyi kafaya taktıkça başına geliyor bideşu an gündemim çok büyük,3 hafta sonra covit acilde iş başı yapcam onu düşünüyorum her şeyi takamıcam ondan
Çok teşekkür ederim. İlk 2 gün grip gibi başladı burun ve geniz akintim oldu eşimin testi pozitif olduğundan grip olmadigini biliyorduk. Sabah uyandım midem bulanıyordu kolonya koklayım hafifletir dedim bı kokladım sıfır koku hiç bı koku alamadım tat da gitti sonra 2-3 gün halsizligim ve eklem ağrılarım oldu sonra yavaş yavaş azalmaya başladı 1 hafta içinde geçti halsizliklerim. 10 gün sonra da koku ve tat geri geldi. Limon portakal çok tüketmeye çalıştım bu dönemde çok şükür şimdi iyiyim Allah'ım hepimizi korusun bu virüstengeçmiş olsun kzucm sürecin nasl geçti paylaşmak ister misin daha ayrıntılıen azndan bilgi sahibi olalm, bence bebege bişey olmadı inşallah iyidr güzel bebşn
gene astronot gibi giyincem 10 kat dikkat edicem bol bol transfer öncesi de burun burunaydım çok dikkat etmiştm o zaman allah yardım etmştiYa işte senin gibi hamile olup bu süreçte çalışan sağlıkçılarımız napsın?Kuzum sen içini ferah tut.Sağlıklı gelmek istedi mi her şeyi atlatır gelir.Sen kendine zaten dikkat edeceksindir.Tedbiri senden.Orda yardım ettiğin bir hastanın belki de duasına sağlıkla kavuşursun yavruna.çok kutsal görevin.Hiç stres yapıp üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?