• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Yok canim baya yerde yaziyor daha once dogum yapildigi icin karin ici daha genis oluyormus
Hiç bişey okumuyorum ki kuzum ben. Bu halsizlik ne zaman biter onu arastiricam. Çok rahatsızım ya. Sürekli uyku halindeyken. Gecede uykumu hiç anlamıyorum . Oğlum sürekli üstünü açıyor. Üstünü orticem diye 10 kere kalkıyorum.

Hiç bişey okumuyorum ki kuzum ben. Bu halsizlik ne zaman biter onu arastiricam. Çok rahatsızım ya. Sürekli uyku halindeyken. Gecede uykumu hiç anlamıyorum . Oğlum sürekli üstünü açıyor. Üstünü orticem diye 10 kere kalkıyorum.
Ben de gece surekli wc’ye kalkiyorum. En az 4-5 kez. Halsizlik 12 haftaya kadar devam eder sonra gecer diyorlar. Tabi bunyeye gore de degisir. Bakalim insallah gecer senin de

• Beğen
Reactions: Z P
Onlarda 1 2 hafta sonra yemeye baslar 😊
Nekadar zor ya yemek isteyipte yiyememek cok sukur biz oyle seyler yasamadik tabiki zamaninda bu durum beni ne kadar korkutmus olsada😂
Aynen kuzum valla o konuda çok şanslıyız. Azıcık olaydı iyidi tabi😅Halsizligim olacağına bulantım olaydı. Kafamı tasiyamiyorum resmen

Ben de gece surekli wc’ye kalkiyorum. En az 4-5 kez. Halsizlik 12 haftaya kadar devam eder sonra gecer diyorlar. Tabi bunyeye gore de degisir. Bakalim insallah gecer senin de
Ay insaAllah ya 1 ay daha cekemicem hiç. Gerçi zamanda çok çabuk geçiyor ya. Bugün 8+1 olduk aha 12 haftaya ne kaldı 😅

Yoo bazen uykum oluyo az uyuyorm daha beter oluyorum uyaninca.
Halsizlik varsada fark etmiyorum hep yattigm icin😂

Sadece bisey yaparken cabuk yoruluyorm bi yemek bile koyamiyorum
Aynı kuzum İnanki bugünkü yemeği zor yaptim. Kaynanama da üzülüyorum kadın 60 yaşında nerdeyse. Sürekli benim oğlanın peşinde. Yemeği ben devraldım artik. İşide birlikte yapıyoruz . Haftada 1 siliyoruz artık evi.

Aynı kuzum İnanki bugünkü yemeği zor yaptim. Kaynanama da üzülüyorum kadın 60 yaşında nerdeyse. Sürekli benim oğlanın peşinde. Yemeği ben devraldım artik. İşide birlikte yapıyoruz . Haftada 1 siliyoruz artık evi.
Benim de kardeşim geldi Allah razı olsun işimi yaptı yemeğim vardı bir salata yapayım yanına dedim resmen nefes nefese kaldım yedikten sonra Hele o tabakları makineye nasıl koyacağım düşünüyorum Hiç halim kalmıyor Direkt gidip yatmak istiyorum

Aynı valla kaynanama yıkıyorum bende bulaşığı 😅😅
Benim de kardeşim geldi Allah razı olsun işimi yaptı yemeğim vardı bir salata yapayım yanına dedim resmen nefes nefese kaldım yedikten sonra Hele o tabakları makineye nasıl koyacağım düşünüyorum Hiç halim kalmıyor Direkt gidip yatmak istiyorum

Evet canim sen daha iyi bilirsin. Doktorum günde 4 taneye kadar alabilirsin dedi. Benim bulantilarim ögleden sonra baslayip aksam ve gece cok yogun oluyordu. Bende gunduz 2 gibi iciyorum 2 tane ve uyuyana kadar idare ediyor beni cok kotu olursam aksam 10 gibi bir tane daha aliyorum. Cok faydasini gordum. Saglikli beslenmeye baslayabildim şükür 🙏

Gunduz bulantisi olanlar icinde gece uyurken almak gerekiyormus bilginize 😘
bulantıyı bileklikle çözdm ama bunu da alcm yarın bazen çok şiddetleneblyo,benim koku hassasiyetim var onu bi türlü aşamadm buzdolabı kokuyor gibi geliyor eşim kokmuyor diyor ama beni çok mahvediyor

Yani oğlumda herşeyi yedim bişey olmadı 😅Çok mu arastiriyorsunuz siz. Sucuguda kendileri yapıyor mis gibi valla 😅
valla ne yaln söyleyym ben de götrym sucugu kasap tanıdık eşim hayvanları canlı bile göryo sucugun nasl yapldgnı da göryo bişeck olmz 😂 analarımız bizi dogurcagı zaman böyle şeyler bilnmyoduhepsi yemştr allaha emanetz arada yemekte sakınca yok🙈🙈

Kizlar ben gebelik takibi icin bu uygulamalari kullaniyorum. Sizler hangisine bakiyorsunuz? Aciklamalari detayli memnun oldugunuz uygulamalar var mi?Eki Görüntüle 2730097
happy mom banu çiftçi bide pregnancy+ yüklü bende,bebege bakmak için pregnancy+ ı açıyorum,banu çiftçinin her hafta videosu oluyor çok açıklayıcı,happy mom un da forumlarını okuyom onunda açıklamaları güzel

Back