- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 1
- 16.873
- 298
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.401
Bu dediğin nedir en iyi ben bilirim sanırım. Yaşadığımız yer memuriyet yerimiz hiç kimsemiz mart tan sonra bu dediğin şekilde oldu benimde büyük buhran yaşadım.Biz de oyle canim. Ailemi bile gormuyorum bir aydan fazla. Disari zaten hic cikmiyoruz. İkimiz de evden calisiyoruz. Market alisveris bile kapiya geliyor. Ama ben kendimi cok yalniz hissediyorum ailemi cok ozledim. Her gece kabus goruyorum karanlik sokaklarda kaybolmusum kurtulmaya calisiyorum
İnşallah doğum tapıncada buraya gelip ne günlerdi derizBu arada az once bu sayfadaki eski yazismalarimizi okudumm. Transferden oncesi ve islem yaptirdigimiz gunler. Yillar gecmis gibi geldi oysa ki sadece bir kac ay. Ne guzel seyler paylasmisiz
Gunaydin, guzel bir pazar gecirelim insAllaahGünaydın kızlar. İyi pazarlar
Evt canım durdu kahverengi geliyor progestanla birlikte hastanedeyim hala takipteyimSuoz canım nasılsın? Kanaman durdu mu?
İnsallahh canimİnşallah doğum tapıncada buraya gelip ne günlerdi derizCanım sen en son kontrole ne zmn gittin
Benim de cok canim cekiyor canim ben yagina ekmek bandiriyorumgunaydın kızlar..sucuk yemenın zararı varmı??bız yıllardır tüketmıyoduk eşim almış ogun ona haftasonları pısırıyorum ama pişirdikce benımde canım ıstıyoo da yenılmemesı gerektıgını bılmeden almıs ıstemıyosan pişirme dedı ama bikere aklıma düştü iyice pişirirseniz zararı olmaz dıyenlerde var hıc tüketmeyın dıyende ..çok faydalı degılde ama gunlerdır sucuk düşünüyorum normalde de fazla sevmezdim ya
Nefsini körleyecek kadar yiyebilirsin çok pişmiş ben yedimgunaydın kızlar..sucuk yemenın zararı varmı??bız yıllardır tüketmıyoduk eşim almış ogun ona haftasonları pısırıyorum ama pişirdikce benımde canım ıstıyoo da yenılmemesı gerektıgını bılmeden almıs ıstemıyosan pişirme dedı ama bikere aklıma düştü iyice pişirirseniz zararı olmaz dıyenlerde var hıc tüketmeyın dıyende ..çok faydalı degılde ama gunlerdır sucuk düşünüyorum normalde de fazla sevmezdim ya
Evet canim dun daha iyi anladim saglik ocaginda tahlil yaptimistim idrarda yogun bakteri cikmisti arastirmaya gittim muayene ucreti vermemek icin ama tahlil sonucuma bile bakmadi doktor benim yogun bakteri varmis dememle bi antibiyotik yazdi eczaci bile alirken kullanma bunu abla cok agrin sizin yoksa dedi su ic daha yararli dedi bunyamin hocaya gittim sordum dun kesinlikle kullanma bebege zarar verir bu dedi baska ilac yazdi. Muayene ucreti vermeyim derken Allah korusun bebege zarar vercektik o yuzden bi daha baska yere gitmem olsun verelim ucret ama gercekten vicdanli bilgili doktorla devam edelimBünyamin hoca çok iyi bi döküyordum canım devam et istersen
İnsallahh canimben en son carsamba gunu tup bebek doktoruma gittim son kez. Estrofemi kesti. Prolutex’e 12.hafta sonuna kadar devam dedi. Onumuzdeki cumartesi gunu de kendi doktoruma gidecegim insallah. Sen nasil oldun?
Bir iki ay sonra tekrar geliyor aynı şeyler canım. Az daha sabırKızlar 11aralık cuma günkü bim kataloğuna baktınız mı çok güzel bebek ürünleri geliyor alsak bir türlü almasak bir türlü
Cok pismis yiyebilirsin canim surekli olmamak sartiyla ben dun yedim valla artik okadar kasmiyorumgunaydın kızlar..sucuk yemenın zararı varmı??bız yıllardır tüketmıyoduk eşim almış ogun ona haftasonları pısırıyorum ama pişirdikce benımde canım ıstıyoo da yenılmemesı gerektıgını bılmeden almıs ıstemıyosan pişirme dedı ama bikere aklıma düştü iyice pişirirseniz zararı olmaz dıyenlerde var hıc tüketmeyın dıyende ..çok faydalı degılde ama gunlerdır sucuk düşünüyorum normalde de fazla sevmezdim ya
Çarsamba gunu 9+2’ydim. Ama ben tup bebek doktoruma cok gec gittim normalde 6.haftada gitmem gerekiyordu belki ilaci daha o zaman bile kesebilirdi. Ben hastaneye gitmek istemedim koronadan ama doktor israrla cagirinca gttim.İyiyim şükür kanamam yok canım ama hala hastanedeyim ben estrofemi hala kullanıyorun progestan kullanıyorum şuan kan sulandırıcıyı kestik kanamadan dolayı haftada 1 yarım proluton crl sini hatırlıyormusun canım çarşamba günü hafta olarak kaçtın
Evet waikiki’de yakinimiz calisiyor kesinlikle her kumasi özenle seciyorlarmisBen de şimdi baktım katoloğa gerçekten çok tatlı şeyler var. Triko patik alırım, başka bir şey almam heraldeCildine değecek kıyafetleri oradan almayın kızlar. Pamuğundan ve boyasından emin olamazsınız. Lcw ve koton tamamen zararsız boyalar kullanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?