- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.421
Bende kıyafet almam diğer bazı şeyler hoşuma gitti organik ve %100pamuklu ürünler dikkatimi çektiBen de şimdi baktım katoloğa gerçekten çok tatlı şeyler var. Triko patik alırım, başka bir şey almam heraldeCildine değecek kıyafetleri oradan almayın kızlar. Pamuğundan ve boyasından emin olamazsınız. Lcw ve koton tamamen zararsız boyalar kullanıyor
Haklısın birkaç ayda bir aynı ürünler geliyor hiç bilgim yok bebek ürünleri ile ilgili fuzuli yada kullanışsız şeyler almak istemem buradan paylaşmak iyi olur fikir alışverişi yaparız özellikle deneyimli annelerin önerilerine açığımBir iki ay sonra tekrar geliyor aynı şeyler canım. Az daha sabır
Benim de hiç bilgim yok, heyecanla o günlerin gelmesini bekliyorum. Aldıklarımızı filan paylaşırız çok güzel olurHaklısın birkaç ayda bir aynı ürünler geliyor hiç bilgim yok bebek ürünleri ile ilgili fuzuli yada kullanışsız şeyler almak istemem buradan paylaşmak iyi olur fikir alışverişi yaparız özellikle deneyimli annelerin önerilerine açığım
Yavv ye gitsingunaydın kızlar..sucuk yemenın zararı varmı??bız yıllardır tüketmıyoduk eşim almış ogun ona haftasonları pısırıyorum ama pişirdikce benımde canım ıstıyoo da yenılmemesı gerektıgını bılmeden almıs ıstemıyosan pişirme dedı ama bikere aklıma düştü iyice pişirirseniz zararı olmaz dıyenlerde var hıc tüketmeyın dıyende ..çok faydalı degılde ama gunlerdır sucuk düşünüyorum normalde de fazla sevmezdim ya
Yap nolmus kuzu. Yicez tabi herseyden. İyi onu yeme bunu yeme aç kalalım biz.Ama az sonra hamur kizartmasi yapacagimnormalde cok dikkat ediyorum yediklerime ama arada boyle seyler yapabiliriz bence
Yedim vallahi ama yedikten beri cok kotuyum midemi mafetti kizartma bir daha aslaa yemicemYap nolmus kuzu. Yicez tabi herseyden. İyi onu yeme bunu yeme aç kalalım biz.Herşeyden yiyelim az yiyelim.
Dunde ben yedim hic bisey yapmadiYedim vallahi ama yedikten beri cok kotuyum midemi mafetti kizartma bir daha aslaa yemicem
Benim midem bana savas acti galibaaDunde ben yedim hic bisey yapmadi
Az kaldi seninde gecer canim sabretBenim midem bana savas acti galibaane mutlu sana
Soda iç çok iyi geliyorYedim vallahi ama yedikten beri cok kotuyum midemi mafetti kizartma bir daha aslaa yemicem
Ohh afiyet olsunnKizlar yaa banada yedirdiniz sucuguokuyunca canim cekti yedim valla Bu arada tekrar yaziyorum yogun bulanti yasayip benim gibi yemeden icmeden kesilip kendinden gecen arkadaslara sesleniyorum ÇARE "PRİLAM" sadece hamileler icin üretilmis doktorum verdiginden beri günde iki tane ac karna iciyorum mis oldum mis sucuk bile yedim dusunun yani.
Evet soda biraz rahatlatiyorr bak unutmusum iyi oldu hatirlattinSoda iç çok iyi geliyor
Ben de hep sodaya sığınıyorumEvet soda biraz rahatlatiyorr bak unutmusum iyi oldu hatirlattiniceyim simdi. Yoksa agzimin icinde hala hamur var
Ben de normalde istahliydim ama 5.haftadan beri ne istah var ne bisey. Ama cok sukur yavas yavas toparlaniyor gibiyim.Ben de hep sodaya sığınıyorumSağolsun beni kurtarıyor. Çünkü ben yemeği seven insanın. Herşeyden yerim
İsmi aynı mi hatırlamıyorum tek kullanımlık suda eriyen toz şeklinde bişey kullandım doktor 1 hafta sonra idrar testini tekrarlatmami söyledi tekrar yaptığımda biraz daha vardı enfeksiyonKizlar idrar yolu enfeksiyonu icin uroday şase kullanan oldumu tek kullanimlikti bi tanesi yeterli geliyomuki asiri derecede bakteri vardi tek şase temizlermi acaba tekrarmi idrar tahlili yaptirsam yarin kararsiz kaldim hastaneyede cok fazla gitmek istemiyorum
Canim ben benim gibi cok bulantisi olup yemek yiyemez duruma gelen, şiddetli bulantilari olup dayananayan arkadaslara tavsiye olsun diye yazdim. Zararli bir ilac degil tüp bebek doktorum verdi. Hamileler icin üretilmis.Ohh afiyet olsunnya ben bunca zaman ilacsiz geldim simdi bi kac hafta sonra gececigini dusundugum icin sabredeyim diyorum.
Aynen oyle canim ben cok kastim kendimi belki de kasmaya gerek yoktu bu kadar. Benim doktorum da verdi ilac. Cok bulantisi olan ve gida alamayanlar kullanabilir bence deCanim ben benim gibi cok bulantisi olup yemek yiyemez duruma gelen, şiddetli bulantilari olup dayananayan arkadaslara tavsiye olsun diye yazdim. Zararli bir ilac degil tüp bebek doktorum verdi. Hamileler icin üretilmis.
Sen bu zamana kadar idare edebilmissin ne güzel❤ bundan sonrada gecer insalkah tamamen kurtulursun.
İdare edebilecek durumda olmayan arkadaslar doktoruna sorup kullanabilir.
Ben cok kotuydum 2 haftadir simit cubuk kreker yedim onlardanda tiksinmistim artik. Doktorum ya ilaci kullan ya serum yaptir dedi. Cok sukur ki faydasini gordum. Yemek yiyebiliyorum ve iyi hissediyorum sükür. Yoksa bu pandemide doktora gitmek akil kari degil zaten.Aynen oyle canim ben cok kastim kendimi belki de kasmaya gerek yoktu bu kadar. Benim doktorum da verdi ilac. Cok bulantisi olan ve gida alamayanlar kullanabilir bence deAllah hamileligimiz boyunca baska dert sikinti vermesin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?